Dragi "moji" forumaši
Kako vidim, kampanja je žestoko krenula i sredstva se baš i ne biraju pa čak i najtvrđi karakteri podliježu tim surovim zakonima "preživljavanja".
Inače nisam neki borbeni tip, ali ovaj put moram odbaciti sva svoja načela i naglasiti vam zašto da glasate baš za mene.
Blizanac sam po horoskopu...i znam, svi su uvjereni da sam laka ženska koja mijenja partnere kao čarape i flertuje sa svim mogućim muškarcima, a na ovom forumu čak toliko drska da se predstavlja fol neka fina skroz (blizanačka dvoličnost). Vjerujte mi, tu nema ni trunke istine, meni ti horoskopi kroz život rastjeraše sve fine muškarce ...Koje li nepravde. U svoju odbranu uzalud sam naglašavala da se uzme u obzir da sam Rak u podznaku i to nikad nije urodilo plodom. Ali nadam se i sigurna sam u vaše razumno rasuđivanje, dragi moji, najdraži
Znam ja i kuhati, ihhh... Jest da sam se u zadnje vrijeme ulijenila i da i kad napravim nešto, nemam vremena to stavljati na kompjuter, ali ako pobijedim, rado ću vam javno demonstrirati sva svoja kulinarska umijeća.
Ah, pa da.................... Znam šta vas muči – cigarete. Ma dajte molim vas, pa nismo djeca. Svi ste svjesni da to kad tad morate ostaviti. Uostalom zašto postoje balkoni. Svi vi muškarci koji želite lijep dom koji ne vonja na taj đavolski miomiris – glasajte za mene, jer ja mislim i na svoje i na vaše zdravlje (jednom ćete to shvatiti i biti mi zahvalni).
Znam, znam...kao što to moj avatar naslutiti da, sa stopalima broj četeres i neki i kokošijim prsima , moja fizionomija ne izgleda obećavajuće, ali vjerujte mi na riječ, limarija je jako dobro očuvana ali i motori i sva unutrašnjost, unatoč tolikoj pređenoj kilometraži, ferceraju besprijekorno.
Između ostalog, još da naglasim, pišem pjesme. Ne volim to davati u javnost, vjernici će me optužiti da se bavim šejtanskom rabotom a neki drugi mi se smijati, što moja krhka duša ne bi tek tako lako preživjela. U svakom slučaju, jednoga dana, kada moja zbirka pjesama bude ugledala svjetlo dana i vaše ime će se naći na prvoj stranici među imenima za posvetu.
Ma šta ja znam, ne volim niske udarce... ali ipak ne mogu a da se ne osvrnem na tu Maju. Pa zar vi stvarno vjerujete da su to na slikama sve njena jela

Zar niste nikad posumnjali da slika jela kod komšinica i podmeće ih ovdje nama i vama kao svoja. I kakva to još pristojna domaćica sluša Bareta, ma daajte molim vas.
Luna...

Zar mislite da ona zaista posjeduje tolike seksualno vještine, ja joj ne vjerujem ni riječ. Čak štaviše, mislim da je neka frustrirana penzionerka koja zamišlja sve ono što je u životu propustila (u seksu) i to nama prodaje kao svoje iskustvo, i potajno se nada da će u novinama imati svoju kolumnu poput Žuži Jelinek.
Heidi...

ona je ona predstavniica neke sekte, svojim fol veselim duhom mantra, žari i pali ... vjerujte mi pitanje je vremena kad ćemo svi shvatiti da nas je omađijala i uvukla u neke svoje rituale o "sreći". Mislim da po čitavu noć svojim ritualnim plesovima uznemirava pristojne građane. Kad tad ćemo čuti u crnoj kronici da je manje-više poznata misionarka odgovorna za neko masovno samubistvo, gdje su involvirani prilikom leta s neke litice uzvikivali "Vodite ljubaF a ne rat". Buditi oprezni!
Madam...

Pa kome je uopšte ovakva žena interesantna, ko želi ženu koja je svakom loncu poklopac. Zamislite seks s njom, ćeif bi svakog prošao dok bi je nagovorili da šuti.
Ne bih više nikog spominjala, da ne pretjeram, tek one koje smatram najvećom konkurencijom a s druge strane, vi, dragi forumaši zaslužujete da budete informirani.
Na kraju, htjela bih vam samo reći da sve što ja želim se može svesti na tri riječi MIR U SVIJETU! Pa vi sami odlučite radi moje i vaše svjetlije budućnosti.
Konačno, kao svoj glavni adut naglasila bih onu dobru staru: Mirna voda brijege dere!
Sretno i meni i vama!

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "