Može li debelo biti lijepo? (FOTO)

Savjeti kako da izgledamo ljepše :)
User avatar
vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 14912
Joined: 08 May 2014, 08:45
Has thanked: 436 times
Been thanked: 786 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by vila » 15 May 2015, 18:39

Opet anketa?
:ooo

User avatar
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Posts: 120145
Joined: 21 Apr 2010, 22:40
Location: nesto u čevljanovićima
Has thanked: 6889 times
Been thanked: 7763 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Krokodil Behko » 15 May 2015, 18:52

Eto, pogodil si. Biramo prvo, drugo, treće, četvrto i peto pero foruma.
A birat ćemo i čelična krila i kandže i kljunove i iznutrice i sve :djed
online

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80782
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9955 times
Been thanked: 6802 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Julia-Klara » 15 May 2015, 19:53

:valja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 16577
Joined: 12 Feb 2015, 12:12
Location: Zemlja Nedođija
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Biba » 15 May 2015, 20:01

Krokodil Behko wrote:Eto, pogodil si. Biramo prvo, drugo, treće, četvrto i peto pero foruma.
A birat ćemo i čelična krila i kandže i kljunove i iznutrice i sve :djed
Birate peruške foruma...fala, ja nisam u tom kolu...mozda da je izbor kakvog orlušine...ili bjeloglavog supa...ama da ne spamam....svaka cast curi na hrabrosti insamopouzdanju ...ali božica...pa ona ko Sai Baba majke mi... :valja ...salim se, eno moja poznanica meni neki dan kod doktora kaze sta sam ja tako slaba :sok ...stvarno ne kontam... ma kontam, ona je duplo teza...nego nekad ...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

User avatar
laganini
Spamer
Spamer
Posts: 15651
Joined: 04 Jun 2013, 02:01
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by laganini » 15 May 2015, 20:42

...smirile se babe... :hm
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

User avatar
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 16577
Joined: 12 Feb 2015, 12:12
Location: Zemlja Nedođija
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Biba » 15 May 2015, 22:41

Nije ovdje, laganini nitko ni bio nemiran...da ja malo ptpirim ...A., ...Nemam ja nista proriv cure s fotke...vixis da je nas navela na komentarisanje :ok ...nemojmo dalje, moze cura zalutati na bos. Forum pa se hvaliti kak je p...m zaludila i muske i zenske... :obrve ... anek rekne kad su neke mogle gradove njome spasavati...eto mi smo se zabavili :ok ...bas ko prave abe majke mi... a jest Behko vrazicak...zna on...sta treba ubacit :pusi..mislim na temu :djed
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

User avatar
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Posts: 16283
Joined: 04 May 2012, 11:30
Has thanked: 3372 times
Been thanked: 2659 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Lavlje_srce » 16 May 2015, 10:46

Hvala vam na komplimentima, ali ovo je najjaci komentar na temi jer je iskren do bola:
SaraSara wrote:ima nas koji smo mozda isto toliko veliki kao ta djevojka...i zbog takvih komentara kao sto ti kazes mrzimo same sebe i mislimo da nikome nismo lijepe i da se gadimo svima jer se tako izjasnjavate.....i na kraju kada djevojka kao ona/ja uradimo nesto kao npr da padnemo u depresiju, mrzimo same sebe, oblcimo se da se sto manje tijela vidi, onda bi takvih kao ti komentar bio da smo lude sto se brinemo sta drugi misle....
i niko ne razmislja o tome da takvi kometari vrijedzaju...da dovode mnoge djevojke do toga da obole....
neko ima da je genetski velik, i sada jos treba da ga neko jos vise ubija u pojam
zasto osudzujete ljude po izgledu i kazete da krkaju ko krmace...zasto tako
zasto tako malo obzira se ima prema osjecajima....
tako je meni kada je otac umro dolazilo mnogo svijeta na zalost i tehvide, i u toj svoj zalosti glavno komentar im je bio kako sam se udebljala...a niko nije razmisljao o tome da mi je otac umro i da u tom momentu najmenje treba da razmisljam o izgledu tijela
i neka ona hoda u donjem rublju i neka je ponosna sama sa sobom, ako je ona zadovoljna, zasto je tako tesko i drugom da bude,
zasto nekoga ko je sretan sam sa sobom, odmah cekate da poklopite, zao vam sto je sretan i zadovoljan
Ko razumije shvatio je.
Krokodil Behko wrote:Eto, pogodil si. Biramo prvo, drugo, treće, četvrto i peto pero foruma.
Bujrum ako ti je cilj da me otjeras s foruma.

Evo jedne prigodne pjesme:

[ytube][/ytube]

(Ne)ljudi se prema krupnijim osobama odnose kao da oni nemaju hebene emocije. Sve to treba uputiti upravo tamo gdje im je mjesto SaroSaro.

User avatar
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Posts: 34535
Joined: 05 Oct 2011, 11:33
Location: Pije kahvu s podzidom.
Has thanked: 424 times
Been thanked: 623 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Zagorka » 16 May 2015, 14:40

gospođa Brams wrote:
Lavlje_srce wrote: Na temi se nije desla kritika, nego pljuvacina. Kao ona je 'jadna' samim tim sto ima viska kg, i kao takvu je se moze nazvati nista manje nego 'glupom krmacom'. Od strane osobe koja ima unuke ali jos nije spoznala niti osnovne stvari u zivotu. Nista, prazan skup. Ili je licemjerno sazaljevati. Jer cime si ti zaduzila svijet (ili bilo ko ko je vrijedja) da nju zalis, a cim je zalis smatras se boljom od nje? Po cemu se ti istices? Koji su tvoji kvaliteti?

U cemu si bolja - sto si se vise objektificirala mozda - zivis u kalupu za koji tebe pripremilo drustvo i tapse te po ramenu, samu sebe tapses po ramenu, i drzis govor kao da se tu skupljaju osobe sa posebnim potrebama.

Je li ides ulicom i sazaljevas ruzne, one sa skoliozom kicme, one sa krivim nogama, neobicnim oblikom glave, velikim nosom, celave, blablabla. Jer jos nisam vidjela osobu koja nema manu, a vidjela sam mnoge koji se nazivaju lijepima.

Behko je dao izvrstan komentar - zalis li i Donnu Ares (google je tvoj prijatelj), izgubila je kosu od kemoterapije, karcinom joj je u zadnjem stadiju - a ona malogradjanima stane na binu i pjeva!?! Zamisli kako malogradjani povracaju po coskovima, jer treba staviti u kalup svaku osobu da bi bila prihvatljiva prosjecnim umovima.

I odkud ta neutaziva potreba za patroniziranjem - pripisivanjem emocionalnih poteskoca i trauma djevojci koja je izuzetno hrabra (jer je svijet pun osoba slicnih tebi kojima ne treba puno da nekome popuju o ovme ili onome, dakle nicim nisi odmakla od prosjeka od kojeg bi da oskocis), stala je i rekla: Ovo sam ja, i divna sam!

I jeste divna. Ne umisljaj si da svi vidimo sve robotiziranim ocima kojima upravlajuju mediji i oblikuju ih u ono sto zele date sezone. Ona je izuzetna samim tim sto nije predvidljivo dosadna (pa ni u fizickom aspektu). Imam prijateljicu koja je san svakog muskica na forumima i u RL. Savrsenstvo fizickih oblika i proporcija. I nije losa u biti, ali je prazna. Prazna je jer je opterecena. Opterecena je jer je zrtva (diktata medija i zelje da se u svakom trenutku dopadne svakom muskarcu). Ponekad je vidim kako flerta i sa zenama, ukljucujuci mene. Ona toga nije svjesna, to joj je toliko preslo u modus operandi da to vise i ne primjecuje. Nju treba zaliti, a takvih je mnogo vise nego ovakvih kao ova cura.

Ova cura za razliku od tih miliona zrtava koje se krecu svijetom u zelji da budu prihvacene po svaku cijenu - od mass-operacija noseva do presmjesnih silikona i milion drugih zahvata u potrazi nedostiznog ideala fizickog izgleda, - je individua. Samim tim sto se suprotstavila cijeloj globalnoj masineriji koja zene upucuje na odredjeni 'prihvatljivi' izgled. Or else. Sto se dalo vidjeti i na temi.

Njoj respect sto je zagrebala roznjace i umove (i one koji se vole nazivati osobama koje posjeduju um), a 'savrsenima' daleko kuca od moje.

F. that bull****.

p.s. Danas razbijamo predrasude uzgred; igrom slucaja nazalost poznajem poprilican broj istraumatiziranih ljudi, i za tvoju informaciju njihova tjelesna tezina nije u korelaciji sa njihovim traumama.
Preuveličavaš, vadiš iz konteksta i projiciraš ne znam ni sama otkud.

Ajde mi navedi jednu jedinu rečenicu u kojoj sam ja tu djevojku izvrijeđala? Jel uvreda nekome reći da ima debelu guzicu? Mislim stvarno, daj izvadite metlu iz guzice.
S jedne strane se o mršavima može reći što god, da su vješalice, kosturi, da nisu žene, čak imamo i primjer na temi, ali nedajbože da netko kaže nešto debeloj, onda je smak svijeta.
Nit sam mršava nit sam debela i ne spuštaj ovo na osobnu razinu, manje se bavi sugovornikom a više temom.

Ovdje govorimo o bolesti i bolesnoj osobi. Nikakvoj debljini, ova je debljinu odavno prešišala.
A vi i dalje pljeskajte bolesnoj osobi koja ako tako nastavi neće ni biti ovdje za 20 godina, dok ju lijepo tapšate po ramenu i "respektirate" što je prihvatila biti hodajuća tempirana bomba za hrpu zdravstvenih problema. A ja se nadam da će se u njenom životu ipak nać netko pametan tko će joj doprijet do mozga i potaknut ju da napravi nešto od sebe i svog života, dok je još mlada i dok se još može vratiti u normalu.

Gdje smo mi došli kad se divimo i respektiramo ovakve osobe. :grana

P.S. Stvarno si uspjela zlonamjerno izokrenuti onaj moj komentar da mi je žao osobe koja ima emocionalnih problema. Da, kad sam gledala emisiju sam se i rasplakala jer je stvarno čovjek imao žalosnu životnu priču i zbog toga emocionalne probleme zbog kojih se prežderavao. Guglaj malo povezanost pretilosti i emocionalnih problema pa ćeš vidjet koliko često to ide jedno uz drugo. Pretilost nastaje kao posljedica poremećaja u prehrani koji su jako često pokrenuti nekim emocionalnim problemima.
A i sama se borim sa svojim emocionalnim problemima koje imam, i ako ti vidiš nešto loše u tome da kažem da mi je žao nekoga kome je teško u životu, to je samo tvoj problem, i ne govori baš ništa o meni, koliko god ti to htjela progurati.

Suprostavljati se nekim tobožnjim standardima po cijenu vlastitog zdravlja je ništa drugo doli obična glupost.
Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

User avatar
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Posts: 26339
Joined: 08 Dec 2012, 19:16
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 14235 times
Been thanked: 3768 times
Status: Online

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Veca » 16 May 2015, 14:59

...sta je sad ovo,nista ne kontam,danas imam depresiju! :roll
Zena koja ima kcer, sjedi na stolici-zena koja ima sinove naslanja se na zid.

User avatar
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Posts: 16283
Joined: 04 May 2012, 11:30
Has thanked: 3372 times
Been thanked: 2659 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Lavlje_srce » 16 May 2015, 15:00

Zagorka wrote:Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Reagirala sam i ja, ali ti je promaklo. I ne diraj mi cast.

User avatar
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Posts: 34535
Joined: 05 Oct 2011, 11:33
Location: Pije kahvu s podzidom.
Has thanked: 424 times
Been thanked: 623 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Zagorka » 16 May 2015, 15:25

Lavlje_srce wrote:
Zagorka wrote:Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Reagirala sam i ja, ali ti je promaklo. I ne diraj mi cast.

Nije mi promaklo,vec te uopce ne citam na ovoj temi.Postovi su ti predugi i svi se svode na isto.

Nije istina uopce da si odreagovala.NAKON sto te bramsova prozvala da ste mirne duse presutjeli da je ona strasilo,jer je to po vama ok,ti si samo rekla:ko kaze da je ok?

To nije reagovanje.To je branjenje nakon sto te neko optuzi za nereagovanje.Pravdanje sebe,zbog sebe.


A sad za ostale:nisam ja jucer registrovana.Tu sam 4 godine i svega sam se nacitala.Ako zatreba i detaljnije cu.

Sad zurim.Izvinite me,idem se seksati dok mi dijete spava.I mi normalne tezine upraznjavamo seks,ne biste vjerovali :mah

zagorka off
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

User avatar
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Posts: 37666
Joined: 09 Dec 2012, 16:58
Location: NORDPOL
Has thanked: 2865 times
Been thanked: 2204 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Pasaga » 16 May 2015, 15:28

Po ovom pisanju gore,od uvazene kolegice...
moze se vidjet da ima uredan sexualni zivot.......

:cool
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

User avatar
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 45896
Joined: 01 Sep 2011, 22:10
Location: Kosmicki raspor
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Heidi » 16 May 2015, 15:35

Ququuu :valja
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

User avatar
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Posts: 16283
Joined: 04 May 2012, 11:30
Has thanked: 3372 times
Been thanked: 2659 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Lavlje_srce » 16 May 2015, 15:36

Zagorka wrote:Nije mi promaklo,vec te uopce ne citam na ovoj temi.Postovi su ti predugi i svi se svode na isto.
Svode se na istinu.
Nije istina uopce da si odreagovala.NAKON sto te bramsova prozvala da ste mirne duse presutjeli da je ona strasilo,jer je to po vama ok,ti si samo rekla:ko kaze da je ok?

To nije reagovanje.To je branjenje nakon sto te neko optuzi za nereagovanje.Pravdanje sebe,zbog sebe.
'Ajde otvori sudnicu tamo gdje ce ti placati za isljednicki talenat. Sad sam se vratila da nadjem taj post. Nisam dosad ni vidjela tu izjavu jer je fotografija velika pa mi je odvukla paznju.
A sad za ostale:nisam ja jucer registrovana.Tu sam 4 godine i svega sam se nacitala.Ako zatreba i detaljnije cu.
Mozes i detaljnije.
Sad zurim.Izvinite me,idem se seksati dok mi dijete spava.I mi normalne tezine upraznjavamo seks,ne biste vjerovali :mah
Koga zanima tvoja kilaza i kad se seksas s muzem? Ali zato tebe i jos neke zanima moja kilaza. Pa trazi, napisala sam na par tema na forumu.
zagorka off
Thx za informaciju.
Last edited by Lavlje_srce on 16 May 2015, 18:14, edited 1 time in total.

User avatar
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Posts: 26339
Joined: 08 Dec 2012, 19:16
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 14235 times
Been thanked: 3768 times
Status: Online

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Veca » 16 May 2015, 16:07

...da li je svrsila? :sok ...traje to,ihaaaaa :888 :vecaa
Zena koja ima kcer, sjedi na stolici-zena koja ima sinove naslanja se na zid.

User avatar
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Posts: 120145
Joined: 21 Apr 2010, 22:40
Location: nesto u čevljanovićima
Has thanked: 6889 times
Been thanked: 7763 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Krokodil Behko » 16 May 2015, 18:20

Zagorka wrote: Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Naravno da je strašilo. Ne može se porediti, jer ona je to NAMJERNO učinila, da bi bila manekenka. Ona je sama to prihvatila i potrudila se biti žgoljavi klovn u rukama nekog starkelje, naravno tu je i bakšiš ;)
Kako se ova dva primjera mogu porediti?

Eto, morah neplanirano da pišem post i da crtam.

Kakva vam je to diskusija, kad se hvatate za neobične i lako oborive stvari?
online

User avatar
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Posts: 34535
Joined: 05 Oct 2011, 11:33
Location: Pije kahvu s podzidom.
Has thanked: 424 times
Been thanked: 623 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Zagorka » 18 May 2015, 00:20

Krokodil Behko wrote:
Zagorka wrote: Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Naravno da je strašilo.
:ok

Ne može se porediti, jer ona je to NAMJERNO učinila
A ova je nehote postala debela? :zubi


,
da bi bila manekenka.
a koje je zanimanje doticne? :zubi
Ona je sama to prihvatila i
svi mi sami donosimo sve svoje odluke ;)

potrudila se biti žgoljavi klovn
and again :ok
u rukama nekog starkelje,
.......pa ti sve znas,i u krevet joj zavirujes......vjerujem da je ovo provjerena informacija a ne jos jedna pretpostavka utemeljena na predrasudama..... :kafa

naravno tu je i bakšiš

nije li pouka teze koju zagovaras:zivi i pusti druge da zive? :oo
Kako se ova dva primjera mogu porediti?
valjda si shvatio iz dosadasnjeg obrazlozenja
Eto, morah neplanirano da pišem post i da crtam.
Kaze se moradoh.Nisi morao.Htio si.A razlog je jer se zelis opravdati.Tako da si samo sarao kruznice nepravilnog oblika.
Kakva vam je to diskusija, kad se hvatate za neobične i lako oborive stvari?

Kakva je tvoja uloga na temi,ako glumis toleranciju istovremeno iskazujuci suprotnost istoj?






(btw svi koji su ucestvovali na temi iskazali su misljenje vec..........vise puta......tako da postaje dosadno na istoj.....vjerujem i ostalima cim su se udaljili........ :zjev :zjev :zjev ..................mozemo mi do preksutra i ja razlagati na tenane ali valjda je svima vec jasno sve...... :cudi )
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

User avatar
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Posts: 120145
Joined: 21 Apr 2010, 22:40
Location: nesto u čevljanovićima
Has thanked: 6889 times
Been thanked: 7763 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Krokodil Behko » 18 May 2015, 00:25

Zagorka wrote: Kakva je tvoja uloga na temi,ako glumis toleranciju istovremeno iskazujuci suprotnost istoj?
Ne glumim toleranciju, nego samo kažem, da ni suprotni ekstrem nije ništa bolji od ove cure. Vjerovatno je i gori. Meni ne bi smetala ni ta mršavica, bar ne da tu na sred foruma dobivam osip i da mitingujem zbog toga što je ona mršava, kao što se vi izmitingovaste zbog ove debele. Kužiš? U principu, češka mi se i za jednu i za drugu.
online

User avatar
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Posts: 34535
Joined: 05 Oct 2011, 11:33
Location: Pije kahvu s podzidom.
Has thanked: 424 times
Been thanked: 623 times
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by Zagorka » 18 May 2015, 00:35

Ko vi?Izvin'ćeš :mah Evo da se samocitiram,bice da je post bio premali da bi ga iko uocio :zubi






Zagorka wrote:Apsolutno mi se yebe da li neko ima 46 ili 246 kila.Ako je hodanje po kuci u gacama jedino sto znas,za mene si tuka i kapak.
Znaci nisam dvolicna da jednima pljescem,a drugima osporavam to pravo,samo zato jer im vage razlicito pokazuju.
To je zanimanje koje niko ne bi savjetovao kcerci,ma koliko se palamudilo o toleranciji.

Druga tema govori onoj izvjesnoj Sashi,kako li vec,koju je yebavalo milion ljudi,doslovce "ljudi" pisali i srali na nju,yebavala se sa zivotinjama i sad slijedi carobna rijec:tolerancija.mahnes ljudima nosom ispred nje i svi potrce biti tolerantni.Postovati,uvazavati,prihvatati.Ja vas pitam:koga?

Kad iz prikrajka pogledam vidim da nam je kompletna slika o pravim vrijednostima totalno otisla u qurac,i to u toj mjeri da uopće ne znamo sta bulaznimo vise.

Ne mogu uopce da se sjetim kad je zadnji put neko napisao ili rekao jedno slovo pozitive ili hvale o zeni koja uzgaja paprike pa presjeda neke 3-4 autobuske stanice da stigne do pijace da ih proda pa kupi djeci knjige.Yebes nju.Uopce nije kul pricati o paprikama,svasta.
Kod nas jedna zena svaki dan slozi 10 paleta drva.To joj je norma.Dodje u sabah,trpa palete ko masina,nevjerovatno,i ode kuci u aksam.
Jao kakve sam se sve gluposti nacitala na portalima,ama niko da slova napise o toj zeni.(Maltene u komsiluku joj urednik jednog portala).

Zasto?Jer ona ne zivi od lajkova.Yebenih,pos*anih,lajkova(od same mi se rijeci povraca).

A ko ne zivi od lajkova,nije u trendu,a ako nisi u trendu nisi ni zanimljiv.

Ne mora samo te zene,uzela sam bezze primjer.Kad ste zadnji put kupili novine/otvorli portal a da ste procitali nesto o Bosnjackom institutu ili Ekonomskom institutu u Sarajevu?
Lani je dobio sredstva od svjestske banke za jedan projekat,ja ne upratih retka.

I onda dodje neko od urednika (u ovom slucaju Maja),i kaze:"znas vi vodite brigu o nekim ljudima i zavirujete u njihove zivote"?

Molim? Mi zavirujemo ili oni bombarduju drustvene mreze,lijepe slike,guraju,izazivaju,posto-poto pokusavaju privuci paznju.
Urednici se upecaju,pa kako nas generalno smatraju retardima koje strahovito zanima ko je kome sinoc utjero u nekom rijalitiju,siluju nas ovime s*anjem.
Doslovce,siluju,bombarduju.I vi se predate.Otvarate sta ima.Sta se nudi.Ponekad prezriv komentar dam opcenito ali onda iskacu komentari tipa:"ljubomorna si...netolerantna si....".e da me yebes ne znam kako da se ponasam........

Sama sam otvarala temu protiv ovakvog s*anja u medijima(eto moze se i naci negdje)s pocetka mog forumasenja tu......a sad kad je balkon otvorio istu,nisam vise ni ucestvovala.........nema svrhe....

Nisu nam bolje ni komsije.Necete naci nista o Rudzer Boskovicu,ali cete zato naci 4281 clanak na osvrt o Nivesinoj knjizi u kojoj ona detaljo opisuje kako su je ljudi razvlacili ko zvaku.Valjda ce sinovima u amanet ostaviti.

I kad udjes na temu cisto da pljunes,kazu"aha,ti si ljubomorna"........jest,kako ste me skuzili...........ono,sanjam o tome da sam jeftina kurva ali nikako da uspijem,tesko je uspjeti u tome...........


I sad ovo nesto popularno,bucke se skidaju.Koga briga koliko kila imas?Haj fati se metle i ocisti nesto,prodaji na tezgi,konobari,studiraj,dobij desetku,ucini oca ponosnim.Nemojte samo okolo hodati u gacama ebo vas obraz i ocekivati aplauze.Zasto?"zato sto sam ja sebe prihvatila"........... :rol .pa sta mene briga,nisi izmislila lijek za rak,tvoje su kile imala ih viska ili manjka,nema ti druge nego prihvatiti ih.........zar je ovo postalo vrijedno ovacija i lajkova?Jesmo li dotle dosli?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

User avatar
laganini
Spamer
Spamer
Posts: 15651
Joined: 04 Jun 2013, 02:01
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Ona je boginja u svom vlastitom tijelu

Post by laganini » 18 May 2015, 08:14

Krokodil Behko wrote:
Zagorka wrote: Aha.Pljunu nju behko momački,šta pljunu,hraknu,ali niko ni uhom ne mrdnu.Iko da veli:pa dobro behko,nije baš strašilo.Jok.

Ko je jedini odreagovao?

Mala mu.

Zašto?

Jer se osjetila prozvanom.

Šta nam ovo govori?

Pa valjda kužite i sami ;)

O vi prečasni. :zubi
Naravno da je strašilo. Ne može se porediti, jer ona je to NAMJERNO učinila, da bi bila manekenka. Ona je sama to prihvatila i potrudila se biti žgoljavi klovn u rukama nekog starkelje, naravno tu je i bakšiš ;)
Kako se ova dva primjera mogu porediti?

Eto, morah neplanirano da pišem post i da crtam.

Kakva vam je to diskusija, kad se hvatate za neobične i lako oborive stvari?
..nekako simpa kad to krokodil kaže "debeli" lobi i debili ostadoše bez komentara :zubi strašilo je baš fin izraz a ne tamo neka debela krmača.. :hm
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

Post Reply

Return to “Ljepota”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests