E pohvalno, lijepo od njihKrokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 17:41 Zbog koronavirusa, Telemach besplatno otključao HBO, HBO1, HBO2, cinemax, cinemax2, cinestar premiere, cinestar premiere2, a možda ih ima još. Provjerio sam - otključano![]()

E pohvalno, lijepo od njihKrokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 17:41 Zbog koronavirusa, Telemach besplatno otključao HBO, HBO1, HBO2, cinemax, cinemax2, cinestar premiere, cinestar premiere2, a možda ih ima još. Provjerio sam - otključano![]()
Vanilin bolji je tvoj outfit nego HBO.Vanilla wrote: 13 Mar 2020, 17:57E pohvalno, lijepo od njihKrokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 17:41 Zbog koronavirusa, Telemach besplatno otključao HBO, HBO1, HBO2, cinemax, cinemax2, cinestar premiere, cinestar premiere2, a možda ih ima još. Provjerio sam - otključano![]()
![]()
RootBig wrote: 13 Mar 2020, 20:00 Behko ne daji pogrešna obavještenja pustili su sve osim HBO-a i Cinemax paketa i Zadruga paketa
naravno meni to ništa ne znači jer sve osim toga i imam.
Ja imam taj H2 ako je to ovaj History 2 kanal?Krokodil Behko wrote: 19 Jan 2020, 23:00 Jel ima neko ko je na Telemachu, da ima u paketu Discovery SCI i H2?
Ako ima, nek provjeri da li ih ima još. ja ih nemam dva-tri dana, a znam da sam maksuzija naručio te dokumentarce. Ne vidim ih ni u ponudi u paketima, pa se pitam, jesu li ih ukinuli ili šta.
Zavisi od paketa koji placas.Krokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 23:57RootBig wrote: 13 Mar 2020, 20:00 Behko ne daji pogrešna obavještenja pustili su sve osim HBO-a i Cinemax paketa i Zadruga paketa
naravno meni to ništa ne znači jer sve osim toga i imam.
Kako objašnjavaš činjenicu, da ja imam HBO i cinemax, a nisam ih imao ranije?
Koliko placas?Mister No wrote: 14 Mar 2020, 00:40Zavisi od paketa koji placas.Krokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 23:57
Kod mene je ful paket i isto sve sto je bilo zakljucano i sad je. Ona sranja zadruge npr.
Moram pogledat racun, ima i Internet na njemu.
Snowie wrote: 14 Mar 2020, 00:40Ja imam taj H2 ako je to ovaj History 2 kanal?Krokodil Behko wrote: 19 Jan 2020, 23:00 Jel ima neko ko je na Telemachu, da ima u paketu Discovery SCI i H2?
Ako ima, nek provjeri da li ih ima još. ja ih nemam dva-tri dana, a znam da sam maksuzija naručio te dokumentarce. Ne vidim ih ni u ponudi u paketima, pa se pitam, jesu li ih ukinuli ili šta.
Discovery SCI su izgleda ukinuli, njega nisam nasla.
Prvi put čujem za njih. Nego, hoće li ovi lihvari iz bhtelecoma šta pustiti?
Ma ja iskreno slabo tv kanale i eon gledam. Uglavnom gledam Netflix, Hbo Go i youtube.Krokodil Behko wrote: 14 Mar 2020, 01:14Snowie wrote: 14 Mar 2020, 00:40
Ja imam taj H2 ako je to ovaj History 2 kanal?
Discovery SCI su izgleda ukinuli, njega nisam nasla.
SCI i showcase su ukinuli.
Trenutno ti je dostupno u video klubu National geographic+, tu su im mnogi dokumentarci.
Imaš otvoreno na EON i Epic TV, ima dobrih serija, poput Klondike i štajaznam, ali bih ti preporučio na HBO GO The knick.
Snowie wrote: 14 Mar 2020, 01:20Ma ja iskreno slabo tv kanale i eon gledam. Uglavnom gledam Netflix, Hbo Go i youtube.Krokodil Behko wrote: 14 Mar 2020, 01:14
SCI i showcase su ukinuli.
Trenutno ti je dostupno u video klubu National geographic+, tu su im mnogi dokumentarci.
Imaš otvoreno na EON i Epic TV, ima dobrih serija, poput Klondike i štajaznam, ali bih ti preporučio na HBO GO The knick.
O cemu se radi u tom The knick?
Ne znam, ako već nisi im'o onda si ti jedinstven...Krokodil Behko wrote: 13 Mar 2020, 23:57
Pokusat cu pogledati. Ne mogu vise ni upratiti koje serije gledamKrokodil Behko wrote: 14 Mar 2020, 01:24Snowie wrote: 14 Mar 2020, 01:20
Ma ja iskreno slabo tv kanale i eon gledam. Uglavnom gledam Netflix, Hbo Go i youtube.
O cemu se radi u tom The knick?
Već sam je opisivao negdje. Radnja je na početku prošlog vijeka, vrti se oko neke bolnice i pokušaja doktora da liječe teške bolesti, ali je serija prvorazredna i odlgedao sam 20 epizoda za nekih 4 dana![]()
Primitivni instrumenti i shvatanja, rasna segregacija, doktor ovisnik o kokainu, ljubavni skandali, mito i korpupcija, kao kod nas danas. odgledaj prvih 10 minuta i biće ti dovoljno.
Lokalni provajder, par mahala po Saraj'vuBego wrote: 14 Mar 2020, 01:19Prvi put čujem za njih. Nego, hoće li ovi lihvari iz bhtelecoma šta pustiti?
Ako imas eon ili eon box onda mozes na svim kanalimaKrokodil Behko wrote: 05 Jul 2020, 21:54 Ne znam za ostale, ali na Telemachu se može vraćati program na National Geographic i haman svim Fox kanalima.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest