Spanac_113 wrote:
...gotooovooooooo!

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Spanac_113 wrote:
Ruana wrote:Mrki mu amanet ostavio.
dosadan si do bola laganini. hem poredis stvari nidje veze.laganini wrote:..bolje rečeno da poštuju zakone...ko da ti moraš volit englesku..Rockefeller wrote:Ne moraju je voljeti - gore sam se krivo izrazio. Neka je poštuju. Inače da... ako je žele nanovo dijeliti...
Puno je i pet a kamo tek pedeset. Poprilično sam siguran da ste ti i Dacina same, dovoljne da ga isprašite. Nemoj me pogrešno protumačiti. Ja ne branim laganinija nego njegovo pravo da na ovom demokratskom forumu, demokratski diskutuje. Naravno da mu može replicirati i milion Bošnjaka ali nije to baš nešto viđeno.Nela wrote:Behko, ovo je forum i tu smo da diskutujemo. Nas pedeset ako treba. Covjek je sam pokrenuo temu, a vjerujem da je bio svjestan sta ce sebi "navuci" za vrat. Svi fino iznosimo svoja misljenja. A Lagani nek' kaze sta misli, zbog tog i jeste na ovoj temi. Samo evo jos uvijek nece da se izjasni do kraja. Cekamo...
Ustvari, pitam se da li je tema zapoceta zbog provokacije ili ciste radoznalosti. Mada se radoznalost moze utaziti na guglu.
U svakom slucaju hrabrost je doci i pitati ljude (koji su truhnuli na liniji braneci ovu zemlju, ispratili najmilije na onaj svijet) gdje je onaj koji ih je tukao
E pa eto, isto to i ovaj put. Neće BiH propasti ako se prerasporedite na Laganiniju po dvoje-troje na deset tema. Ne morate svi baš na istoj temi.dacina_curica wrote:(iako smo Maju nekidan naljutili pa nas je naruzila sto "coporativno napadamo" mada to nije bila stvarna slika al' hajd', nejse).
U prevodu, provokacija bi bila stav za kojeg držiš da je neispravan?Dalia wrote:U prevodu dozvoljene su provokacije od dotičnog, ali odgovori na iste baš i nisu, s ciljem da pokažemo da smo mi demokratski forum?
Nadam se da sam pogrešno razumjela.
HvalaNela wrote:Nadam se da nisi ni ti mene pogresno protumacio. Ne volim ja inace ove "ozbiljne"teme, upalim se ko kutnjak.
Znam ja da ti samo radis za dobrobit foruma, takav i ostani
Pročitao sam ja sve ali sam već sve bio rekao ispod Nelinog posta, a dio tvog posta citirao zbog toga što sam vam htio ponuditi kompromis. Ipak, po dvoje-troje na svakoj temi, zvuči dobitničkidacina_curica wrote:E j... ga Behko, neka si ti samo to procitao u cijelom postu.
Sranje je ogranicavati broj ucesnika u diskusiji, ovo je forum. Vec jednom rekoh ako se ne moze nositi sa odgovorima neka ne pokrece temu.
Ne diraj mi u BalasaKrokodil Behko wrote:
kakav Balaš kakvi bakrači
Lebowski wrote:Nemam ništa protiv rasprave i laganinija ali treba reći:
-u prvom postu aludira na to je broj Hrvata manji zbog etničkog čišćenja, a nastavak rasprave ide na to da je broj Hrvata takav zbog njihovog progona od strane Bošnjaka
-naziva genocidom ono što se desilo Hrvatima u SB a samim tim karakteriše i našu borbu
-izražava sumnju u pogledu bošnjačkog naroda kao najvećih stradalnika rata iako sve cifre potvrđuju to
-Bošnjake naziva "muslimanima"
-Muslimani piše malim slovom, al to mu možemo oprostiti
-spominje Pokolj u Doljanima i neznanje hrvatske javnosti o tome dok se o Ahmićima sve zna. Pri tome zaboravlja da su Ahmići znatno teži zločin(ono što ja znam), i da su se desili par mjeseci prije Doljana i da su najveći zločin koji su Hrvati počinili, prvi veći zločin u sukobu, kao i najveći iz tog bošnjačko-hrvatkog sukoba sa obje strane
-trola
-iz nekog razloga sebe stavlja u poziciju da se on kao brani od svih koji ga napadaju bez razloga, jer ne znaju raspravljati na forumu
-smeta mu što je neko spomenuo "nestale" Bošnjake na temi o "nestalim" Hrvatima a na drugoj temi o bošnjačkim žrtvama je hladno uletio sa pričom da su i drugi stradali, da i druge majke imaju suze. Mislim da je to bio prvi komentar na vijest.
-tu je počeo optuživati i da nismo fer, da naslov ne valja(Stižu li zločince suze bošnjačkih majki) iako sam 100% siguran da ni Behko(koji je ovjavio vijest kao i svaku drugu) a ni drugi forumaši nisu razmišljali o tome niti je ko omaložavao tuđe žrtve, jednostavno je odveo temu u pogrešnom smjeru, što bi se reklo u narodu - trola a možda i namjerno provocira, možda ispipava forumaše. Možda mu je i dosadno bilo.
Pozitivno: veći broj postova na podforumu.
..uf opet moram crtat..vaš idejni vođa izetbegović je reka da to nije njegov rat kad je jna potaraca rsavno...ljudi moji pa jeli vi išta znadete...Ruana wrote:Znala sam ja da ti moze sastaviti bar jednu prosto prosirenu recenicu.
Sad bar znamo di su Hrvati iz Ravnog i Koteza, jer kako ti rece nije to bio nas rat.
..pa jeli gos.izetbegović moga reć da je napadnuta bih tog trenutka...ili ravno nije u bih..Ruana wrote:Pa rekoh ti sad "di su" eto sad znamo i ko ih je pobio. Hajmo dalje na drugo podrucje.
Joj jes lijepo pisat tvojim rijecnikom.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests