Jarane vi ste postali i svemirska nacija

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Jarane vi ste postali i svemirska nacija
Samo nek nismo nebeski
Ebe se meni za more u kontekstu države..Melgirl wrote: 17 Nov 2018, 08:20 Tražite neku planetu na kojoj će biti malo više mora za vas. Nema smisla da se opet sporimo oko tih nekoliko litara mora.
Ono je bila teška greška, slažem se..Melgirl wrote: 17 Nov 2018, 08:38 Nabrijana vam je čitava država, u tolikoj mjeri da je vaš državni vrh pokušao podmititi neke tamo arbitražne anonimuse koje nitko ni za šta ne pita a kamoli za njihovo mišljenje i njihove kvazi-arbitraže. Pa sad imaju to što imaju, polovicu zaljeva a više ih i ne pripada.
Pa onda se fino izadje iz EU, ako se ne misle poštovati odluke i presude...Melgirl wrote: 17 Nov 2018, 08:53 Kakvu to presudu i čiju? Korumpiranih debila? To bi trebali poštovati? Svašta
Prosvijetli meMelgirl wrote: 17 Nov 2018, 09:03 Nemaju Rusi što tražiti u Hrvatskoj. Ne treba iz EU izlaziti, treba tu nešto drugo započeti. Mislim da Plenković i Kolinda upravo kreću u to "nešto" a pozitivni učinci se već naziru.
Udji u trilateralu... Ipak smo stari austrougari
prijatelju ja nmgu a da ne stanem na tvoju stranu, provedoh prelijepa četr mjeseca u piranu/portoružu i capodistria-i
storm wrote: 17 Nov 2018, 09:09Prosvijetli meMelgirl wrote: 17 Nov 2018, 09:03 Nemaju Rusi što tražiti u Hrvatskoj. Ne treba iz EU izlaziti, treba tu nešto drugo započeti. Mislim da Plenković i Kolinda upravo kreću u to "nešto" a pozitivni učinci se već naziru.
Šta je to pozitivno?
Mol, uljanik, agrokor, tri mora, visegrad,... I ostale luzerske priče rodjackog kapitalizma...
Ja bih silno volio čuti dobru priču iz hrvatske, jer je volim... Pa eto ako znaš...
zahvaljujem,kao jednom normalnom,zrelom, forumasu
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests