Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 20:51

EROS U KUĆAMA HOROSKOPA
Category: Asteroidi
eros i psiha u kucamaAko bi se posmatralo kako izgledaju Psiha i Eros u kućama horoskopa i koje su to sve slike koje oni mogu dati, najpre se mora razumeti da njih dvoje uvek treba zajedno gledati i da će količina onoga što se može dobiti od Erosa uvek zavisiti od količine onoga što postoji od Psihe. Ako Psiha nije dovoljno dobro postavljena, ne može se dobiti od Erosa mnogo. Mogu se imati samo određena iskustva, ali ako je Psiha dobro postavljena vrlo mala pozicija Erosa bilo odakle će omogućiti da se ovo živi, i da osoba bude mnogo sretna, ili čak potpuno, ne samo u ljubavi, nego u svemu onome što jedan nebeski život može dati. To je priča o Psihi. Nju treba gledati kao Mesec koji hoće da postane Venera. To je Psiha. Ona je Mesec, ona je Duša, ona je ono nesvesno, a da bi postala Venera ona mora otići u 12. kuću, ona odlazi u 12. znak tamo gde je Jupiter u sedištu, gde sve može da se ostvari na jednom materijalnom planu, gde će imati sve pomagače, da se svaka želja natusa ispuni, ali što je najvažnije, gde je Venera egzaltirana i gde se doživljava potpuno iskustvo sreće. Tu Psiha živi. Psihino mesto je u punom smislu upravo taj dvorac, to jedno mesto u kome može da ostvari svoje snove. Cela ova bajka, cela ta mitološka pozadina nje, izgleda kao jedan nestvarni san, ali je on taj koji se ovde ostvaruje.

Eros u 1. kući
je znak naglašene erotičnosti kojom natus sam zrači i on ispaljuje strelice spontano u nekoga. On je taj simbol erotičnosti. Za njega je vezan taj Eros. Erotičnost je ovde jako naglašena, ali u kojoj meri će on to moći da živi, u kojoj meri će ovde Eros naći svoju prvu ljubav, samo zavisi od toga šta je sa Psihom. Ako Psiha nije uopšte dobra, od ovog Erosa ne može se očekivati da će natus imati bilo šta više od sposobnosti da se negde neko privuče i da se bude naglašeno u polju strasti, ali ne i do kraja u polju zadovoljstva. Ako je Eros negativno aspektiran, bilo preko aspekta koji sam prima, ili preko dispozitora koji na sebe prima nezgodan aspekt, daće osobe koje će biti pogođene Erosovom strelom, ali će patiti zbog neispunjenosti u ljubavi. To je stvar koja je ovde više kao osuda nego sretna okolnost. Uvek treba posmatrati koliko je Psiha sa druge strane dobro data. Ako je ona naročito loše postavljena ili ako 12. kuća nije dobra, tada ćete dati samo naglašene strasti koje natusu ne mogu dati nikakvo osećanje sreće i zadovoljstva. Jednostavno, za erotično zadovoljstvo je neophodno da natus ima dobru sliku svoje 12. kuće. Neophodno je da ima tu fantaziju. Konačno, svaki vrhunac jednog seksualnog zadovoljstva uvek se doživljava u 12. kući. Ona uvek predstavlja tu sposobnost da natus doživi maksimum bilo čega. To je stvar psihe. I Eros nikada neće biti zadovoljan ukoliko mu 12. kuća ili sama Psiha nije dovoljno dobra. To je taj aerodrom. A kako 12. kuća uvek izmiče kontroli, jer je ona uvek jedna kuća iza natusa, potrebno je jednostavno znati da se mora imati iz prethodnog života već jedna veza koja daje mogućnost da se bude sada u ovom životu sretan ili da se jedna veza doživi kao potpuno ispunjenje

Ako je Eros u 2. kući
naravno da je ovo mesto vrlo čulno za Erosa. Ovde govori o tome da će uvek hrana ili materijalno okruženje imati bitan upliv i uticaj na sve ono što će natus doživljavati u erotskom smislu, da to nosi, da to potkrepljuje uticaj erotičnosti, da ga upravo ovaj deo aure čini poželjnim ili ne. Ako ima određenu materiju uz sebe, on je vrlo poželjan i postaje privlačniji. Ili, ukoliko ne, onda se ovo ovde gubi. To je jedan čest deo, jer 1. i 2. kuća čine tu igru Marsa i Venere kod svakog natusa, a 3.kuća je ona koja nastaje kao rezultat ove dve, i stoga 2. kuća je deo aure koja je vezana za ono što natus negde ime i ona ovde igra vrlo važnu ulogu u erotičnosti. Čak, ukoliko natus 12 nema neki direktno izražen erotski princip preko 1. kuće, on će ovde moći da nadoknadi preko 2.kuće. Ovde će vrlo često dati situaciju gde će partner da bude privlačniji u erotskom smislu nego što je natus sam. Zato što je to odnos Venere i Marsa. Zato što je 2. kuća zapravo uvek onaj ko je partner uz 1. kuću. Te dve stvari idu zajedno. Ne samo što su vladari 1. i 7. kuće Mars i Venera pa se oni ovde izražavaju isto, nego to je onaj odnos koji čovek nosi sam u sebi kao osećaj sopstvene vrednosti. To što čovek nosi kao osećaj sopstvene vrednosti je ono što mu omogućava da materijalizuje stvari. Ovo je taj deo. Tako da Eros u zavisnosti od svojih aspekata ovde ima mogućnost da natusu omogući da popravi svoj osećaj vrednosti kroz određenu erotičnu sposobnost, ili da dobije erotičnu sposobnost za određenu vrednost koju nosi sam u sebi ili materiju koju ima.

Eros u 3.kući
je sposoban da kroz reči izaziva erotičnu privlačnost. Ovde je sklonost svemu onome što je erotično izražena, jer natus razmišlja na taj način. Natus ima jedno mentalno uzbuđenje. Ovo je tipičan muški um. Način razmišljanja koji je vrlo sklon ka mentalnom doživljaju više nego čulnom, i ovde je igra uma kada je erotika u pitanju veoma naglašena. Ovde će dati one ljude koji između reči zrače mnogo toga erotskog, tog specijalnog šarma, ili tog doživljaja koji privlači drugu stranu. Svakako, svi erotski odnosi ovde mogu biti i jako uzbuđenje i ljubavi upravo tamo gde je natusu jako blizu. Ovde mogu postojati ljubavne strasti sa osobama koje žive nedaleko od natusa, i tu treba tražiti taj deo osećanja ljubavi. Međutim, ako Eros ne pogodi ovde Psihu, bilo aspektom, bilo preko dispozitora, on neće naći svoje potpuno zadovoljstvo, već će imati samo određena iskustva u kojima će nakon nekog vremena postati nezadovoljan i ljut. Ako je Eros loše postavljen, ovde će postojati plahovito ponašanje, ono koje će biti rukovođeno strastima, pa će samim tim u nekom trenutku da načini teške i opasne stvari. Natus će ne samo ostavljati druge, nego može da ima želju nekoga da povredi upravo zbog strasti, sve u zavisnosti od toga koliko njegovim umom oni vladaju. Ovde je um opijen erotičnim.

Slika sa Erosom u 4. kući
je viša sklona ka tome da natusu da vrlo snažan erotski potencijal koji može da bude izražen čitavog života, i koji će se vrlo skrivati, koji ne mora da bude jako izražen bilo gde, jer je on u 4. kući, u kući psihe, Meseca, i on može dati ako je dobro postavljen jedno zadovoljstvo u bliskim odnosima gde postoji erotski magnetizam, jaka strast. I kada je ovo dobro postavljeno može se reći da su ovo dobre osnove, jer osoba u osnovi ima jedno ispunjeno srećno biće u svojoj duši ispunjeno osećanjem ljubavi i strasti koje idu zajedno sa tim. Ipak ako je Eros u neudobnim aspektima natusa muče sve te ljubomore, muče ga sve stvari koje se događaju u njegovom porodičnom, ličnom životu sa osobom sa kojom je blizak. Doživljava da mu osoba negde nije verna i zbog toga nastupaju boli, jer ono što je Erosa u jednom trenutku zabolelo, to je što mu je osoba koja mu je veoma bliska, osoba koja živi sa njim u jednom momentu bila protiv njega. On je to tako doživeo, tako da je ovo i suviše blizu i suviše jako erotsko nastrojeno biće i ako je dobro ovo je vrlo snažan magnetizam koji će osoba posedovati.

Ako je Eros u 5. kući naglašen
on je u jakoj simbolici svog osećanja jednog zadovoljstva. On će ovde nositi mnogo veza najčešće, jer je potreba za ljubavlju ovamo izuzetno naglašena, a ako natus nema tako savršenu Psihu da to može sve u jednoj osobi da se doživi, onda natus ovde najčešće ima mnogo ljubavi koje idu u sve vrste afera, sve moguće varijante dozvoljenih i nedozvoljenih, jer on je Bog ljubavi i njemu je sve konačno dozvoljeno, i on će gađati strelom gde god stigne i koga god stigne, jer konačno u trenutku otkrića Erosa Jupiter i Venera su u jednoj konjunkciji i ovo će govoriti o ulascima u veze sa osobama koje su već u braku, u raznim svojim drugim vezama, gde neće voditi uopšte računa. Uopšte mu to neće nikada biti bitno samo zato što on zna da je jedina ljubav koja može da postoji ona koja tri života sa sobom nudi tu vrednost, i svi ostali brakovi su jednostavno na njegovoj probi. Pa ako neko ne može da odoli njegovim strelicama, to znači da taj brak i nije vredan i on to neće tu poštovati. On će ići na sve. Ovo je jedan naglašeno erotičan život. On ima tu potrebu i on tako ide. Potrebno je samo gledati kakva je Psiha, jer on nju konačno jedino traži. Ali biće on sa bilo kim drugim u međuvremenu.

Kada gledamo Erosa u 6. kući
njemu će biti svakako zanimljivo da ima iskustva različitih ljubavnih veza tamo gde radi u svom svakodnevnom životu. Ovo ovde nije tipično mesto za Erosa, ali će davati njemu često ulogu da se upravo na onim mestima na kojima bi se najmanje nadao natus zaljubi i da tu nađe neko zadovoljstvo koje su uglavnom one stvari koje su vezane za afere. Ako se posmatra sam horoskop u slici otkrića Erosa vidi se da je 6. kuća u Jarcu i očito da to nije njegovo primarno mesto, međutim Saturn je na 5° Strelca što jeste vezano za određene emotivne veze i naročito zato što ima sekstil sa Jupiterom koji je vladar 5. kuće i sa Venerom samom po sebi i ovde govori da natus ima sve one moguće veze i moguće afere. Naravno Eros kao Bog ljubavi daće da je tu gde natus radi, tu gde jeste, stalno njemu interesantno, da mu je lepo ili da to voli što radi, slično kao i Venera, pri čemu je Eros sam po sebi mnogo više onaj koji je sklon jakim strastima, jer ako se pogleda horoskop otkrića Erosa videće se da su njemu Mars i Pluton u konjunkciji, da sve to pravi sekstil na Ascendent, pa daje jednu naglašenu prirodu erotizma koja ovde postoji tako da se ovo može pronaći upravo kroz sve ove veze koje su na poslu. Da ovo može biti sklono aferama govori i to što je Saturn kao vladar 6. kuće u znaku Strelca i u sekstilu sa Venera-Jupiterom, pa to naravno ima dalje tendenciju da opiše da se sve to može dogoditi i kada je natus unutar jednog braka, jer je ovo inače u 4. kući ovog horoskopa.

Ako je Eros u 7. kući
sigurno je da partner jeste onaj ko je pre svega erotičan. Da je veza koja se uspostavlja između natusa i partnera pre svega ona koja daje erotičnu privlačnost, što je sasvim dobra stvar, jer to je božanski nektar, ali samo ako je natus dobar sa svojom 12. kućom ili sa Psihom. Ako nije, ovo će biti jedna strast koja će se stvoriti, sve do sledećeg trenutka dok to ne bude bol, jer to je ono što Eros daje. Eros je davao ljubav i bol istovremeno i dovoljno je da nekoga samo pogodi strelicom ljubavi da će on u sledećem trenutku da pati zbog iste te ljubavi ukoliko nije sa 12. kućom čist, odnosno ako nema dobru psihu, tako da je ovde potrebno gledati i šta je u pitanuju. Pre svega početak je gotovo uvek vatren i jak. Kroz dispoziciju će se viedeti koliko će osoba od ovoga biti sretna, ali u najvećem broju slučajeva ovo je zamka. I najpre treba pogledati da li je natus zaista sposoban da ima to božansko nadahnuće u partneru. Da li je to preveliki zalogaj za njega, da li će ga ova osoba potpuno zaraziti ljubavlju da bi zatim otišla i osvajala bilo kog drugog a natusa ostavila samog da pati. Ovo može vrlo lako ovde da se desi, i ovo može biti prejako za natusa. Sve u zavisnosti od aspekata.

Eros u 8. kući
je pak sigurno magnetično snažan. Govori o onom delu Erosa koji postoji u horoskopu otkrića Erosa gde su Mars i Pluton zajedno u konjunkciji, koji daju ogromnu seksualnu energiju i ogromnu strast, ali nosi mnogo ljubomore, mnogo potrebe da se jedna ljubomora izleči nekom drugom, trećom vezom, što će se videti opet u zavisnosti od postavke ostalih planeta. Ovde često jedna ljubav prerasta u ljubomoru. Jedna ljubav često prerasta u tu negativnu dubinu što bi bila mržnja, jer sve je ovo u 8. kući i da bi uspelo da bude dobro mora biti vrlo pozitivno postavljeno, pa će natus ovde od neprijatelja stvoriti prijatelja, što je ovde najveći uspeh. Ovde će natus imati vezu koja će ga privući izuzetno strastveno spram nekoga za koga je mislio da nikada ne bi bio sa njim, ili da ga nervira u startu, ili da ga odbacuje, ali već u sledećem trenutku da mu bude jako erotski privlačan. Jer su često to karmički neprijatelji koji se nalaze i koji se privlače. Jako je važno iz ovoga stvoriti jednu sreću koliko god je to moguće,.Jer ovo je jedna faza pročišćenja. Ovo je faza u kojoj Eros odlazi jer je ljut. Ovde je neko ljut. I ovde da bi se održala nit između jednog i drugog života jeste potrebno imati tu sposobnost da se od svih tih veza koje nas jako privlače na kraju ne pretvori to u neprijateljstvo nego da se sve one održe u jednom dobrom osećaju. Maksimalno kolikoje to moguće. Ali će strasti i dominirati i biti glavni faktor, pre nego poverenje. Ovde će strast da vuče a poverenja neće biti, to je najčešći problem. Stoga isto vrlo kritično mesto ovo predstavlja.

Eros koji je vezan za 9. kuću
je opet potpuno drugačiji u svom delu. Eros će imati potrebu da upravo bude u svim erotskim vezama, ljubavnim vezama sa onim ljudima koji su često iznad njega, koji su mu vezani za sve one ljude koji možda pripadaju nekoj društvenoj klasi koja je iznad. Ovo će davati stoga ponovo različite veze koje će natus imati po inostranstvu, veze koje će imati sa onim ljudima sa kojim je to možda moralno nepodesno, ali će ga strasti tu privlačiti i on će ovde odlaziti. Kada se govori o ovakvoj kombinaciji za očekivati je budući da su u otkriću Erosa Jupiter i Venera bili zajedno u konjunkciji u znaku Vage, a Mars kao vladar 9. kiuće u konjunkciji sa Plutonom u Blizancima, da će ovde postoji sklonost da natus ima paralelne veze da to on daje.On ovde takođe može naglasiti i da će biti velika strast prema drugom partneru, i da će osoba broj dva da zapravo donese tu veliku erotsku privlačnost a ne prva koja ide.l to su te slike. Ovo ponekad može da ukaže i na to da će veza nastati ili opstati iz drugog puta, uvek u onom delu nakon toga što je natus imo neku vezu sa partnerom koja se zbog nekog razloga negde prekinula. Jer je to deo priče koji je opisan u okviru samog ovog mita. Veza koja se može nastaviti i nakon toga što se pređe preko nekog prekida ili preko neke 8. kuće.

Ako je Eros u 10. kući
to je imidž koji će natus steći u vremenu pa će važiti za nekoga ko je vrlo erotičan, ko je vrlo sklon različitim avanturama, ali najčešće je to opet nasleđeno od oca ili majke, od nekoga ko nosi ovaj deo. Ovo takođe daje natusu jednu harizmu seksualnosti kako bude bivao stariji. Sa godinama on je sve privlačniji. Ovo natusu daje posebnu poziciju i moć koja mu omogućava da kroz šarm, kroz jednu privlačnost može puno toga da ostvari. Ovo je odlično za sve javne ličnosti, za one koji se bave bilo kojom vrstom javnog posla, u kojem je potrebno imati publiku koja vas voli, jer ovo ovde upravo opija sve mase, i natus raste tada uz podršku ovakvog privlačnog boga. Ako je Eros loš u jednoj ovakvoj kombinaciji spram 10. kuće ovo će doneti promenu interesovanja u poslu, i to da naglo može da prekine neku vrstu posla, zato što će doživljavati da ga to više ne inspiriše i da ide dalje, isto kao što i njegov budući brak i porodica mogu da budu pod uplivom određenih afera, jer 10. kuća je 4. kuća sedmoj, i buduća porodica koju će natus stvoriti imaće nešto od onoga što su i njegovi roditelji nosili jedno drugom. Da li su se i oni razveli ili ne, to je stvar njihovog vremena, ali natus ovde sa ovim u svojoj budućnosti ima tendenciju da dopusti Erosu da on rukovidi njegovim životom i promenama koje mogu biti nekada nagle i promeniti čitav kurs njegovog usmerenja.

Kada se govori o Erosu u 11. kući
on je kao što se iz samog charta može videti upravo u 11. kući gde se nalaze i Mars, i Pluton i Neptun, pa čak i Mesec i Južni čvor i on je sklon najširem spletu svih emotivnih okolnosti koje će ovde doneti, sklonost ka razvodu svojih brakova ili nekih drugih, ka tome da razne paralelne veze izazivaju skandale, ali i ka tome da neko biva natusom veoma mnogo privučen, od koga ne može lako da se oslobodi, jer iz 11. kuće natus prima jednu ljubav, ali je ona ovde vrlo strastvena, i kako upravo preko ovih kuća postoji kvadrat Merkura sa Marsom i Plutonom ovo može biti prenaporno, preteško i izazivati nezadovoljstvo. Tek Eros ovde nije naročito veran. I nalazi se u jednoj od verovatno najmanje povoljnih kuća za sebe.

Eros u 12. kući
je onaj koji ovde ima tendenciju da ulazi u onu vezu koju je imao sa osobom u svom nekom prethodnom životu, u neke karmičke veze, koje mogu da budu zasnovane na toj sposobnosti da se veza nastavi u vidu poverenja, u vidu sreće koju ima ali samo ako je ispunjena tajna. Ako nije ispunjena tajna, ako je osoba obična, i jednostavna ovo ne može da se živi. Ovde će natus imati samo tajnu vezu, i imaće veru. Za Erosa da bi ga natus živeo, mora u svojoj javnoj vezi imati svoju tajnu koja se drži i poštuje, da se čarolija ne bi izgubila. Jer ako se ona izgubi on nema više odnos. Odnos koji postoji kada je Eros u pitanju je septil odnosno biseptil. On nikada nije dorečen aspekt. To su sve aspekti koji idu u beskonačno. Ako proba da tu stvar dovede na čisto, onda nema Eros, nema vezu. Onda ima šta god, samo to nije ta veza o kojoj se priča. I onda će mnogo lakše njegovo podsvestno da izabere jednu klasičnu tajnu vezu, jer u njemu već inače nešto mora da bude tajno, jer je tajna preduslov svake čarolije. Jer ako tajne nema mi ne znamo o čemu pričamo uopšte i mi smo u potpunoj zabludi. Tajna mora da postoji ali je bitno da tu tajnu natus zna da vodi ili mora da mu se nameće da tajna tu postoji, da mora da je drži, da bi čarolija opstajala jer ona je erotična. Tajna nosi erotičnost i Eros to ovde zna. Mnogo mu je bliže ako je ovo dobro postavljeno sa Psihom. Ali ako se izgubi ta čarolija onda nema toga. U svakom teškom aspektu ovaj Eros je nešto što ima tendenciju da se prekine. Ima tendenciju da počne, i da se prekine zato što stvari nisu jasno postavljene a ne mogu da budu jasno postavljene. Naprosto šta je u priči o Psihi i o Erosu jasno postavljeno? Nije ništa. Ni njoj nije jasno zbog čega ne sme da otvori kutijicu, zbog čega ne sme da kaže nikome da je on to, zbog čega ne sme da zna ko je on, a ne sme, da bi to opstalo, da bi Nebo opstalo.

Ova dva asteroida treba pratiti kao jednu celinu. Erosa je onaj koji je predajnik, i Psiha ona koja je prijemnik, i to je opšta ljudska psiha, i to je opšta priroda ljudske duše, njena potreba da bude srećna i da doživi svoj nektar božanskog, da se razvije u božansko, da jedna duša kao Mesec postane Venera, jer Venera je mnogo više od običnog Meseca. Venera je potpuno magična. Venera je starija od svih ostalih božanstava. A Eros je ili njen sin ili kao što se veruje i primarno vidi nastao iz Haosa koji je broj jedan. On je taj koji drži sve stvari spojene, on je zakon za sve one zakone koji su na Olimpu postavljeni jer on povezuje sve, što je konhačno ljubav, te stoga ova dva tela je vredno posmatrati u svojoj poziciji i dispoziciji da bi se znalo gde je ko u svom putu tri života koja stvara da bi bili jedno. Tri faze da bi otkrili svoju psihu, što konačno psiholozi i nastoje da otkriju. Fascinantno je što je u korenu ljudske psihe Eros. To je ono što je najfascinantnije od svega. To je ono što je zapravo kod svekolike potrage.

Deo predavanja A. Imširagić "Kepler Klub 2009."
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Posts: 80130
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Has thanked: 7021 times
Been thanked: 11332 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by spacebound » 14 Mar 2019, 20:57

Lilit mi je u lavu :hm

User avatar
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Posts: 80130
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Has thanked: 7021 times
Been thanked: 11332 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by spacebound » 14 Mar 2019, 21:03

Eros u ovnu, 5. kuca.Sto li sam mislila da je u skorpiji.Lilith lav, 7. kuca, Juno vodolija, 3. kuca

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:03

spacebound wrote: 14 Mar 2019, 20:57 Lilit mi je u lavu :hm
a kuca :p
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Posts: 80130
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Has thanked: 7021 times
Been thanked: 11332 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by spacebound » 14 Mar 2019, 21:05

statebriga wrote: 14 Mar 2019, 21:03
spacebound wrote: 14 Mar 2019, 20:57 Lilit mi je u lavu :hm
a kuca :p
Napisala sam iznad tvog posta.7.

User avatar
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 44805
Joined: 09 Jan 2016, 07:50
Location: . . . . . . . . .
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Socrates » 14 Mar 2019, 21:05

Sad ti je život odjednom drugačiji otkad si saznala istinu. :p
. . . . . . . . .

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:06

asteroid Psiha

Poznatu bajku o Amoru i Psihi iz Apulejevog romana Zlatni magarac (II vek n. e.), jedan od najdivnijih ostataka klasične literature, Erih Nojman uzima kao polaznu osnovu za jednu neobičnu studiju o ženskoj psihologiji. Tako smo dobili tananu i sugestivnu analizu psiholoških osobina Ženskog iz pera og najoriginalnijeg Jungovog učenika, koji je dostigao svog učitelja u onoj oblasti u kojoj sam Jung nije bio najkreativniji: u psihološkoj egzegezi mitova i bajki.

Bolom ispunjen Psihin put - od „noćne ljubavnice“ obavijene tamom do osvešćenog ženskog partnera boga Erosa – Nojman dovodi u vezu sa epohalnim razvojem Ženskog i ljudskog roda uopšte. Za razliku od Afrodite, svoje progoniteljke, Psiha otelovljuje novi tip ljubavnice. „Sa Psihom se rađa novi princip ljubavi u kojem susret muškog i ženskog postaje temeljem individuacije. Posredstvom njenog čina u svet ulaze bol, krivica samoća i patnje koje sobom nosi individuacija.“

Psihina individualna ljubav ulazi u sukob s kolektivnim principom naslade i opijenosti koji reprezentuje Afrodita, koja uzalud pokušava da spreči prelazak na novu fazu ženskosti koja se vezuje uz Psihu. Umirući na kraju bajke iz ljubavi prema Erosu i bivajući spasena od Erosa, Psiha kroz sopstveni preobražaj preuzima na sebe i preobražaj muškarca; oni upravo zahvaljujući tom dvostrukom preobražaju na kraju ponovo nalaze jedno drugo. Psihu primaju na Olimp kao Erosovu suprugu. To za Nojmana znači da je sposobnost duše da voli božanska sposobnost i da je preobražajni proces ljubavi misterija koja obožuje.
otvorite link o Psihi u kucama

https://horoskop-e.com/astrologija/osta ... os-i-psiha
Last edited by Venera on 14 Mar 2019, 21:14, edited 1 time in total.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:13

Eros in the Houses

Eros brings beauty, meaning and divinity into our lives. It comes to us through a very particular epiphany, a passionate inspiration present in a particular lover, teacher, melody, or landscape. We long to follow it always. But this is not the whole story. For Eros also brings us obsessions, cruelty, abandonment, and betrayal. It may come through anguish."--Harriet Eisman

The asteroid Eros, like any planet in the astrological chart, represents a basic human need, drive or impulse. As Mars symbolizes the drive or urge towards assertiveness, action and direction, Eros symbolizes the urge towards erotic love and the transformations offered by this experience. The PLANETS represent the nature of an inherent impelling force in us, as well as a piece of our own soul, and Eros’s impulsion is towards union of a particular kind.

The SIGNS indicates how the needs and drives of the planets will express. Just as Mars in Leo may have a dramatic flare and fixedness to its drive to take action, so Eros in Leo would have a flamboyant spark in its approach to erotic love. The signs describe the way a need functions.

The HOUSES in turn represent areas of life, inner and outer. They symbolize the environment where the need or drive is acting out. The ruler on the house cups and the sign or signs contained in the house suggest the climate found in that environment. Any planets residing in a given house indicates that the needs and drives implied by them tend to operate strongly in that area of life. Entering or doing that area of life will evoke the needs and drives of the planets found there. We meet those planets, and the archetypal characters they symbolize, in that area of life.

Where Eros is by house indicates the environment, people or experiences that the god of love affiliates with.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:18

Eros was “a primal, phallic god born out of Chaos (the Void) at the beginning of time.” He was later known as the son of Mars and Venus and was considered ruler of sexual desire. Ideally Eros is supposed to represent the tantric path of transforming instinctual sexual drive into skilled erotic love as a way to enlightenment. Beyond that, Eros is that which “turns us on”, an emotional force that drives the desire for physical, sexual consummation.

In a chart Eros would symbolize our passion, that which sexually attracts us, our sexual preference and the primal font of desire-energy. A person with a strong Eros would be moved to periodically re-create the experience of finding and being in love A well-represented Eros seeks regular physical contact with others, especially involving sex. »

Eros in Aries/1st house- Passionate and tendency to become easily infatuated. Passions come and go quickly but while they last, Eros in Aries can start fires with what they feel for a person. In the 1st house, Eros gives someone a very evident magnetism. This person is seen as sexy.

Turn ons: Roughness, hair pulling, biting, aggressiveness but playfulness too.

Eros in Taurus/2nd- Sensual™. These Eros in Taurus types are crazy about the senses. Sex is infused with so much sensuality that all nighters aren’t uncommon. Round after round with these types. Eating a strawberry can turn them on. They even look sexy eating. Masturbation is high here. They may struggle with possessiveness. In the 2nd house, we get someone who again is about the senses and may be hungrily attracted to status and money. Necks are an erogenous zone, and they may have very sexy looking necks.

Turn ons: Money, sensuality, the neck and collarbone area, possessiveness.

Eros in Gemini/3rd- These Eros in Gemini types get easily turned on by dirty talk and intelligence. They are very experimental, and like to be knowledgeable about sex. They may enjoy talking, learning, reading or writing about sex. They may enjoy watching it in the form of porn. In the 3rd house, the person may have a sexy voice and an ability to turn others on simply but talking. They may enjoy reading erotic novels.

Turn ons: Intelligence, dirty talk, making out, playfulness

Eros in Cancer/4th- Eros in Cancer types infuses emotion into sex. They are likely very into some sexual healing. They may enjoy domination and belonging to someone. They can be quite kinky. In the 4th house, the person may be infatuated with breasts and have sexy breasts themselves.

Turn ons: Breasts, domination, cuddling, innocence.

Eros in Leo/5th- These Eros in Leo types can be infatuated with the idea of being worshipped. Sex is about satisfying the ego as well as the partner. Passion is inflamed with the placement. Confidence is sexy to these people, and they may fantasize about celebrities or being worshipped. In the 5th house, these types are turned on by passion and creativity and also playfulness.

Turn ons: Passion, being worshipped, playfulness, dominating someone, hair.

Eros in Virgo/6th- Eros in Virgo is kinky, experimental and quite promiscuous. These types are nymphos. They have an attitude of sex being healthy for you and may practice tantric sex. They may like the idea of taking someone’s virginity.

Turn ons: Celibacy, sensuality, being submissive, belonging to someone.

Eros in Libra/7th- These types are husky seductive and attractive. During sex, their most important focus is on pleasing the partner. They enjoy the sensuality if sex and may be quite romantic. They are passionate and sexual. They like sex to be gentle and are submissive sexual partners.

Turn ons: Physical beauty, charm, hips and butts, romance.

Eros in Scorpio/8th- Highly erotic. They are impossibly sexy and have a high amount of magnetism. Sex is always inflamed with passion and intensity. They want to reach a soul union during sex. They want your soul, not only your body. They can be very possessive. They are kinky and may be into bdsm. These people carry around so much sexual energy and they can be animalistic during sex.

Turn ons: Owning someone, bdsm, leather, people with lots of sexual energy

Eros in Sagittarius/9th- They can enjoy carefree sex and usually lots of it! They may be full-on sex addicts. They enjoy the thrill of sex and may enjoy having sex in places that aren’t home. They enjoy new sexual experiences. They can be spontaneous during sex but also consider it to be a way of touching God. These are the types who may also be attracted to a certain language.

Turn ons: Fun, laughter, foreign partners.

Eros in Capricorn/10th- These types are lusty! They can go for hours. They have a high libido. They enjoy accomplishing a goal during sex, so until you both are satisfied, nobody is going anywhere. They are into control during sex and may like dominating someone or being in charge. These are tops not bottoms. They can be quite kinky.

Turn ons: Rough sex, being in control/domination, scents and the feel of skin, nice smiles, ambition.

Eros in Aquarius/11th- Sexually liberated! These types are highly experimental and I know this because I have it! They are into all types of stuff and can be quite kinky. They like the unusual when it comes to sex and are into breaking taboos. They want to shock people with their sexual interests and they usually don’t find any sexual act too weird.

Turn ons: Being experimental, kink™

Eros in Pisces/12th- These types are romantic and emotional during sex. They might be the types to cry. They like the idea of a soul union. Sex is seen as a healing act and they may find they need to have sex in order to release energy. In the 12th house, Eros is sexually Inhibited or not expressed, these types can be prudes.

Turn ons: Feet , submission.



meni dobro kaze , jeah Eros :hop
Last edited by Venera on 14 Mar 2019, 22:29, edited 1 time in total.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:24

Gde se nalazi vas asteroid Juno???
Juno ili u grčkoj mitologiji Hera je zapravo Zevsova žena, iako je ona i njegova sestra, što je manje važno. Ona predstavlja onaj deo žene koji je veoma vezan za svog partnera – uvek će postaviti prvo njega, pa potom decu, dok je kod Ceres situacija sasvim suprotna – jer prioritet imaju deca a manje je značajno da li će biti vremena i pažnje za partnera. Hera je bila ljubomorna pa je dobar deo grčke mitologije podrobno opisivao njenu ljutnju i zavere u odnosu na Zevsova dela i potomstvo ali Hera ili Junona se nikada nije razvodila. Ona ima potrebu da bude žena, i to ne bilo čija, ne supruga koja ne bi bila cenjena već nasuprot tome – žena koja je uz najmoćnijeg muškarca – vrhovnog boga Zevsa. Ona želi da bude viđena, voli da se udaje jer je to primarni cilj pa je i u braku najbitniji partner i sve se vrti oko njega u njenom životu. Hera je pristrasna, uvek je uz svog muža i materinstvo može biti opcija ali samo kao sastavni deo kvalitetnog partnerstva. Junona se veoma drži braka i teško će se razvesti jer postoje i deca i druge stvari koje ona voli a među svim je status najznačajniji.
Uvek je sudbina Juno da ima moćnog partnera a koliko taj deo žene postoji u nečijem životu posmatra se kroz poziciju ovog asteroida u odnosu na natalnom horoskopu.
Juno u znacima

Juno u znacima govori kakav vam partner treba…..

JUNO U OVNU:
Partner će biti agresivan, nasrtljiv i aktivan. Trava ne raste tamo gde ovi ljudi prođu.

JUNO U BIKU:
Solidan, stabilan i naravno trvdoglav u poredjenju sa partnerom.

JUNO U BLIZANCIMA:
Nikad se nebi trebali venčati za neku tihu osobu. Priča, priča i još jako puno priče… to je partner koji vama treba. Još bolje ako je i pametan.

JUNO U RAKU:
Treba vam senzibilan, brižan partner. Pažljivo, ako vaš Juno radi previše negativnih aspekata, dobićete partnera koji će se stalno žaliti na nešto.

JUNO U LAVU:
Vaš partner će biti kreativan i jako razigran. Mogao bi biti lavovski arogantan, vole će šefovati i biće pomalo nezreo, pogotovo ako Juno radi puno stresnih aspekata. U svakom slučaju, ništa od povučenih i sramežljivih tipova…

JUNO U DEVICI:
Trebate efikasnog, radišnog partnera koji se brine o vama. Mogao bi biti kritičan, pogotovo u stresnim aspektima.

JUNO U VAGI:
Treba vam partner koji je šarmantan, socijalan i ima dobar ukus.

JUNO U ŠKORPIJI:
Intenzivan, jak i tajnovit… to vama treba. Naravno, MORA biti dobar u krevetu.

JUNO U STRELCU:
Partner bi jako lako mogao biti stranac. I mogao bi imati puno osobina strelca iako ne mora biti strelac po horoskopu. Visokoobrazovan, voleće putovati, puno pričati i malo slušati…

JUNO U JARCU:
Treba vam praktičan partner, dobar organizator i koji vam može pomoći u vašem poslu. Ne očekujte da vam pokaže puno svojih osećaja.

JUNO U VODOLIJI:
Treba vam neto…. Drukčiji. Genije, ekscentrik, ili jednostavno lud…. Ili sve od navedenog.

JUNO U RIBAMA:
Neko sa jako razvijenom imaginacijom…. Pazite da se ne venčate s nekim iz sažaljenja ili zato što mislite da ga treba spasiti.

Juno u kućama

JUNO U 1. KUĆI:
Juno koji je postavljen ovde daje vam jaku dozu nevinosti, kao detetu… ovo je jako naglašeno kad je asc udaljen od Juna do 10 stepeni i kad je u istom znaku. Partner ovdje postaje centar vašeg života.

JUNO U 2. KUĆI:
Brak donosi neko povećanje… novac, imovinu, samopoštovanje…. Osoba najviše teži ke tome da nađe osobu koja će joj podići samopoštovanje, ali najčešće ne nalazi pravu osobu za to, pa se događaju loši brakovi, ali osoba ustraje u tome da ostane u braku. U drugu ruku, osoba bi doslovno mogla gledati samo partnerovo finansijsko stanje.

JUNO U 3. KUĆI:
Ovde je komunikacija jako važna i brak pospješuje komunikaciju. To je pogotovo tačno ako Juno radi pozitivne aspekte. Stresni aspekti ukazuju na to da se osoba baš i ne može sporazumeti sa partnerom, tj. razilaze se u komunikaciji.

JUNO U 4. KUĆI:
Indicira partnera koji je privučen kućom. Osoba s ovakvim Junom postaje kućni tip nakon braka.

JUNO U 5. KUĆI:
Brak pospešuje kreativnost. Osoba teži ka kreativnom partneru. Ako je Juno afliciran, pripazite. Partner bi se mogao ponašati kao veliko dete koje je stalno spremno na igru, nikako na posao.

JUNO U 6. KUĆI:
Ova bi osoba mogla biti oženjena za svoj posao i vrlo je verovatno da će se venčati za kolegu s posla. Juno ovde pokazuje potrebu za partnerom s kojim osoba može sarađivati i raditi. Samo, pripazite u stresnim aspektima jer se saradnja pretvara u to da ili vi stvorite od partnera slugu ili će on stvoriti od vas.

JUNO U 7. KUĆI:
Ovo jednostavno povećava potrebu za brakom i partnerstvom. Ove dve stvari su prekretnica života.

JUNO U 8. KUĆI:
Vama treba sex mašina od partnera. Brak i partnerstvo vas menja (hteli vi to ili ne), partner bi vas mogao gledati kao svoje vlasništvo.

JUNO U 9. KUĆI:
Vama treba partner s kojim možete putovati na duga putovanja i voditi filozofske rasprave. Partner bi mogao biti rođen daleko od vas ili čak u inostranstvu.

JUNO U 10. KUĆI:
Ovo je brak sa karijerom. Vrlo je lako moguće da će vam partner pomoći da se uzdignete u karijeri i u socijanim standardima. Ako je Juno negativno aspektovan, vaš partner će vam pomoći hteli vi to ili ne. Ili bi se moglo dogoditi da ne volite partnera, ali se ne možete razvesti zbog socijalnog stajališta.

JUNO U 11. KUĆI:
Moguć brak sa prijateljem…. ili postajete dobri prijatelji u braku. Partner bi mogao biti uključen u socijalne organizcije.

JUNO U 12. KUĆI:
Pazite se ovoga. Ovde je povećana mogućnost da bi osoba u prvom braku ili poslovnom partnerstvu mogla čak biti vaš neprijatelj. To vi sami sebi radite jer vas privuče pogrešna osoba. To je pogotovo istinito ako Juno radi stresne aspekte sa vladarom 7. kuće. Može se ispostaviti da je vaš partner jedna divna osoba, ali joj je stalno potrebna vaša pomoć.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:27

:jutarnja
Last edited by Venera on 14 Mar 2019, 22:30, edited 1 time in total.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:29

Juno, odnosno Hera kako je nazivana u Grčkoj mitologiji, predstavlja Boginju ljubav svojom pozicijom u natalnoj karti opisuje kakav nam je bračni, sudbinski partner potreban, ali i ono što ćemo najrealnije dobiti.
Ona je bila zaštitnica braka i bračnih zaveta i sam asteroid Juno predstavlja svakog partnera sa kojim smo u dužoj vezi kao i bračnog partnera. U određenom znaku i kući u kojoj se nađe opisaće sve što tražimo u partneru.

Juno u znaku Ovna, ili u 1oj astrološkoj kući
Ovde se poistovećujemo sa partnerom, on nam postaje veoma bitan i okrenuti smo ka njemu.
To je agresivan, brzoplet, energičan, ljubomoran partner kao i sam znak Ovna koji voli da diktira tempo i da dominira u bračnoj zajednici. Kako Ovan opisuje glavu u astrologiji, ovde može doneti glavoblje zbog nesklada u bračnoj zajednici.

Juno u Biku ili 2oj astrološkoj kući
Bik opisuje stabilnost, materiju, plodnost, pa osobe sa Junom u biku će težiti sigurnosti, partneru koji može da im pruži emocije i novac jer je 2ga kuća u astrologiji odnos prema novcu i sama zarada.

Juno u Blizancima ili 3oj astrološkoj kući
Ovde je akcenat na komunikaciji, veselom duhu, stimulisanju intelekta, ali ukazuje i na dvostrukost, odnosno na paralelnim emotivnim potrebama, na površne emocije.

Juno u Raku ili 4oj astrološkoj kući
Osobe sa ovom postavkom Juna teže izrazito emotivnim partnerima, sklapanju porodice kroz brak, dobrom kućnom ambijentu, ljuljkanosti, dobroj hrani i dobroj emocionalnoj povezanosti porodice, da u kući vlada sloga i da su svi na okupu. Ovde je porodica svetinja, čuva se dom.

Juno u Lavu ili 5oj astrološkoj kući
Važan, poznat i slavan partner, sa kojim će se ponositi .
Potreba da se brakom privlači pažnja drugih, da partner poseduje najbolje kvalitete, da je brak cenjen u društvu. Kako je 5ta kućau astrologiji ljubav, kreativnost i kuća dece, bitan akcenat je na ovim oblastima sa postavkom Juna u znaku Lava.

Juno u Devici ili 6oj astrološkoj kući
Častan, pošten, vredan i inteligentan partner, ali sklon da previše priča o novcu, da štedi novac, da dosta radi i da je odlično organizovan, pedantan i kod koga je perfekcionizam veoma bitan. Ovaj partner postaje nepoverljiv ako se izigra njegovo poverenje.

Juno u Vagi ili 7oj astrološkoj kući
Sklad, harmonija, ljubav, jednakost, razumevanje, ravnopravnost.
Osobe sa ovom postavkom Juna će težiti dobrim partnerskim odnosima, ne samo u emotivnom, već i u poslovnom smislu. Dostizanje statusa kroz brak.

Juno u Škorpiji ili 8oj astrološkoj kući
Strastven, misteriozan, intezivan, ljubomoran, posesivan partner. Osobama sa ovom postavkom Juna je najvažniji seksualni odnos da bi brak bio odgovarajući i potreba za kontrolisanjem partnera, njihove finansije, moć, jer Škorpijom vlada Pluton.

Juno u Strelcu ili 9oj astrološkoj kući
Osobe sa ovom postavkom Juna teže strancima, visoko obrazovanom partneru, putovanjima, nekom ko dolazi iz daljine, ko dosta putuje, govori više jezika i kome je sloboda na prvom mestu. Religiozan partner.

Juno u Jarcu ili 10oj astrološkoj kući
Ovde se teži trajnosti, odanosti, upornosti, podizanju braka na tron, kroz brak se dostiže visok društveni status i dobra karijera koja je ključna za brak.

Juno u Vodoliji ili 11oj astrološkoj kući
Nekako najzanimljivija, jer je ova ekscentričan, neobičan, autentičan partner, po malo blesav, originalnog duha, ali je ovo rušenje svih barijera po pitanju braka. Nekonvecionalnost i prevelika sloboda su ključne stvari za ovu Junonu.

Juno u Ribama ili 12oj astrološkoj kući
Ideal, mašta, snovi, intuicija. Sve zavisi kako je aspektovan ovaj asteroid u natalu, ali može doneti i brak iz sažaljenja, bolešljivost partnera, ali i idealan brak. Može da ukaže na neku tajnu u braku, na izolacije, ili nedostižnu ljubav prema određenoj osobi.


:cool :hop

Juno Vaga 9 kuca :srce :srce
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
alcapone
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 15966
Joined: 22 Jul 2018, 16:33
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by alcapone » 14 Mar 2019, 21:31

Junad i erosi, gdje ode ovaj svijet 😁
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:33

Socrates wrote: 14 Mar 2019, 21:05 Sad ti je život odjednom drugačiji otkad si saznala istinu. :p
:ble
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Posts: 80130
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Has thanked: 7021 times
Been thanked: 11332 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by spacebound » 14 Mar 2019, 21:35

Meni nidje veze :lud

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:43

spacebound wrote: 14 Mar 2019, 21:35 Meni nidje veze :lud
koji dio :p
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 44805
Joined: 09 Jan 2016, 07:50
Location: . . . . . . . . .
Been thanked: 2 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Socrates » 14 Mar 2019, 21:44

Sve što briga napiše je ni'dje veze.

Čak i kad kopira tekst. :D.
. . . . . . . . .

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Posts: 35700
Joined: 27 Mar 2016, 17:23
Location: bosansko jajčno mesto
Has thanked: 1075 times
Been thanked: 585 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Venera » 14 Mar 2019, 21:48

Socrates wrote: 14 Mar 2019, 21:44 Sve što briga napiše je ni'dje veze.

Čak i kad kopira tekst. :D.
grozan si :hihi nesto sma procitala , ne mozes iz teksta sve izvuci :klara

treba vremen za ovo studiranje , inace bi svako mogao ovo analizirati, a znamo da ne moze svako :rumenko
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"

User avatar
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Posts: 80130
Joined: 13 Nov 2015, 08:33
Location: u obecanoj zemlji
Has thanked: 7021 times
Been thanked: 11332 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by spacebound » 15 Mar 2019, 07:16

statebriga wrote: 14 Mar 2019, 21:43
spacebound wrote: 14 Mar 2019, 21:35 Meni nidje veze :lud
koji dio :p
Juno.

User avatar
damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 25962
Joined: 20 Mar 2016, 21:04
Location: bosanski forum
Mood:
Been thanked: 1 time
Contact:
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by damir5 » 15 Mar 2019, 07:59

Dze sad ona moja mapa da ganjam juno :o :oo
Me? Wrong? Never! Image

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests