Ko ce ga znat zasto se radiOblak wrote: 22 Jan 2018, 19:54 A to se radi pretpostavljam zbog napinjanja tokom poroda? Ili možete selektirano se napinjati?
Chloe, blago vama.
Moderator: VIP

Ko ce ga znat zasto se radiOblak wrote: 22 Jan 2018, 19:54 A to se radi pretpostavljam zbog napinjanja tokom poroda? Ili možete selektirano se napinjati?

Kod nas u firmi je pravilo da istrošene tonere moramo vraćati u skladište, a šta dalje s njima biva ne znam ...
Vjerovatno samo zbog oslobađanja prostora za bebin put jer svako crijevo koje nije prazno stvara gužvu.Znate kad vam pred sami porod kažu da pokušate ići u wc ili vam guraju kateter,jel' se tako zovespacebound wrote: 23 Jan 2018, 06:19Ko ce ga znat zasto se radiOblak wrote: 22 Jan 2018, 19:54 A to se radi pretpostavljam zbog napinjanja tokom poroda? Ili možete selektirano se napinjati?Nikakve logike nema, a ipak je standardna procedura.
Chloe, blago vama.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
damir5 wrote: 23 Jan 2018, 07:53 Jel' to isto urade ovim modernim tatama sto plate da prisustvuju porodu?
Sorry, mor'o sam![]()
![]()
![]()
ali nama je to bolnoNice try wrote: 23 Jan 2018, 08:13 Već odavno je to "moderan gest",nije baš od jučer.
A,šta vam fali,barem gledajte ono što žene moraju proći![]()

Vjerujem da vam jeste bolno,gledati voljenu osobu u najvećim bolovima i nije baš prijatnodamir5 wrote: 23 Jan 2018, 08:16ali nama je to bolnoNice try wrote: 23 Jan 2018, 08:13 Već odavno je to "moderan gest",nije baš od jučer.
A,šta vam fali,barem gledajte ono što žene moraju proći![]()
![]()
ma znam da to postoji odavno, ali nekako se u zadnje vrijeme više priča o tome. Eh sad, ozbiljno, da ja prolazim kroz neke takve muke, nisam siguran da bi mi bilo išta bolje/lakše da neko blizak prisustvuje, ne znam, onako na glas razmišljam,...
I da su me pitali,a nisu,pristala bih.spacebound wrote: 23 Jan 2018, 08:18 Cure moje, to je potpuno nepotrebno, struka je utvrdila da nijedan valjan razlog za to nema.Samo do nasih porodilista jos nije dosla informacija.Treba porodilji ostavit izbor da li klistiranje zeli ili ne.
Neka di-džej odmah dole siđe