A znas ti i zasto

Biba wrote:Vidim Heidi da Nostradamusa poznajes jednako ko Mojsija onomad u temi Religija...
Napisala sam vec da je Nostradamus vecinu prorocanstava prepisao iz drevnih zapisa...ali ih je pisao u obliku centurija i sifritano jer su ga proganjali..
Pa evo Paracelzus je bio u svoje vrijeme priznat, i sad mu priznaju dosta toga.
E da, bio je on i astrolog i bavio se okultnim.
Taj astrolog je tvrdio da moze uzgojiti malog covjeka u boci od sperme i kravljih govana...
Eto vam astrologa..
I ovo nije tema o simpatijama vec horoskopima..
Da ti je lebowski bas tak simpa, ti bi barem malo vise sudjelovala u temi..
Sto se tice glazbe, vjerujem u moc glazbe...
Znamo valjda svi da se ponavljanjem ritma nekih tonova cakre pokrecu jelte..i svasta nesto..
Znamo da danasnja glazba ima vise herza...ak sam potrefila ...a s kojom namjerom...nije to tema
Mogu pomoći svijetuSek - 14. listopad do 2. studenog
Značenje: nebo i zemlja
Tumačenje: Ljudi ovog znaka posebno su vezani za dva elementa - zemlju i nebo (vjetar, zrak). Vjerojatno su opčinjeni nebom i prilično zainteresirani za sve stvari koje se nalaze gore. Zrak je element mentalne energije, a zemlja je element praktičnosti pa to dvoje karakterizira ljude rođene u ovom znaku. Oni su disciplinirani, skloni preuzimanju inicijative i strpljivi su dok idu prema svojem cilju. Imaju dar razmotriti svaku situaciju i doći do najučinkovitijeg rješenja. To je po drevnim Mayama veliki dar kojim ti ljudi mogu pomoći svijetu
sad ce matan sve to objasnit, nacrtat, uslikat i tako tokoteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Jul 2021, 17:31 jos kad bi znala sta je ovo travanj ozujak i to mozda bi se i pronasla
ima i neka studen
Zanki wrote: 21 Jul 2021, 20:27sad ce matan sve to objasnit, nacrtat, uslikat i tako tokoteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Jul 2021, 17:31 jos kad bi znala sta je ovo travanj ozujak i to mozda bi se i pronasla
ima i neka studen![]()
ma da nej se smarat previse sve je to u pet deka![]()
neka si zivotinjica ka i svi mi
koteljubi_kadnisamtu wrote: 21 Jul 2021, 20:57Zanki wrote: 21 Jul 2021, 20:27
sad ce matan sve to objasnit, nacrtat, uslikat i tako to![]()
ma da nej se smarat previse sve je to u pet deka![]()
neka si zivotinjica ka i svi mi
![]()
ajmeee on je zaba, a ona je macka![]()
jesu ponešto, kad tie rođendan da vidimo imal šta paraElTriconi wrote: 22 Jul 2021, 22:27 Imal u tom majskom ista za pare, hocel sta lec neplanirano da me obraduje i to il maje nisu ni znali za pare![]()
Cuj kad, da me ogulite, moro bih vas castit a vi bi narucili nes koji je dvi marke
Tebe bih castio i sladoledom i sokicem kakvim vocnim
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests