Prva predsjednica Hrvatske

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 20 Dec 2017, 20:54

Gas, gas .... :oo
one word- TUKA


Predsjednica na božićni domjenak pozvala neonacista Bujanca
Piše: R.I.
Image
Foto: Pixsell/Goran Stanzl/Index

JUČER se na Pantovčaku održao tradicionalni božićni domjenak koji organizira predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

"S osobitim zadovoljstvom pozivamo vas na druženje s predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana", stajalo je u pozivu koji je stigao, među ostalim, i neonacistu Velimiru Bujancu, inače osuđenom na 10 mjeseci zatvora uvjetno s rokom kušnje od tri godine. Podsjetimo, Bujanec je osuđen jer je kokainom plaćao usluge kurvi, nakon čega se nagodio s tužiteljstvom priznajući da je "drogom morao kupovati ljubav".

Poznata je njegova fotografija na kojoj pozira u nacističkoj uniformi, sa svastikom oko ruke. Isticanje nacističkog znakovlja nije jedini primjer Bujančevog skandaloznog ponašanja.

Predsjednici Vijeća za elektroničke medije poklonio šajkaču

Zajedno s šatorašima prosvjedovao je protiv privremenog gašenja Z1 televizije nakon sporne emisije u kojoj je Marko Jurič pozvao Zagrepčane da se dok hodaju Cvjetnim trgom čuvaju "četničkog vikara".

Prosvjed je počeo u Savskoj ulici, a povorka je došla u Jagićevu gdje je smješteno Vijeće za elektroničke medije. Predsjednica Vijeća za elektroničke medije Mirjana Rakić primila je Juriča i Bujanca.

Bujanec joj je tom prilikom poklonio četničku kapu.

"Ovu šajkaču mi je dala jedna žena iz Vukovara, pala je s četnika koji ju je silovao, ta me žena zamolila da vam to poklonim", rekao joj je Bujanec.

Huškao je na Bitorajca

Prošle je godine huškao svoje gledatelje i na glumca Renea Bitorajca koji je radi toga dobivao prijetnje smrću. Naime, Bujanec je u emisiji "otkrio" da Bitorajac živi u stanu koji je naslijedio od djeda i bake. Djed i baka bili su partizani, objašnjavao je Bujanec, dodajući da su oni rođaci srpskog admirala Branka Mamule, kao i da je vlasnik stana ubijen u Beogradu nakon Drugog svjetskog rata.

Stoga i ne čudi da je Bitorajac napisao i otpjevao pjesmu "Mi, Hrvati" u kojoj "vrijeđa crkvu, branitelje, predsjednicu, ministra kulture pa čak i naš turizam", svojevrsni je zaključak emisije "Bujica".

Na emisiju je opet reagiralo Hrvatsko novinarsko društvo koje je priopćilo da je zgroženo "što je u emisiji 'Bujica' Velimira Bujanca objavljen prilog koji je praktično tjeralica za poznatim hrvatskim glumcem Reneom Bitorajcem". U hajku na Bitorajca tada se uključio i Markićkin portal koji je tjeralicu ponovio, uključujući i objavu dijela priloga iz 'Bujice' u kojem je, između ostalog, jasno vidljiva i adresa na kojoj Bitorajac živi sa suprugom i dvoje djece.

"Napadom na obitelj Renea Bitorajca na krajnje opasan način nastavljen je niz javnih objeda, huškanja i poziva na linč onih koji se javnim istupima protive nametanju hrvatskim građanima nazadnjaštva i netolerancije kao poželjnog društvenog modela", navodi HND u priopćenju.

Ugodno popričao sa Šešeljem

Također, prije par godina, u "Bujici" je dao prostora četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju.

"Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić tresu se od straha, blokirali su me ovdje, pa sam se javio preko Hrvatske", rekao je Šešelj 27. studenoga 2014. godine u emisiji "Bujica". Bila je to nakaradna emisija u kojoj je Bujanec počeo prilog s tezom kako tadašnji premijer Ivica Dačić nije u pravu kada za Šešelja kaže da je "marginalan političar".

U emisiji Bujanec nije reagirao ni kada je Šešelj rekao da nije kriv za slučajeve silovanih žena u Vukovaru.

"Ne samo da je Šešelj bio jedan od ratnih vođa u ratu protiv Hrvatske 90-ih godina nego propagira mržnju i danas, nakon što ga je iz potpuno nejasnih razloga Haaški sud pustio na slobodu. Bujanec je obznanio gledateljima da mu se Šešelj javio u studio pa je s njim porazgovarao 15-ak minuta. Treba imati nevjerojatno jaki razlog javnog interesa, promicanja nekog javnog dobra, da bilo koja televizija, a valjda pogotovo hrvatska, s takvim čovjekom napravi intervju", navelo je tada Hrvatsko novinarsko društvo u priopćenju. "Kad se zna tko je Velimir Bujanec (radikalno desne političke orijentacije) i tko je vlasnik Osječke televizije (član HDZ-a i kontroverzni poduzetnik Željko Biloš), jasno je da im je Šešelj trenutačni saveznik u domaćim političkim obračunima, u trenutačnoj predsjedničkoj predizbornoj kampanji", poručili su iz HND-a.

Tužio je satirični web site

Prošle godine Velimir Bujanec tražio je demanti članka objavljenog na News Baru, a onda je autorima portala stigla i tužba.

Iako je iza njega već tada bilo uhićenje i priznanje da je kokainom plaćao seks s prostitutkom, Bujanec je bio uvjeren da je izmišljeni satirički tekst "Hitna pomoć oživljavala Bujanca nakon vijesti o zapljeni kokaina vrijednog 44 milijuna eura" ono što mu je povrijedilo čast i ugled.

Samo mjesec dana ranije Bujanec je satiričkom proglasio izjavu voditelja Marka Juriča koji je u emisiji rekao: "Pripazite kada se šećete Cvjetnim trgom, pogotovo majke s djecom, da ne bi koji od tih četničkih vikara istrčao iz crkve i u svojoj maniri klanja izveo svoj krvavi pir na našem najljepšem zagrebačkom trgu koji bi možda trebalo obilježiti tablama 'pazi, oštar četnik u blizini'".

Laži i klevete

Uz to, višestruko je osuđivan zbog iznošenja laži i kleveta. Između ostalih, pravomoćno je izgubio dvije tužbe od Matije Babića.

Izgubio od Radmana

Prije nešto više od mjesec dana bivši glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman dobio je sudski spor pokrenut na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu protiv tvrtke OAR, nakladnika Osječke televizije koja prikazuje "Bujicu". U ''Bujici'' emitiranoj u lipnju 2015., tvrdilo se da je Radman ''često pohodio centralu KOS-a u Beogradu'', da je dao otkaz novinaru HRT-a Branimiru Farkašu i vršio mobing nad novinarom HRT-a Draženom Ilinčićem. Radman je tada od Bujanca zatražio da objavi ispravak, no ovaj je to odbio učiniti.

Izgubio od Ostojića

U lipnju ove godine Velimir Bujanec proglašen je krivim također u privatnoj tužbi koju je protiv njega podigao Ranko Ostojić. Prema presudi, Bujanec Ostojiću treba platiti 22.500 kuna. Na sudu su završili zbog emisije "Bujica" iz studenoga 2015. gdje je Bujanec tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nazvao Ostoja Ranković, nadimkom koji je i kasnije koristio.
0

User avatar
Mohr
Inventar foruma
Inventar foruma
Reactions: 473
Posts: 8392
Joined: 16 Aug 2015, 21:15
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Mohr » 21 Dec 2017, 16:22

Naša predsjednica premješta svoj ured po Hrvatskoj kao mačka mlade, evo je sada u Bjelovarsko-bilogorskoj i Korpivničko-križevačkoj županiji. Šteta što nemamo još županija :valja da Kolinda Grabar-Kitarović može okretati kamere prema sebi do kraja mandata, ne dajući za to »mesa« na putovanjima o kojima se nikad nema što izvijestiti.

Slušala sam je više puta kojegdje, pa tako i sada, u TV prijenosima. Ima taj jedan paket stalnih izraza i rečenica koje se na tim seobama Pantovčaka prevrću i ponavljaju kao besmisleni refreni, koji imaju rezona jedino s aspekta praktične privatne potrebe da se Kolindina predizborna kampanja usustavi kao kontinuirano stanje. U tim njenim kontaktima »s narodom«, manjak stvarnog sadržaja pokriva se skučenim fondom riječi koji se uvijek vrti oko: držim, smatram i vjerujem, incijativa i potencijala, malog čovjeka, projekata, izazova, vizija, problematike, razvoja, mogućnosti, trendova, moramo i trebamo, te oko predsjedničinog »Ja«. :tjesi

Sada je toj političkoj formi, koju i inače krase ležerni smisao i opravdanje, pridodan i selfi gospođe Kolinde s devom u Đurđevcu. Deva nas je sve obradovala u ovo predblagdansko vrijeme. Hrvatski čovjek rijetko je može vidjeti i samu, a pogotovo u društvu s nekom predsjednicom države i vrhovnom zapovjednicom Oružanih snaga. A kad su i deva i predsjednica još i naše vlastite, sreći doista ne može biti kraja. :jupi


Sanja Modrić, kolumna za Novi list, pregled tjedna
0

User avatar
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Reactions: 6315
Posts: 80868
Joined: 21 Apr 2010, 22:40
Location: nesto u čevljanovićima
Status: Online

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Krokodil Behko » 16 Jan 2018, 19:46

Ih, što bi se neko mogao obradovati, Kolinda će posjetiti Derventu :oo
Mora da je to neki aranžman s ruskim naftnim kompanijama, koji će prikrivati sa skrbi za povratnike.
1
1 Image
online

User avatar
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Reactions: 2362
Posts: 21050
Joined: 09 Dec 2012, 16:58
Location: NORDPOL
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Pasaga » 16 Jan 2018, 19:49

Krokodil Behko wrote:
16 Jan 2018, 19:46
Ih, što bi se neko mogao obradovati, Kolinda će posjetiti Derventu :oo
Mora da je to neki aranžman s ruskim naftnim kompanijama, koji će prikrivati sa skrbi za povratnike.
zna li se koliko presvlace BH ... za samo jedan dan .... :puca
0
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

User avatar
Veca
...još uvijek slobodna!
...još uvijek slobodna!
Reactions: 2136
Posts: 11534
Joined: 08 Dec 2012, 19:16
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Veca » 16 Jan 2018, 19:57

...ma, to je drobulja, samo takva, nidje je u svijetu nema!
0
"Ljudi su nepravedni, izigravaju naše povjerenje i ostavljaju nas kad nam je teško, potrebni smo im samo neoštećeni i jaki."

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 16 Jan 2018, 19:58

Krokodil Behko wrote:
16 Jan 2018, 19:46
Ih, što bi se neko mogao obradovati, Kolinda će posjetiti Derventu :oo
Mora da je to neki aranžman s ruskim naftnim kompanijama, koji će prikrivati sa skrbi za povratnike.
Bolje da ne komentiram osjećaje :love
0

User avatar
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Reactions: 2362
Posts: 21050
Joined: 09 Dec 2012, 16:58
Location: NORDPOL
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Pasaga » 16 Jan 2018, 20:00

storm wrote:
16 Jan 2018, 19:58
Krokodil Behko wrote:
16 Jan 2018, 19:46
Ih, što bi se neko mogao obradovati, Kolinda će posjetiti Derventu :oo
Mora da je to neki aranžman s ruskim naftnim kompanijama, koji će prikrivati sa skrbi za povratnike.
Bolje da ne komentiram osjećaje :love
po drugi put,protokol je navodno promjenut ...
nece doc,veceras ..... :cudi
0
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

User avatar
Rum
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 11634
Posts: 46299
Joined: 17 Oct 2010, 17:29
Contact:
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Rum » 16 Jan 2018, 20:01

Plavo ljeto, sjene na zvijezdama
nocas ostajem sam
rub od soli na njenim usnama
sve je proslo za jedan dan
0
Muškarci mogu flertovati s milion različitih
žena, ali prije spavanja misle samo na jednu
ženu. onu do koje im je stvarno stalo

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 16 Jan 2018, 20:06

Pasaga wrote:
16 Jan 2018, 20:00
storm wrote:
16 Jan 2018, 19:58
Krokodil Behko wrote:
16 Jan 2018, 19:46
Ih, što bi se neko mogao obradovati, Kolinda će posjetiti Derventu :oo
Mora da je to neki aranžman s ruskim naftnim kompanijama, koji će prikrivati sa skrbi za povratnike.
Bolje da ne komentiram osjećaje :love
po drugi put,protokol je navodno promjenut ...
nece doc,veceras ..... :cudi
Što se mene tiče, ne mora iz te stranke nitko i nikad...
0

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 16 Jan 2018, 21:25

Netko se malo pravi budala :kafa

HRVATSKA predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović večeras je trebala sletjeti u Sarajevo, ali to se ipak nije dogodilo.

Kako javlja N1, hrvatska predsjednica nije večeras stigla u Sarajevo u predviđenom terminu, a iz sarajevske zračne luke poručuju kako će Kolinda u glavni grad BiH stići - sutra.

"Termin je promijenjen, zaista ne znam razlog, avion će sletjeti sutra u Sarajevo'', rekla je Sanja Bagarić, glasnogovornica sarajevskog aerodroma.

Zašto? Nitko ne zna

O razlozima promjene plana predsjednice ništa ne zna ni Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova BiH, koji je trebao dočekati Kolindu Grabar-Kitarović na aerodromu.

Na novinarsko pitanje zbog čega gosti iz Zagreba večeras nisu stigli u Sarajevo, Crnadak je rekao: "Zaista ne znam."
0

User avatar
rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Reactions: 2849
Posts: 24047
Joined: 09 Oct 2014, 01:51
Status: Online

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by rethna » 16 Jan 2018, 21:31

Kazu dama se ceka i ima da se ceka :ooo

Ostala gledati rukomet :kafa
0
But in the end it doesn't even matter...

User avatar
Rum
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 11634
Posts: 46299
Joined: 17 Oct 2010, 17:29
Contact:
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Rum » 16 Jan 2018, 21:45

kolinda :inasab
1
1 Image
Muškarci mogu flertovati s milion različitih
žena, ali prije spavanja misle samo na jednu
ženu. onu do koje im je stvarno stalo

User avatar
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Reactions: 6315
Posts: 80868
Joined: 21 Apr 2010, 22:40
Location: nesto u čevljanovićima
Status: Online

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Krokodil Behko » 17 Jan 2018, 22:21

Ići-mići strankići


Image
Predsjednica Udruženja Majki eknlava Srebrenica i Žepa Munira Subašić danas je prilikom sastanka sa Kolindom Grabar Kitarović kazala da ne zna šta se desilo u Ahmićima i da Kolinda i dalje ostaje "Kraljica Balkana".

"'Ne znam, ja ne bih o tome govorila, ja govorim o Srebrenici, znam šta se tamo desilo, ne znam više nigdje šta se desilo. Nemam ja nikome ništa zamjerati, samo zamjeram onima koji nisu došli u Srebrenicu i odali počast. Jedino Srebrenica, Srebrenica i Srebrenica, ništa drugo'', kazala je Subašić.

:sok :sok :sok :sok :sok


Ova udruženja - odmah pozabranjivati :bije
1
1 Image
online

User avatar
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Reactions: 4474
Posts: 29087
Joined: 05 Oct 2011, 11:33
Location: Pije kahvu s podzidom.
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Zagorka » 17 Jan 2018, 23:06

Ma nije ova tačna odavno.
1
1 Image
Sarkazam bez granica.....:heidi2

User avatar
Rum
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 11634
Posts: 46299
Joined: 17 Oct 2010, 17:29
Contact:
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Rum » 17 Jan 2018, 23:52

pukla baba ko zepa
0
Muškarci mogu flertovati s milion različitih
žena, ali prije spavanja misle samo na jednu
ženu. onu do koje im je stvarno stalo

User avatar
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Reactions: 2362
Posts: 21050
Joined: 09 Dec 2012, 16:58
Location: NORDPOL
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Pasaga » 18 Jan 2018, 04:56

Rum wrote:
17 Jan 2018, 23:52
pukla baba ko zepa
Obezbjedila je i deseto koljeno,u sred sehera ......
... vozi se dzip ....
... srebrenica...srebrenica ....aaaaaa

:bije
0
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

User avatar
spacebound
Forumašica godine
Forumašica godine
Reactions: 12950
Posts: 31420
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by spacebound » 18 Jan 2018, 07:15

Krokodil Behko wrote:
17 Jan 2018, 22:21
Ići-mići strankići


Image
Predsjednica Udruženja Majki eknlava Srebrenica i Žepa Munira Subašić danas je prilikom sastanka sa Kolindom Grabar Kitarović kazala da ne zna šta se desilo u Ahmićima i da Kolinda i dalje ostaje "Kraljica Balkana".

"'Ne znam, ja ne bih o tome govorila, ja govorim o Srebrenici, znam šta se tamo desilo, ne znam više nigdje šta se desilo. Nemam ja nikome ništa zamjerati, samo zamjeram onima koji nisu došli u Srebrenicu i odali počast. Jedino Srebrenica, Srebrenica i Srebrenica, ništa drugo'', kazala je Subašić.

:sok :sok :sok :sok :sok


Ova udruženja - odmah pozabranjivati :bije
Tuka svih tuka :grana
1
1 Image
When life knocks you down stand the fuck up and say - You hit like a bitch!

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 18 Jan 2018, 07:20

Vidim i u BIH ima IMOvinskih ratnika, kako se i u HR vole nazivati neki od domovinskih ratnika :rol
0

User avatar
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Reactions: 2380
Posts: 10473
Joined: 07 Jul 2014, 15:53
Location: raždeGo
Status: Online

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by Podrinjac » 18 Jan 2018, 07:24

Pa kakav smo mi narod bo. ga yeba, ne mogu vjerovat. Čim se dokopamo para ne znamo šta pričamo. Gledamo samo na sebe. Najbolji primjer je ova baba.
A ova udruženja inače treba ukinuti. Za žrtvama se možemo žaliti i bez tih udruženja. Udruženja nisu ništa drugo već političke organizacije koje klepaju pare od države.
A ova baba ako i zna gdje su Ahmići sebi glavu siječem.
0

User avatar
storm
Urednik foruma
Urednik foruma
Reactions: 15677
Posts: 62645
Joined: 16 Oct 2013, 12:19
Status: Offline

Re: Prva predsjednica Hrvatske

Post by storm » 18 Jan 2018, 13:41

Kolinda Grabar Kitarović prekršila protokol i samoiniciativno posjetila Ahmiće i cvijećem se poklonila žrtvama masakra, počinjenog od strane HVO

Image
2
1 Image 1 Image

Post Reply

Return to “EX YU”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests