Negdje sam skoro cula da BiH uzima 70% od radnicke plate (molim neka me neko ispravi ako grijesim)
i ako je to tacno, onda nije na privatniku da nesto mijenja vec na drzavi.
Moderator: Krokodil Behko
Negdje sam skoro cula da BiH uzima 70% od radnicke plate (molim neka me neko ispravi ako grijesim)
ne mislim,statebriga wrote: 17 Dec 2018, 15:57mislis, da im izbjelgice budu roblje , jer su eto izbjeglice, niza klasa od bosanskog naroda![]()
to je bilo u vrijeme kolonija , prosla su ta vremenaKREMENAC wrote: 17 Dec 2018, 19:16ne mislim,statebriga wrote: 17 Dec 2018, 15:57
mislis, da im izbjelgice budu roblje , jer su eto izbjeglice, niza klasa od bosanskog naroda![]()
ako bosanci emigriraju sa 500$ prosjecne plata u BIH u EU na 1000$, mogu oni iz Afrike sa 100$ emigrirati u bih na 500$![]()
statebriga wrote: 17 Dec 2018, 15:51razumljivo, radnici se tretiraju kao roblje , i ziasta se pitam, koliko osoba moze zaraditi 1000 poslije takse![]()
I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
Kolki mu je topli?Hannibal wrote: 07 Nov 2019, 19:31 ima jedan lik nedje iz sjeverne afrike, zaboravio sam koja je zemlja, sto u holivudu na ilidzi nosi kofere
slabo im daje onaj seljak iz plava jos ih tjera da rade ko crnci
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests