Možete li to naknadno dodati?

Oblak wrote: 21 Jul 2019, 23:46 Kako je glupo što nema one opcije back to top na forumu. Ajfoni to imaju po defaultu, ali na laptopu svaki put moram da skrolam gore kad sam dole.
Možete li to naknadno dodati?![]()
Kako ja sebi komplikujem forumski zivot.Krokodil Behko wrote: 22 Jul 2019, 00:10Oblak wrote: 21 Jul 2019, 23:46 Kako je glupo što nema one opcije back to top na forumu. Ajfoni to imaju po defaultu, ali na laptopu svaki put moram da skrolam gore kad sam dole.
Možete li to naknadno dodati?![]()
![]()
Evo maksuzije sam procitala prvi post i opet mi nije jasno... Dobri bijeli zeko hoces li Alisi objasniti...Krokodil Behko wrote: 08 Aug 2019, 19:12 Pročitaš prvi post na temi "Podsjeća me na forumaša" i tak.
Mi imamo specijalne alate, pa tako da u zadnjih 5 dana, ko god pobrka ove dvije teme, post se sam prebacuje na adekvatnu temu![]()
Tema podsjeca me je vise za neke stvari, situacije is stvarnog zivota.. Kada se sjetimo forumasaCesto kad nesto vidimo ili cujemo, podsjeti nas na nekoga. Pa ovdje mozemo upisati kad nas nesto podsjeti na nekoga od forumasa.
Ili da si postavila sliku butika, isto moze i za tu je temu.Cvrle wrote: 08 Aug 2019, 22:25 Znaci da sam NAPISALA kako sam prosla pored butika ciji naslov me asocirao na Lanci ne bi bilo problema, ali posto sam stavila sliku to je za temu ovako te zamisljam?
Samo da se razumijemo, ovo nije pridika nego pokusavam skontati za u buduce![]()
Jos nekoliko puta tako i budes skontalaCvrle wrote: 08 Aug 2019, 22:25 Znaci da sam NAPISALA kako sam prosla pored butika ciji naslov me asocirao na Lanci ne bi bilo problema, ali posto sam stavila sliku to je za temu ovako te zamisljam?
Samo da se razumijemo, ovo nije pridika nego pokusavam skontati za u buduce![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests