Klik
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Reactions: 4644
- Status: Online
- srculence7
- Forum [Bot]
- Reactions: 4113
- Status: Offline
- ina
- Forum [Bot]
- Reactions: 4317
Re: Klik
Oblace hvala... Orginali i jesu katastrofa.
Neke su ovako pune sna sto ponekad moze prilicno goditi ili skoditi.
Ma obuzela me neopisiva euforija jakih boja. Valjda ce proci...ili ce se mozda pretvoriti u neki jaci interes vezan za fotografiju.

Neke su ovako pune sna sto ponekad moze prilicno goditi ili skoditi.
Ma obuzela me neopisiva euforija jakih boja. Valjda ce proci...ili ce se mozda pretvoriti u neki jaci interes vezan za fotografiju.

0
Vjestica vjesticu uvijek prepozna.
Ina, meni je ovaj tvoj kutak krnjav (nepotpun), uz fotke upotrijebi i pero, napravi nešto drugačije, mada i tvoje "obrade" su posebne ... 
Ja koristim tuđe stihove i citate uz fotke, sa perom sam se "posvađala" davno pa "kradem".

Ja koristim tuđe stihove i citate uz fotke, sa perom sam se "posvađala" davno pa "kradem".
0
Ako ti otkrijem ranjivu stranu sebe, nije to moja slabost...To je povjerenje. Ako me povrijediš, nije to moja naivnost, to je tvoja podlost.
- ina
- Forum [Bot]
- Reactions: 4317
Lijepo odrzano i parkirano na fino mjesto. Ostavljeno na cekanju...sa viska, ali ipak potrebnih, stvarcica u korpi.
I ja sam se pitala cije je.

Sta rece i "osta ziva"

Pero? Zakoceno. Ne volim nista forsirati.
U fotografijama inace zarobim trenutak koji poslije varira na osnovu i onog sto u datom momentu osjecam. Primjer gledajuci sad neke od ovih obradjenih fotki primjecujem hladnocu i plasticnost. I uopce mi se ne svidjaju. Dok u drugim i dalje smirenost, njeznost i bajkovitost.
Zakljucak: vjerovatno cu se vratiti (intenzivnije) staroj ljubavi. Poredanim slovima, poteskim koricama, klempavom zabiljezavanju dokle sam stigla...
Uz olovku, za sigurnost i podvlacenjem (meni tad) bitnih misli.
0
Vjestica vjesticu uvijek prepozna.