Misao dana
Moderator: Julia-Klara
Re: Misao dana
"Uvijek postoji neko ko nas čeka na kraju puta,
na kraju dana, na kraju svega ... uvijek ...
Uvijek postoji postoji neko ko nas voli baš takve kakvi jesmo." M.S.
na kraju dana, na kraju svega ... uvijek ...
Uvijek postoji postoji neko ko nas voli baš takve kakvi jesmo." M.S.
3
3

Ako ti otkrijem ranjivu stranu sebe, nije to moja slabost...To je povjerenje. Ako me povrijediš, nije to moja naivnost, to je tvoja podlost.
Nije potrebno kuhati nevolju. Sve dok si iskren i govoris ono sto vjerujes da je istina, neko ce negdje postati tvoj neprijetelj, htio ti to ili ne.
1
1

"Nikad ne režite stablo usred zime.
Nikad ne donosite negativnu odluku u loše vrijeme.
Nikad ne donosite svoje najvažnije odluke kada ste neraspoloženi.
Čekajte.
Oluja će proći.
Proljeće će doći. "
Robert H.S.
Nikad ne donosite negativnu odluku u loše vrijeme.
Nikad ne donosite svoje najvažnije odluke kada ste neraspoloženi.
Čekajte.
Oluja će proći.
Proljeće će doći. "
Robert H.S.
2
2

Ako ti otkrijem ranjivu stranu sebe, nije to moja slabost...To je povjerenje. Ako me povrijediš, nije to moja naivnost, to je tvoja podlost.
0
- srculence7
- Forum [Bot]
- Reactions: 4113
- Status: Offline
Sta ja...imam samo crne...da sebi uheklam pon, uto, sri, cet, ......?!
1
1

Volim u inat kilometrima...
Zenama za Ramazan ne treba dozvoliti da forumaju!
0
Homogenizovan, formalizovan i zdonzovan sa strane, sa specijalnim katalizatorom.

0
- Mutevelija
- Energetski vampir
- Reactions: 4821
- Status: Online
Pravde u svijetu je nestalo otkako jedan konj vuce zaprezna kola.
0
Bolje biti sam, nego prividno u društvu.
“I think women are foolish to pretend they are equal to men, they are far superior and always have been. Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she’ll give you a baby. If you give her a house, she’ll give you a home. If you give her groceries, she’ll give you a meal. If you give her a smile, she’ll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of s**t!”
- William Golding
- William Golding
2
2

Homogenizovan, formalizovan i zdonzovan sa strane, sa specijalnim katalizatorom.
- ina
- Forum [Bot]
- Reactions: 4313
- Status: Offline
Ne znam.... U dilemi sam oko toga... Unatoc i dogadjajima i dozivljajima neki ljudi ostaju isti, ili postanu i gori. Bol ih osakati.
A lahko nam je primjer promijeniti ukuse... Nekad si jela burek rado a sad vise ne. Banalan primjer.
3
3

Vjestica vjesticu uvijek prepozna.
Rijetko se dešava, nije nemoguće, niti sam sigurna da su promjene stalne, ali imam jedan blizak primjer jedne, nadam se bar djelomične promjene.
Vidiš kako oprezno pišem, još opreznije razmišljam jer se bojim da griješim. Ali, neka.
Vidiš kako oprezno pišem, još opreznije razmišljam jer se bojim da griješim. Ali, neka.
1
1

"O sreći se ćuti", jel' tako bješe...