I ja sam nedavno piljila k'o budala u medvjede,ali nisam ništa uočilaJulia-Klara wrote: ↑27 Oct 2017, 11:36Jos uvijek gledam ona tri mjedvjeda![]()
A Oskara sam vidjela iz aviJona

Moderators: toxic, Julia-Klara
I ja sam nedavno piljila k'o budala u medvjede,ali nisam ništa uočilaJulia-Klara wrote: ↑27 Oct 2017, 11:36Jos uvijek gledam ona tri mjedvjeda![]()
A Oskara sam vidjela iz aviJona
opisao sam to u postu koji počinje sa "na prvo pitanje ne mogu dati odgovor..."
E ja sam nekako imala utisak da se treći razlikuje ali nisam mogla otkriti tačno šta je u pitanju a evo i rešenjaNice try wrote: ↑27 Oct 2017, 13:23I ja sam nedavno piljila k'o budala u medvjede,ali nisam ništa uočilaJulia-Klara wrote: ↑27 Oct 2017, 11:36Jos uvijek gledam ona tri mjedvjeda![]()
A Oskara sam vidjela iz aviJona![]()
Ne znam koje si ti sve igre igrala, s kartama, ali ja se ne sjećam nijedne, unutar koje su navedene karte imale te vrijednosti. Imamo samo u anjcu, da se npr kralj, tretira kao 4, itd..Napomena: žandar predstavlja broj 11, dama broj 12, a kralj broj 13
U pravu si,inače u igrama je žandar 12,dama 13,kralj 14,jel'?Krokodil Behko wrote: ↑06 Nov 2017, 10:21
Stvar je u ovome.
Ne znam koje si ti sve igre igrala, s kartama, ali ja se ne sjećam nijedne, unutar koje su navedene karte imale te vrijednosti. Imamo samo u anjcu, da se npr kralj, tretira kao 4, itd..Napomena: žandar predstavlja broj 11, dama broj 12, a kralj broj 13
Nice try wrote: ↑06 Nov 2017, 12:46U pravu si,inače u igrama je žandar 12,dama 13,kralj 14,jel'?Krokodil Behko wrote: ↑06 Nov 2017, 10:21
Stvar je u ovome.
Da nismo imali rješenje vjerovatno ne bismo ni razumjeli niti otkrili koja karta nedostaje,ali uz Napomenu u rješenju,jasno je.
Zato sam napisala da bi bez rješenja bilo povuci-potegni![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests