A inace, moj imenik ima par brojeva, jer ja ne zovem nikoga, dok mene u imeniku ima pola grada i svi zovu kad me trebaju tako da i moram se javiti

ovo nije do njih nego do veza, pošte, koga liBlackhawk wrote:Mene nervira sad, sto me kad zove recimo kolega iz svicarske, meni pise bosanski broj
Eeee..dobro si. Ako je nekome zgodno u tom momentu da me nazove to ne moraPeggy Sue wrote:Zanimljivo je da danas neko uopće razmišlja o tome kad je (ne)kulturno javiti se na mobitel.
Postalo je sasvim normalno javiti se gdje god se zadesiš.. Nažalost..
Ja zbog telefonskog poziva ne prekidam jelo. Ako sam u autobusu kratko se javim s onom rečenicom "Nazvaću te kasnije".. Ako s nekim razgovaram, a mob mi zvoni i vidim da se moram javiti, sagovorniku kažem "izvini na sekund" i kratko porazgovaram..
Nerijetko mi se desavalo da izadjem s drugaricom koja svakih 15 minuta mora polagati racune svom momku i izvjestavati ga o koordinatama, pa na kraju, kad se podvuce crta vise je razgovarala s njim nego sa mnom...
Maja wrote:Mene je jednom brat zvao dok sam bila na predavanju. Pekao se hljeb, a on nije znao kako da ga isključi, pa sam se spustila koliko sam mogla i objasnila mu šta treba okrenuti jer se kod nas gasi na dva kola, pa kad sam završila s razgovorom i podigla pogled vidjela sam da me čudno gleda najbližih petnaestak studenata
ah, da... =/ mnogi sjajni postovi, mnogi sjani momenti zapisanibagra wrote: 01 Aug 2013, 22:17 Kad savladavas posljednje metre uspona, dusa ti u ljevoj
carapi... nedje... a ona/o zovne te.... samo da pitan djesi![]()
pa jebote nit mogu stat nit mogu sporije ak stanem nemogu![]()
opet krenit pricat svakak nemogu, jedva da i disem a nejavit
se, pak....nesmijen.
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests