Podsjeca me na forumasa
Moderator: Krokodil Behko
-
- Status: Offline
Podsjeca me na forumasa
Ne znam ima li ova temama, ako ima spojite/izbrisite.
Cesto kad nesto vidimo ili cujemo, podsjeti nas na nekoga. Pa ovdje mozemo upisati kad nas nesto podsjeti na nekoga od forumasa.
Za vikend sam bila sa nekim prijateljima i od prijatelja prijateljima van grada u jednoj vikendici imali smo organizovano gledanje utakmice i u nedelju ribarenje.
Kad su "gazde" otisle na ribarenje mi zene smo setale, odmarale itd..
Od moje prijateljice rodica dosla iz Svedske, tu zenu sam i prije znala ali me juce cijeli dan podsjecala na Ciklametu. Poslje Ciklamete prvi put cujem da zena muza zove gazda.
Kad udjem u knjizaru ili biblioteku uvjek se sjetim Dacija, kad neko prica o krokodilima sjetim se Behka.
Cesto kad nesto vidimo ili cujemo, podsjeti nas na nekoga. Pa ovdje mozemo upisati kad nas nesto podsjeti na nekoga od forumasa.
Za vikend sam bila sa nekim prijateljima i od prijatelja prijateljima van grada u jednoj vikendici imali smo organizovano gledanje utakmice i u nedelju ribarenje.
Kad su "gazde" otisle na ribarenje mi zene smo setale, odmarale itd..
Od moje prijateljice rodica dosla iz Svedske, tu zenu sam i prije znala ali me juce cijeli dan podsjecala na Ciklametu. Poslje Ciklamete prvi put cujem da zena muza zove gazda.
Kad udjem u knjizaru ili biblioteku uvjek se sjetim Dacija, kad neko prica o krokodilima sjetim se Behka.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8561 times
Re: Podsjeca me na forumasa
uglavnom se samo sjetim storma
ima neka prodavnica ekskluzivnih satova i veeeeelikim slovima pise STORM
ima neka prodavnica ekskluzivnih satova i veeeeelikim slovima pise STORM
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija
- Tatanka
- Poneki mu pročitamo
neki dan odgledah jedan kratki prilog o zenskim guzama. seksipilnost, privlacnost i tako to. pa su ih po obliku klasificirali u cetiri kategorije:
- jabuka guza
- kruska guza
- paradajz guza i
- krompir guza
eh tad se sjetih dzemke, tigris, lune, dacine, calle, julije, jagode, trepuske, bambi, bone itd. itd.
- jabuka guza
- kruska guza
- paradajz guza i
- krompir guza
eh tad se sjetih dzemke, tigris, lune, dacine, calle, julije, jagode, trepuske, bambi, bone itd. itd.
Bolje je uzivati i kasnije se kajati, nego se kajati sto nisi uzivao...
Giovanni Boccaccio
Giovanni Boccaccio
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 8561 times
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 6425 times
- Been thanked: 14877 times
UVIJEK kad na TV ide reklama za Beko ide ono ooooo Beko.
Ja ponovim oooo Behko. I sad i brat to počeo raditi.
Ja ponovim oooo Behko. I sad i brat to počeo raditi.
JK, ebi ga, ode kafaJulia-Klara wrote:nista lubenica?
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Ruana wrote:Kad udjem u knjizaru ili biblioteku uvjek se sjetim Dacija
Inace imam jako ucestalu naviku da povezujem knjige, muziku, scene iz filmova, gradove i lokacije i svasta nesto za ljude, nerijetko i za forumase.
Tako kad god vidim/jedem maline pomislim na Nelu , mnoge kolumne i knjige vezem za Granu, kad vidim jednu prijateljicu uvijek mi naumpadne Ideja (jer nenormalno lice). Otkako je Ruana rekla da voli magnete nema grada u koji odem a da ne trazim kakav stand da pazarim makar nesto maleno za Ruaninog frizidera.
Za Heidi vezem nekih bezbroj stvari, no to nije ni cudo nakon svih ovih godina. Ali svako jutro kad se prsnem parfemom naumpadne mi. Bilo sta vezano za Crnogorce - Andjelko Dacine price - zna se.
Ne mogu vise proci pored limuna da se ne nasmijem - buraz je kriv. Rum plocice (moj omiljeni otrov) - Rumenko, jelte. Bonakvu vidim u prodavnici svaki dan. , Bahru navijem makar jednom dnevno (Volim te Bahro!).
Ma ima toga tona....
-
Ne smijem napisati sta me na tebe podsjeca
Mada moram priznati da svaki put kad mjenjam bateriju u mobu kontam da ti trebam poslati paket.
Mada moram priznati da svaki put kad mjenjam bateriju u mobu kontam da ti trebam poslati paket.
-
Luno ja kad vidim lijepu zenu tebe se sjetim i svaki put kad vezem kosu sjetim se ovog tvog avatara.
Mene se samo juliska sjeti...
Pišem ja sve
Biće vama oluja brzo
Pišem ja sve
Biće vama oluja brzo
Habibti, ya nour el - ain...
-
Tebe se uvjek sjetim kad sam sama u autu i upalim muziku. Kad cujem Skora, kad krenem da uzmem nesto iz frizidera i pogledam magnete.
-
Skoro bila na sajmu knjiga i naravno odmah pomislih da je Daca ovdje pa da se nauzivamo zajedno
Sto Maja rece za reklamu, ista sam, vazda pjevam ooooo Behko
I Ruana mi je naumpala sa svojim magnetima jer se otvorila neka radnja na Carsiji suvenira ljudi imaju milion magneta.
Kad god vidim Serifa Konjevica na tv-u sjetim se Paparacija
Sto Maja rece za reklamu, ista sam, vazda pjevam ooooo Behko
I Ruana mi je naumpala sa svojim magnetima jer se otvorila neka radnja na Carsiji suvenira ljudi imaju milion magneta.
Kad god vidim Serifa Konjevica na tv-u sjetim se Paparacija
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
-
Ja kad vidim jednu curicu iz komsiluka sjetim se Nele slatka kao onaj tvoj avatar.
Kone kad vidim Norveski kanal na tv-u. Sjetim se Ramba cesto kad prodjem pored nase dzamije. Ma i ja sam pocela povezivati sve i svasta kao Daci.
Kone kad vidim Norveski kanal na tv-u. Sjetim se Ramba cesto kad prodjem pored nase dzamije. Ma i ja sam pocela povezivati sve i svasta kao Daci.
Kad provjeravam prognozu odem na storm.no i samo se tad sjetim storma
Kad citam Dzamonju sjetim se dacine
Sve vrste paprike koje vidim me na behka asociraju,doduse ima i jedna kona od 50ljeta pa svaki put kad je pozdravim uvijek mi kroz glavu prodje kako bi behka mogla kod nje uhljebiti
Jucer sam neke konje vidjela i odmah me podsjetise na alphu
Kad jedem med podsjeca me na stormovog tatu i na maju
Koka i krompiri isto na maju
Sjetim se jos...
Kad citam Dzamonju sjetim se dacine
Sve vrste paprike koje vidim me na behka asociraju,doduse ima i jedna kona od 50ljeta pa svaki put kad je pozdravim uvijek mi kroz glavu prodje kako bi behka mogla kod nje uhljebiti
Jucer sam neke konje vidjela i odmah me podsjetise na alphu
Kad jedem med podsjeca me na stormovog tatu i na maju
Koka i krompiri isto na maju
Sjetim se jos...
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
-
Bona je li ti to konacno stigla knjiga?
Ok, priznajem, kad god vidim neko sisato zensko naumpadnu mi Pasaga i Posavljak.
Zeljko = Ciklama
Namrgodjena curica = Fatma (zna ona zasto )
P.S. Nela napravimo mi sebi kakav sajam maksuz pa se razbacamo.
Ok, priznajem, kad god vidim neko sisato zensko naumpadnu mi Pasaga i Posavljak.
Zeljko = Ciklama
Namrgodjena curica = Fatma (zna ona zasto )
P.S. Nela napravimo mi sebi kakav sajam maksuz pa se razbacamo.
-
Sinoc krenula praviti veceru i fino narezem svo povrce, ocistim piletinu, sve fino zacinim i kontam sad cu to samo onako fino gruhnuti u pleh i onda mi proradi "savjest" i kaze: "Trepavica bi to fino poredala, ne bi samo nabacala".
I onda se ja nadjem kako redam svoj planirani buckuris u jedan fini ratatouille na kojeg bi Trepka bila ponosna.
Zeno, voz mi iz kuhinje, 2 sata sam ja sinoc veceru spremala.
I onda se ja nadjem kako redam svoj planirani buckuris u jedan fini ratatouille na kojeg bi Trepka bila ponosna.
-
Dusa draga ... Jelde da se moze kad se hoce ...dacina_curica wrote:Sinoc krenula praviti veceru i fino narezem svo povrce, ocistim piletinu, sve fino zacinim i kontam sad cu to samo onako fino gruhnuti u pleh i onda mi proradi "savjest" i kaze: "Trepavica bi to fino poredala, ne bi samo nabacala".
-
Moze, moze...samo sto onda pregladnim i ne jedem.
Danas spremam pituljice od zelja - asocijacija na buraza.
Danas spremam pituljice od zelja - asocijacija na buraza.