Maja wrote: ↑19 Sep 2018, 23:34
Dusa. Nadam se da će joj veterinar pomoći.
Imala je pregled I rtg ponovo. Dobila antibiotik za 14 dana I sirup protiv bolova. Ako bude bolje, super. Onda ide vakcinisanje. Ako ne, ceka je vadjenje tekucine oko zgloba jer je izgleda imala nesrecu pa je ujed bas na tom mjestu, da se provjeri da nije neka unutrasnja infekcija.. nesto tako uglavnom.
2x tablete dnevno, ko ce izdurat 14 dana, jos je tvrdoglava I oprezna, kakvo meso da joj kupim. :/
p.s. pricala sam vam da je ova veterina jako poznata, najbolja kod nas, a I u Europi ima jako dobru repitaciju. Dok smo mi bili, dosao bracni par iz Bosne po svog psa, a vani isto cekali Ukrainci.

Zasto to pricam? Jer me raduje da ima ljudi koji su spremni tako daleko otici zbog svojih ljubimaca. I znam, sigurno, da pare nisu problem.. jos bi vise takvih bilo.
Danas sam jos dobro prosla z racunom, izlazim I nije mi jasno, kako tako malo kad znam da samo rtg kosta 69€. Pogledam racun I nije mi ga racunala. To je inace Ajina veterinarka I bila je tu kad smo Misu doveli... tako je kad neko radi da pomogne, a neko za pare.
Black is my happy colour.