Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ja vala ne citam, uvijek mislim da su bolji nego sto se vremenom pokazu
Sta
Nije zar prvo te ocara pa te razocara
jok, nisam mislila uopste o vezama i muskarcima, nego uopsteno.Sta cu, obicno vjerujem da su iskreni i da je ono lice koje mi pokazuju pravo, a ne maska.Cesto budem u krivu, zato se sve manje druzim i nikom vise ne povjeravam.
Ok i ne mora biti.
Moze se to primijeniti na bilo koji pristrasniji medjuljudski odnos.
Prelazim preko mnogo stvari misleći da su sitnice ali baš ima poprilično ljudi i žena,da gledaju samo svoju korist nażalost onda lagano počinju uvlsčiti i druge da preko mojih ledja ostvaruju neku korist ili prava ,pojasnim takvim osobams kada uvidim da bi nastavile u nedogled kako stvari stoje,jasno ,decidno i kratko da sam svjesna šta rade
Onako, nisam nešto mnogo uspješna, više se vodim instinktom i tu sam nepogrešiva, nego nekim pokazateljima koje bih valjda do sad trebala znati uočiti.
Volim ljude i ne mogu sebi pomoći.
Mene zeza ljubav prema ljudima, kako već nekad rekoh, inače bih sebi priznala i više toga. Vidim, uočim,nisam slijepa, ali i dobro razumijem.
Nekad je tako lijepo zatvoriti oči. Mada to, u principu, ne preporučujem
prelagan test naravno da će svima ispasti da su detektivi...
inače, zanimljivi su mi psihološki profileri...voljela bih i ja to malo više izučavati...
volim psihologiju, voljela bih da sam i taj studij završila, onako, za sebe...
kae damir, svaka treća osoba u bih ima karakteristike psihopate
0
Volim što sam Ero...s kamena i drače..Ko poskok što skače...