Nisu to nesuglasice. To je najcesce zenski hir da na silu progurate nesto

Moderator: spacebound
Nisu to nesuglasice. To je najcesce zenski hir da na silu progurate nesto
Dobra ti je ta ideja pomirenja , tesko je ako nekome dugo treba da se odljuti, moj je totalno operisan od nekakve ljutnje ako se poprjecimo zategnemo svako zauzme svoj stav argumentima iako nismo mozda rjesili problem nakon 15 min predaha pricamo daljelilith1 wrote: 04 May 2021, 16:05Ma imam ja svoje metode koje njega uvijek nekako omekšajuCalla wrote: 04 May 2021, 16:01
Pa zar ne znas izgovoriti . Ej ljutko koliko dugo jos ne pricamonisi luda toliko dugo biti u neizvjesnosti??
gledam da ne legnemo nikad u krevet ljuti jedno na drugo
Al da su i oni teski ..teski su jel se slazes?![]()
MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 16:10Nisu to nesuglasice. To je najcesce zenski hir da na silu progurate nesto![]()
MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 15:36Mislim galama jer sam jaknu stavio preko stolice jer cu opet kasnije izaci, a nisam stavio na ofinger i ostavio u plakar... i sta je tu problem koji trazi da se emotivno istreses i izgalamis? Nidje veze.Zana wrote: 04 May 2021, 15:32
Žene govore ono što osjećaju, muškarci ono što misle.
Naravno da se počesto ne razumijemo![]()
Ovo sad navodim banalan primjer... ovo je jos ono usputno![]()
MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 17:18 Zato što niste dovoljno otvorene po pitanju vaših potreba i slično, a nas boli briga šta će nam ko reći u vezi nas pa samo pišemo![]()
Ima veze sa okruženjem u kojem odrastaš, a koje je mnogo teže za žene nego muškarce. Kod žena se svaka vaga. Počni otvorenije pričati o seksu odmah ćeš dobiti etiketu kurve, radodajke itd.Chloe wrote: 04 May 2021, 17:25MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 17:18 Zato što niste dovoljno otvorene po pitanju vaših potreba i slično, a nas boli briga šta će nam ko reći u vezi nas pa samo pišemo![]()
kako ko, kako... Ne bih se složila, to što navodiš je do osobnosti, karaktera, i nema veze sa spolom.
Čekaj malo, misliš općenito ili u vezi?MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 17:27Ima veze sa okruženjem u kojem odrastaš, a koje je mnogo teže za žene nego muškarce. Kod žena se svaka vaga. Počni otvorenije pričati o seksu odmah ćeš dobiti etiketu kurve, radodajke itd.Chloe wrote: 04 May 2021, 17:25
kako ko, kako... Ne bih se složila, to što navodiš je do osobnosti, karaktera, i nema veze sa spolom.
Ako počneš o kriterijima onda si oštrokondža i slično, a kad je žensko samo a ima preko 30g onda takve i familija zna škartirati.
To su razlozi za naše podneblje.
Chloe wrote: 04 May 2021, 17:17 Zanimljivo da su sve aktivne teme podređene muškarcima, njihovim ukusima, svidjanjima, odbijanjima itd...![]()
OK, s tim se slažem. O sexu samo sa partnerom, bez problema o svemu i svačemu, a sa drugima Nooouuuu.
Nema od tebe nista, uzela te pod svoje,MarlboroGold wrote: 04 May 2021, 15:36Mislim galama jer sam jaknu stavio preko stolice jer cu opet kasnije izaci, a nisam stavio na ofinger i ostavio u plakar... i sta je tu problem koji trazi da se emotivno istreses i izgalamis? Nidje veze.Zana wrote: 04 May 2021, 15:32
Žene govore ono što osjećaju, muškarci ono što misle.
Naravno da se počesto ne razumijemo![]()
Ovo sad navodim banalan primjer... ovo je jos ono usputno![]()
Zene cesce po prirodi vole da udovolje muskarcu nalazeci tako i sebi zadovoljstvo u davanju. Muskarci vole da im se udovolji i to se onda reflektuje kroz teme, casopise i odnose uopsteno. Naravno, davanje i primanje postoji sa obe strane, ali je cesto asimetricno.Zana wrote: 04 May 2021, 17:40Chloe wrote: 04 May 2021, 17:17 Zanimljivo da su sve aktivne teme podređene muškarcima, njihovim ukusima, svidjanjima, odbijanjima itd...![]()
Kao i svi članci u ženskim časopisima. Kako ga zavesti, kako ga zadržati, kako mu pomututi pamet, kako ga usrećiti...:toxic
kako ga yebat više![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests