Eeeee... Tvoj je procenat otišao u općinu Citluk... Konto 451 premier d. O. O.

Eeeee... Tvoj je procenat otišao u općinu Citluk... Konto 451 premier d. O. O.
Probaj sa kadom... Eto dumi će i patku uslikati, obećao jeshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 01:27 problem kao i kod @lanci
moze l' tush na plazi, ili' tako neshto?
Vec sam od Jutros zaobilazila maksuz drugim putevima da nebi gdje zapazila da uslikam,ali nista josshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 01:27 problem kao i kod @lanci
pa da kaze "ukr'o mu ideju,jokstorm wrote: 03 Sep 2019, 08:38Probaj sa kadom... Eto dumi će i patku uslikati, obećao jeshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 01:27 problem kao i kod @lanci
Ma poigrajte se sa cesmama, vodom koja curi, sjene, kapi...
Fkt će biti dosadno ako mi pošaljete 20 česmi uniformirano...
Zaboravio si Mistera, lasera, fuddu i još ponekoga,, dakle sa modelom šanse ti rapidno rastu... Čak ni tuš nije nužan, a uvijek se možeš pravdati svojom interpretacijomshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 08:58pa da kaze "ukr'o mu ideju,jokstorm wrote: 03 Sep 2019, 08:38
Probaj sa kadom... Eto dumi će i patku uslikati, obećao je
Ma poigrajte se sa cesmama, vodom koja curi, sjene, kapi...
Fkt će biti dosadno ako mi pošaljete 20 česmi uniformirano...
ostajem pri tushu
znam bice problema sa "ispod tusha'..moram "takticki odigrat'
ako stavim neki" model', imam sigurnih 5 poencica od hanija,pashe( bicealahudragushtajeovovakodobro) rum (zbog stopala)
ti cesh "kulirat" shtatro prejak/preslab mlaz/umjetnicki dojamovo/ono,vrag/duminjo nishta (nemaju "ono" da komentarishu), maxo ce se suzdrzat od glasanja,sin damir..ko ce njemu znat,"talijan' ne smije od herke...znaci nishta od vas
ush'teljici se nece svidjet model kostima,vanili da nije previshe "boje" uhvatila,jovanka ce o sushenju kose na vjetru,veca da ima previshe i naprijed i nazad.chloe da je previsoka/preniska..
sve u svemu nekih 25 poencica..."mrka kapa"
pa zar nece @tox preuzet?storm wrote: 03 Sep 2019, 09:16Zaboravio si Mistera, lasera, fuddu i još ponekoga,, dakle sa modelom šanse ti rapidno rastu... Čak ni tuš nije nužan, a uvijek se možeš pravdati svojom interpretacijomshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 08:58
pa da kaze "ukr'o mu ideju,jok
ostajem pri tushu
znam bice problema sa "ispod tusha'..moram "takticki odigrat'
ako stavim neki" model', imam sigurnih 5 poencica od hanija,pashe( bicealahudragushtajeovovakodobro) rum (zbog stopala)
ti cesh "kulirat" shtatro prejak/preslab mlaz/umjetnicki dojamovo/ono,vrag/duminjo nishta (nemaju "ono" da komentarishu), maxo ce se suzdrzat od glasanja,sin damir..ko ce njemu znat,"talijan' ne smije od herke...znaci nishta od vas
ush'teljici se nece svidjet model kostima,vanili da nije previshe "boje" uhvatila,jovanka ce o sushenju kose na vjetru,veca da ima previshe i naprijed i nazad.chloe da je previsoka/preniska..
sve u svemu nekih 25 poencica..."mrka kapa"
Paaa ako bude dobra "kompozicija" ubrati ćeš još koji glasić![]()
Ja nažalost ne glasam, pošto znam autore![]()
Trebala bi, ali je nema...shark-attack wrote: 03 Sep 2019, 09:22pa zar nece @tox preuzet?storm wrote: 03 Sep 2019, 09:16
Zaboravio si Mistera, lasera, fuddu i još ponekoga,, dakle sa modelom šanse ti rapidno rastu... Čak ni tuš nije nužan, a uvijek se možeš pravdati svojom interpretacijom
Paaa ako bude dobra "kompozicija" ubrati ćeš još koji glasić![]()
Ja nažalost ne glasam, pošto znam autore![]()
fudo je 'uracunat"(pasha moj)
to su extra poencici..ne otkrivam sve karte...
Lanci wrote: 03 Sep 2019, 08:47Vec sam od Jutros zaobilazila maksuz drugim putevima da nebi gdje zapazila da uslikam,ali nista josshark-attack wrote: 03 Sep 2019, 01:27 problem kao i kod @lanci
moze l' tush na plazi, ili' tako neshto?![]()
O čemu vi još raspravljate?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests