Auto Moto Show

Sve o ljubimcima na točkove

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
User avatar
uvijek_kontra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Reactions: 10410
Posts: 18108
Joined: 01 May 2014, 13:09
Location: kompjutOr
Status: Offline

Auto Moto Show

Post by uvijek_kontra » 15 Mar 2016, 16:48

17. - 20. 3. 2016.


Za tjedan dana počinje 4. Exclusive Auto Moto Show

I ove godine na Exclusive Auto Moto Showu posjetiteljima će pri ruci biti i predstavnici popratne industrije vezanih uz gume, osiguranje, leasing i sve ono što nam treba pri kupnji ili održavanju automobila i motocikala.

[ytube][/ytube]

Par dana dijeli nas do početka 4. izdanja Exclusive Auto Moto Showa, koje će se, kao i prethodnih godina održavati četiri dana, u prostoru Tower Centra Rijeka, na 4. katu (ex Semeraro). Vrijeme je za obilje uzbudljivih noviteta auto-moto industrije, premijere i susret s ekskluzivnim vozilima koja se ne viđaju svaki dan.

4. Exclusive Auto Moto Show interes je izazvao već po završetku prethodnih izdanja, obzirom da su izlagači svake godine bili sve zadovoljniji te je ovo sad već postala jedna od ključnih manifestacija u Hrvatskoj, a do ove godine i jedina. Povratkom na scenu zagrebačkog auto showa – ovaj riječki nije nimalo izgubio na značaju, a tome u prilog govori činjenica da će ove godine posjetiteljima ponuditi ukupno 13 premijera (7 auto i 6 moto premijera), a posjetitelji će moći vidjeti stotinjak izloženih automobila, te 20 motocikala, rekao je to Siniša Grgantov, direktor agencije Klik Marketing (organizator manifestacije).

Među premijerama izdvajamo Smart cabriolet, kao i Mercedes S Coupe kojeg će na Exclusive Auto Moto Show dovesti Emil Frey Centar, dok će se Tomić &co. pobrinuti za BMW serije 7,a novi Renault Megane biti će predstavljen u režiji RB Auta. Pažnju će među hrvatskim premijerama plijeniti i atraktivna Mazda MX5, koju na Exclusive Auto Moto Show dovodi Auto Ukić. Među hrvatske premijere svakako će se svrstati novi Fiat Tipo i Astra K Sport Tourer koje dovodi PSC Primorje. Velik interes vjerujemo da će izazvati Auto kuća Lenac sa svojom posve novom Nissan Navarom, koja je proglašena najboljim Međunarodnim pick-up vozilom godine, a riječ je o revolucionarnom pick-upu koji spaja karakter robusnog terenca s profinjenošću i učinkovitošću crossover. Posjetitelji će na Exclusive Auto Moto Showu moći vidjeti i novu Kiu Sportage.

Saša Matušić iz tvrtke Moto Matušić istaknuo je kako je, nakon dugogodišnjeg poslovanja s Piaggio grupacijom, od ove godine Moto Matušić postao generalni uvoznik legendarne talijanske marke – MV AGUSTA. Ono što je Ferrari za automobile to je MV AGUSTA za motocikle, a to će moći vidjeti i posjetitelji riječkog Exclusive Auto Moto Showa. Od motociklističkih premijera Moto Matušić se tako pobrinuo se Riječani prvi u Hrvatskoj, a i među prvima u Europi, vide MV AGUSTU BRUTALE 800 EAS ABS najnoviji model, novi model AEON OVERLAND 200, PIAGGIO MEDLEY 150 novi model, dugo iščekivanu Hondu CRF 1000 L Africa Twin, Hondu SH 300 te Hondu NC 750.

I ove godine na Exclusive Auto Moto Showu posjetiteljima će pri ruci biti i predstavnici popratne industrije vezanih uz gume, osiguranje, leasing i sve ono što nam treba pri kupnji ili održavanju automobila i motocikala. Neće nedostajati niti atraktivnih vozila među kojima se svakako ističe fantastičan Porsche GT3, a kako je istaknuo Rajmond Terčić iz Udruge Auto staza Grobnik posjetitelje očekuje i Maserati Ghibli te brojne druge atraktivne jurilice.

Otvorenje 4. Exclusive Auto Moto Showa održat će se u četvrtak, 17. ožujka, u 18 sati, a posjetitelji će uz besplatan ulaz moći posjetiti ovogodišnje događanje sve do nedjelje, 20. ožujka, prema radnom vremenu Tower Centra Rijeka.

dnevno.hr
0
čas mi se sadi cvijeće, čas mi se bacaju bombe

Post Reply

Return to “Auto / Moto”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest