Mister No wrote:![]()
![]()

Moderator: spacebound
Mister No wrote:![]()
![]()
Da znaju Arapi gdje su im zavrsile donatorske hurmeKrokodil Behko wrote:.
Što od detonacije što od efekata rakije od hurmi![]()
ququ, za nas izbjeglice u rahicu (selo kod brckog) bilo disko, ulaz placas cigarom. ja nasusim kestenovog lista, umotam u njutona( imala neki udzbenik fizike iz skole) i platim. odrmam svoj dio i odem kuci.Krokodil Behko wrote: Doduše, ratni period, bio je izuzetak. A baš tad, oko mene, nema kakvih
nije bilo. Svakih 5 minuta, neko ustaje i ide do prozora, da ispali rafal
u ime junaštva. Jedan je i bombu bacio, pa nas je bilo i koji smo ogluhavili.
Što od detonacije što od efekata rakije od hurmi
behko, bil popio sa mnom?Krokodil Behko wrote: Volim da pijem u društvu slobodoumnih i naprednih ženskih. Ne znam zbog
čega ali fino se osjećam u tim situacijama
Ama kome ti to pričaš za (Gornji) Rahić?Heidi wrote:ququ, za nas izbjeglice u rahicu (selo kod brckog) bilo disko, ulaz placas cigarom. ja nasusim kestenovog lista, umotam u njutona( imala neki udzbenik fizike iz skole) i platim. odrmam svoj dio i odem kuci.Krokodil Behko wrote: Doduše, ratni period, bio je izuzetak. A baš tad, oko mene, nema kakvih
nije bilo. Svakih 5 minuta, neko ustaje i ide do prozora, da ispali rafal
u ime junaštva. Jedan je i bombu bacio, pa nas je bilo i koji smo ogluhavili.
Što od detonacije što od efekata rakije od hurmi![]()
tata bi to komentarisao - jabuka ne pada dalje od stabla - kad bi me uhvatio na djelu( u sebi kontam - kad si virio dok sam okretala pikavac slobode
)
behko, bil popio sa mnom?Krokodil Behko wrote: Volim da pijem u društvu slobodoumnih i naprednih ženskih. Ne znam zbog
čega ali fino se osjećam u tim situacijama
Krokodil Behko wrote:
Ama kome ti to pričaš za (Gornji) Rahić?
Haman ne znaš da sam ti bio 92. u Suljagića sokaku?
A s tobom vala, kad god poželiš..
Bio bih pomalo nestašan... pio bih iz tvoje špagerice......
burek67 wrote:ne kazu muski dzaba da 7-ma piva uljepsa i najruzniju konobaricu..![]()
ima tu nesto
String wrote:o=hooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
Jojjj kol'ko mi uz pice razgovor lakse tece i ljudi su mi drazi..
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests