Sandžak
Moderator: Krokodil Behko
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8561 times
- Status: Offline
Re: Bošnjaci Sandžaka odbili pustiti himnu Srbije u školi
aha... digli se desnicari na nepostivanje drzave, ali se Dodik revno podrzava
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2084 times
- Been thanked: 4701 times
Tako davno nekad zavo BhTelecom "dobar dan trebaju mi postavke za mobilni internet..." 3 put zvao ni naopako nece cim sam rekao "esselamu alejkum trebaju mi postavke za mobilni internet..." odmah proradi
Fuck you a friendly note to start the day
- saint_mirad
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Pa isti kurac ko i vamo. Placu redovno zbog Srba i Hrvata a svrsavaju na ovoJulia-Klara wrote: ↑03 Sep 2021, 11:16 aha... digli se desnicari na nepostivanje drzave, ali se Dodik revno podrzava
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Glavni mozak odnosno antimozak Nase Stranke je Sabina Cudic, sa svojim bolesnim "progresivizmom". Vidiš da je ona jedina ostala, a ustvari nema pojma o politici, a "karijera" izgradena na krivljenju drugih i opurtinizmom.Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 10:53 U međuvremenu u srcu Sarajeva Bošnjaci pitaju Čika Pedju kako mu ugoditi pa onda pitaju Benjaminu kad će Draško opet u posjetu?
A ustvarnosti jedna jako losa osoba. Vido sam ja bandu na kafama. Onog Fortu ne prepoznam kad nije odjelu. A ova se okiti, dovoljno receno, bogata socijalistkinja koja nosa sve dizajnersko i Rolex na ruci.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3535 times
- Been thanked: 3255 times
U Sarajevu je dovoljno reći da si Draškov rođak i dobijes komplet čišćenje, u Tuzli je dovoljno pojačati u autu himnu Srbije i obave ti generalku.Šabović Adis wrote: ↑03 Sep 2021, 11:13Al daleko mi Jelah, imal šta u rajvoSa? Znal se kome bedža peru?
Da ne krene sada galama Tuzlaka i Sarajlija, to su samo dva primjera, nisu ni ostali gradovi bolji ali da sad ne nabrajam sve većinski bošnjačke gradove
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ne možeš zbog historije porediti npr. Banjaluku i Sandžak.insomnia wrote: ↑03 Sep 2021, 11:25Pa isti k.... ko i vamo. Placu redovno zbog Srba i Hrvata a svrsavaju na ovoJulia-Klara wrote: ↑03 Sep 2021, 11:16 aha... digli se desnicari na nepostivanje drzave, ali se Dodik revno podrzava
Ne bih ni ja "svršavao" da je se ovo desilo u Nišu ili Novom Sadu jer ne bi imalo logike.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3146 times
- Been thanked: 5940 times
Pa sta treba, pripojiti Sandzak BiH..Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 12:04Ne možeš zbog historije porediti npr. Banjaluku i Sandžak.
Ne bih ni ja "svršavao" da je se ovo desilo u Nišu ili Novom Sadu jer ne bi imalo logike.
a stas onda sa RS, i sa Hrvatima..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8561 times
svasta i na ovom forumu ima
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Joj, Nazife...jel tebi Gebels predavo komunikologiju? Meščini da jes.Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 12:02U Sarajevu je dovoljno reći da si Draškov rođak i dobijes komplet čišćenje, u Tuzli je dovoljno pojačati u autu himnu Srbije i obave ti generalku.Šabović Adis wrote: ↑03 Sep 2021, 11:13
Al daleko mi Jelah, imal šta u rajvoSa? Znal se kome bedža peru?
Da ne krene sada galama Tuzlaka i Sarajlija, to su samo dva primjera, nisu ni ostali gradovi bolji ali da sad ne nabrajam sve većinski bošnjačke gradove
Ne mereeee
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
da su zapjevali bio bi aplauz, tipicno fgrovski.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 340 times
A ko biva kad si socijalista, moraš biti fukara.CikCikCikPogodi wrote: ↑03 Sep 2021, 11:55Glavni mozak odnosno antimozak Nase Stranke je Sabina Cudic, sa svojim bolesnim "progresivizmom". Vidiš da je ona jedina ostala, a ustvari nema pojma o politici, a "karijera" izgradena na krivljenju drugih i opurtinizmom.Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 10:53 U međuvremenu u srcu Sarajeva Bošnjaci pitaju Čika Pedju kako mu ugoditi pa onda pitaju Benjaminu kad će Draško opet u posjetu?
A ustvarnosti jedna jako losa osoba. Vido sam ja bandu na kafama. Onog Fortu ne prepoznam kad nije odjelu. A ova se okiti, dovoljno receno, bogata socijalistkinja koja nosa sve dizajnersko i Rolex na ruci.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ahaanimals wrote: ↑03 Sep 2021, 12:05Pa sta treba, pripojiti Sandzak BiH..Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 12:04
Ne možeš zbog historije porediti npr. Banjaluku i Sandžak.
Vidim hrvatskom "toru" si dao legitimnost poput Sandžaka. To je Tuđman davno ukinuo.
Zašto pitaš sta je sa Hrvatima kada činimo zajedničku Federaciju i idemo zajedno ili naprijed ili nazad?.
Uostalom je nerealno porediti i rs sa Sandžakom.
Šta neko u Daytonu stavio Žepče kao dio rs-a i to im daje pravo da se smatraju da če jednog dana biti dio Srbije?
Pa Srbi su morali u dnevnim novinama čitati jesu li dobili rs i koji im gradovi sve pripadaju , eto koliko je nerealno porediti ih sa Sandžakom.
- Matan
- Sila nečista
Pa Srbi i Hrvati ravnopravni narodi BiH.Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 12:57Aha
Vidim hrvatskom "toru" si dao legitimnost poput Sandžaka. To je Tuđman davno ukinuo.
Zašto pitaš sta je sa Hrvatima kada činimo zajedničku Federaciju i idemo zajedno ili naprijed ili nazad?.
Uostalom je nerealno porediti i rs sa Sandžakom.
Šta neko u Daytonu stavio Žepče kao dio rs-a i to im daje pravo da se smatraju da če jednog dana biti dio Srbije?
Pa Srbi su morali u dnevnim novinama čitati jesu li dobili rs i koji im gradovi sve pripadaju , eto koliko je nerealno porediti ih sa Sandžakom.
Sandzaklije, regija ili manjina u Srbiji..
Normalno, neuporedivo..
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4412 times
I ti mi onda pričaš o drzavotvornom naroduNaseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 11:08I u Jelahu peru besplatno Srbima auta, u Visokom slušaju Cecu, u Tuzli aplaudiraju srbijanskoj himni, u Maglaju od svih pjevača zovu Gocu Tržan koja na Twitteru piše o poturčenim Srbima i tako u krug...Krokodil Behko wrote: ↑03 Sep 2021, 10:59
U međuvremenu, sud u Bihaću kaže da kokarda nije četničko obilježje.
Četnik je četnik, samo ako ga zateknu na djelu haman, pored deset svježe pobijenih civila
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 7859 times
- Been thanked: 9285 times
animals wrote: ↑03 Sep 2021, 12:05Pa sta treba, pripojiti Sandzak BiH..Naseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 12:04
Ne možeš zbog historije porediti npr. Banjaluku i Sandžak.
Sandžak jeste bosanski. Najmanje duplo više vremena bio je u sastavu BiH, nego u Srbiji.
Konkretno, u sastavu BiH je od 1375, do 1878. Tačno 503 godine.
Sad razmisili, izvuci zaključak i obavezno ga napiši, na temi.
S druge strane, osim nekoliko opština u Z. Hercegovini i bihaćkog kraja Ništa više nije bilo u HR ni sekunde, pa prema tome? To što su katolici odlučili biti Hrvati, mogli su da budu i Marsovci, ali ne mijenja činjenicu da su sve bosanske teritorije - upravo to - Bosanske i oduvijek su to i bile. Eventualno, možemo otvoriti pitanje bosanskog primorja, pa tražiti štošta nazad.
Znači, to nekoliko opština, pošteno je razmijenjeno za bosansko primorje i tačka.
Što se tiče Srbije, nikad nijedan djelić zapadno od Drine nije bio u Srbiji i veće pravo na bosanski teritorij polažu Miki Maus, Crveni Kmeri i Tamilski tigrovi, nego Srbija.
Kad ćeš napokon skontati, na evropskom kontinentu, granice se NIKAD nisu iscrtavale po rasprostiranju plemena, čak ni u srednjem vijeku. Znam da ti kao tipični pripadnik plemena, ovo ništa ne kontaš, ali to je tako i vrlo je jednostavno. Sve teritorije u BiH, pripadaju samo BiH, kome se ne sviđa nek se seli
- Matan
- Sila nečista
Ja se iselio vec..Krokodil Behko wrote: ↑03 Sep 2021, 13:58
Sandžak jeste bosanski. Najmanje duplo više vremena bio je u sastavu BiH, nego u Srbiji.
S druge strane, osim nekoliko opština u Z. Hercegovini i bihaćkog kraja Ništa više nije bilo u HR ni sekunde, pa prema tome? To što su katolici odlučili biti Hrvati, mogli su da budu i Marsovci, ali ne mijenja činjenicu da su sve bosanske teritorije - upravo to - Bosanske i oduvijek su to i bile. Eventualno, možemo otvoriti pitanje bosanskog primorja, pa tražiti štošta nazad.
Znači, to nekoliko opština, pošteno je razmijenjeno za bosansko primorje i tačka.
Što se tiče Srbije, nikad nijedan djelić zapadno od Drine nije bio u Srbiji i veće pravo na bosanski teritorij polažu Miki Maus, Crveni Kmeri i Tamilski tigrovi, nego Srbija.
Kad ćeš napokon skontati, na evropskom kontinentu, granice se NIKAD nisu iscrtavale po rasprostiranju plemena, čak ni u srednjem vijeku. Znam da ti kao tipični pripadnik plemena, ovo ništa ne kontaš, ali to je tako i vrlo je jednostavno. Sve teritorije u BiH, pripadaju samo BiH, kome se ne sviđa nek se seli
Zadovoljan..a na ostale gluposti koje si napisao, ne vrijedi se osvrcati..
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Morat cemo onda krajinu otkacit posto je duze u hrvatskoj bila
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3448 times
- Been thanked: 2601 times
zaboravio si barem 1/3 crnogorskog primorja,i kontinentalnog djelaKrokodil Behko wrote: ↑03 Sep 2021, 13:58
a o dalmanciji da nepricamo ...Sinj,i okolica
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Naravo ali ako si primjetio govorim o Bošnjacima Sandžaka, Kosova i ostalih ex-Yu republikaTaare wrote: ↑03 Sep 2021, 13:07I ti mi onda pričaš o drzavotvornom naroduNaseef Mushroom wrote: ↑03 Sep 2021, 11:08
I u Jelahu peru besplatno Srbima auta, u Visokom slušaju Cecu, u Tuzli aplaudiraju srbijanskoj himni, u Maglaju od svih pjevača zovu Gocu Tržan koja na Twitteru piše o poturčenim Srbima i tako u krug...