hahahahahahahahahahahahaLuna. wrote:vratili se kucama

Moderator: Krokodil Behko
hahahahahahahahahahahahaLuna. wrote:vratili se kucama
jel superhik več sletio u čitlukKrokodil Behko wrote:Razne poslovne računice postoje svugdje, čak i u Zambiji.
Čudni su putevi gospodnji, pogotovo ako imaju veze s Hercegovcima, a sve mi se čini da ima neke veze s njima. Saćemo mi njima poslati specijalnog poreskog inspektora. Specijalista za pljačkanje "sirotih i nedužnih"
..hercegovac se iz hrvatske vraća samo u kašetistorm wrote:Nije dobro u hrvatskoj danas to sigurno, ali da je bolje u bh ili srbiji još je manje vjerojatno... Mislim da se što se srbije tiče ipak radi o hr srbima, a što se bih tiče u igri su hercegovci...
Ovo je istinalaganini wrote:..hercegovac se iz hrvatske vraća samo u kašetistorm wrote:Nije dobro u hrvatskoj danas to sigurno, ali da je bolje u bh ili srbiji još je manje vjerojatno... Mislim da se što se srbije tiče ipak radi o hr srbima, a što se bih tiče u igri su hercegovci...
O tome smo jednom raspravljali ako se ne varam. :jonasdr laganini wrote:..faliće sve više radne snage u rh..na birou ima dosta fiktivnih nezaposlenih a sad kad je počelo čisšćenje s lažnim prebivalištem u rh odjednom je 70 000 ljudi manje na birou
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests