ISIL
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- Status: Offline
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Re: ISIL objavio rat Balkanu i murtedima u BiH
To smo dobili prije 20 godina.Melek wrote:Mozda dobijete entitet unutar KalifataVladimir RUS wrote:Moram priznati da poslije ovog snimka veceras necu moci da zaspim.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3404 times
E, ali morate znati kako sa tim entitetom jer cete ga kako stvari stoje vrlo lako izgubiti..Vladimir RUS wrote:To smo dobili prije 20 godina.Melek wrote:Mozda dobijete entitet unutar KalifataVladimir RUS wrote:Moram priznati da poslije ovog snimka veceras necu moci da zaspim.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
ma ima kod mene jedan u selu, pričalo se da je u Bosni nešto s takvima švrljo...ama često prolazi s ruksakom a moj ga Bubi ne voli..a on se boji Bubija..jedan reži, drugi hebe mater...mama mu je tugi u Popovači ....ama ne znam...ne daj bog da se uvale negdje gdje ima ljudi..djece
nije nemoguće...ama rime im ko da sam ja smišljala

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Melek
- Deer Hunter

BIBO, DOSTA VISE! :Biba wrote:ma ima kod mene jedan u selu, pričalo se da je u Bosni nešto s takvima švrljo...ama često prolazi s ruksakom a moj ga Bubi ne voli..a on se boji Bubija..jedan reži, drugi hebe mater...mama mu je tugi u Popovači ....ama ne znam...ne daj bog da se uvale negdje gdje ima ljudi..djecenije nemoguće...ama rime im ko da sam ja smišljala
![]()
"..Bila je u našem selu djevojka školovana...godinama čekala posao ... "
"...eto u mom selu puno Pamela i Eleonora i Sarah i svakakvih imena stranih glumica.."
"...imamo mi u blizini u selu Sadam..pa bolje i Sadam pa da ima normalnog cacu vec Adam a caca konjina..."
"...Od mene u selu ima samo jedan manji ..."
"...Bio je slučaj silovanja mlade djevojke u selu..."
"...eno kod mene u selu jedan završio na operaciji..."
"...u mom selu sve zene prate politiku i moja susjeda, od ujaka teticna kandidovala se za predsjednicu 69. godine ali je neko ubio..."
"...jednoj forumašici sam poslala link o ubojstvu u mom selu..."
"...a onda sam safatala dvojicu vanka i tračala tko sve ima lažne mirovine u selu..."
"...Naravno...opasne su septičke i u mom selu, ma i žutica je harala..."
"...E Behko, umom malom selu je bilo najmanje 5 česmi..."
"...Ona se vratila u njegovu obiteljsku kuću u selu a poslije je saznala da je i ta kuća pod hipotekom..."
"...u mom selu...hbga nekome će tlak skočiti... dječaci su silovali psa...svega je bilo.."
"...ama u mom selu su hekleraj i na wc stavljali ccc..."
"... u mom selu ima jedna žena koja je sinu napravila avion od papira..."
"..Bio u našem selu još jedan...Nadimak mu bio Dvalju (obrni) ..."
"...e sjećam se, bila u selu mlada žena koja je došla u bolnicu i nije znala da je trudna...9 mjeseci nije znala... "
"...ila je u našem selu djevojka školovana...godinama čekala posao i nije prihvaćala ništa drugo, a mogla je..."
"...Čovjek u mom selu je iz osvete ubio susjeda.Susjed mu je ničim izazvan pokušao ubiti mater...."
"...Moj svekar je bio duša od čovjeka.Svekrva? poznaju je u selu..."
"..Ja sam čak i u svom selu o sebi puno koječega čula što je izvan svake pameti..."
"...U mom selu su neke žene doslovce rađale djecu jer su znale da će dobiti novčanu pomoć..."
"...U našem selu jedan susjed jednom pitao svoju ženu čije je dijete u avliji nepoznato, a ona rekla - Pa naše, Bog te ubio!..."
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Melek
- Deer Hunter

Nema problema pajdoVladimir RUS wrote:Melek, bas ti hvala. Sad stvarno necu moci zaspati.
A dodika najvise cijenim iz jednog razloga - sjebace vam rapidno sve ono sto ste do sad nakrali.
Cak je i sadrzaj iz one tvoje gej-torbice pod znakom pitanja
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

I dok Dodik 10 godina u kontinuitetu vlada u RS, u Fedi svake godine nova vlada.
Kada ce FBiH poceti da isplacuje penzije penzionerima srpske nacionalnosti koji su svoje penziono pravo stekli u Federaciji?
- Konsultant
- Legenda foruma

E bas su nam ovi trebali. I ovako imamo 'ranja s ovim lokalnim idiotima koji samo sebi uzimaju.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
To samo govori o slobodi i jednoumlju u genocidnoj . Dodik kao lider iste psuje mater uredniku novina, a onaj ptpcVladimir RUS wrote:I dok Dodik 10 godina u kontinuitetu vlada u RS, u Fedi svake godine nova vlada.Kada ce FBiH poceti da isplacuje penzije penzionerima srpske nacionalnosti koji su svoje penziono pravo stekli u Federaciji?
se treba zvati Dodik - tv . Voditelji kad ga pozovu u emisiju ponašaju se tako očigledno ulizivački i jadno da je to
sramota za novinarski posao daanas u 21 v
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
S obzirom na sve....još mi žao Saddama na kraju..... na isti su način sad pokušali smuljati i Iran te uvući u obračun.....ali su Iranci bili pametniJCR wrote:I Sadam je bio dugo na vlasti
ok.... bio je govno i tiran, ali ovo sad je pakao na teritoriju iraka....
Habibti, ya nour el - ain... 
Pa svi arapski diktatori su nesto i radili za narod. Primjer Gadafija kad je Libija imala najbolje rijeseno stambeno pitanje za mlade parove, ali eto nekome ocito nije odgovarao
- Melek
- Deer Hunter

E, a mos mislit sad onaj dilov SAMO za sebe radi a ovi ga jos uvijek trpe. Ja ludog nakota.. :jonasJCR wrote:Pa svi arapski diktatori su nesto i radili za narod. Primjer Gadafija kad je Libija imala najbolje rijeseno stambeno pitanje za mlade parove, ali eto nekome ocito nije odgovarao
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9972 times
- Been thanked: 11842 times
Vladimir RUS wrote:I dok Dodik 10 godina u kontinuitetu vlada u RS, u Fedi svake godine nova vlada.Kada ce FBiH poceti da isplacuje penzije penzionerima srpske nacionalnosti koji su svoje penziono pravo stekli u Federaciji?
Čim Rs to isto počne raditi s penzionerima Bošnjacima, koji su pravo penzije stekli u RS, a primaju federalne penzije iz raznih razloga. Npr, zato što su veće.
Srpsko "ekonomsko čudo" u RS, taman je toliko napredno, da ne mogu prejebati ni federaciju s ovolikom administracijom i to unatoč činjenici, da su već rasprodali sve što se moglo rasprodati od državne imovine, a ostatak je eto, predmet tužilaštva
Bez ikakvih emocija rečeno, najnazadnija ekonomija za koju znam
Čak i kad vam se učini usluga, pa se prihvate "vaši" penzioneri, vi eto, nastavljate s pričom da treba prihvatiti i one druge i sve to zbog kosovske bitke i krilatog konja jabučila. E baš smo neki murtedi, kad nam bog dade takve komšije.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9972 times
- Been thanked: 11842 times
Stravično: ISIL ubio kozu i jato kokošiju

Brutalni militanti koji se trenutno bore oko grada Falluje, počeli su se koristiti živim kokošima na koje privežu eksplozivne naprave i onda ih protjeraju prema neprijateljskim taborima.
Raznesu životinju i sve oko nje
Nakon što kokoši, koje ne pobuđuju nikakvu sumnju u očima neprijatelja, dođu dovoljno blizu neprijateljskog tabora, vojnici ISIS-a aktiviraju bombu i na taj način raznesu kokoš i sve oko nje. Bombu navodno aktiviraju pomoću daljinskog upravljača.

Slike kokoši samoubojica dijele se društvenim mrežama od strane onih koji su oduševljeni novom metodom ISIS-ovih ratnika, ali i onih koji se zgražaju ovakvim postupanjima.
Stručnjaci ovakve poteze ISIS-ovaca obrazlažu time što ISIS-ovci ne prežu ni pred čim kako bi eliminirali neprijatelje. “Korištenje životinja samo je jedan primjer kako njihovi umovi uživaju u pronalasku bizarnih načina da ubiju ljude,” rekao je neimenovani britanski vojnik koji se bori na strani Kurda.
Informacije o korištenju kokoši samoubojica otkrivene su samo nekoliko dana nakon što je izašlo u javnost da su ISIS-ovci na kozu stavili eksplozivnu napravu i poslali je u kurdsku bazu u sirijskom gradu Kobani.
(telegram.hr/DEPO)
Re: Stravično: ISIL ubio kozu i jato kokošiju
Stravično
....sad ih više ne seksaju sad ih šalju u smrt 
Habibti, ya nour el - ain...