zasto vam je tajanstvenost privlacna
sad cu reci kako on njemmica iz Zikine Dinastije " ja vas nista ne razumjela"
Moderator: spacebound

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

uh Heidi , ja ne vjerujem u lovacke priceHeidi wrote: 03 Oct 2018, 23:52 Tebi sam se tamo obratila, da ne otkrivas odmah sve atribute, CCC
Ako hoces da imas posla sa normalnim muskarcima, pusti ga da bude lovac
Mrnjau![]()
![]()

pa svako drugacije sebe predstavlja drustvu svakokdnevnim ponasnjem , to je dolsovno paket-aranzman osobina , a iste prezentiras tokom konverzacije sa drugim osobama , a , eto napisala si , ulazak u pricu razlicitom brzinom nije automatksi znak nametljivosti i neprirodne prezentacije sebe, pa vecina osoba procjeni atmosferu tokom razgovoraHeidi wrote: 04 Oct 2018, 00:01 Tajanstvenosti kad je rijec o pocetnom predstavljanju licnosti.
Navalentnost i pretjerano predocavanje svega u samom startu je bezvezno.
Neko ulazi u pricu brze, neko sporije, ali svakako ova gore nametljivost i rapidna prezentacija je neprirodna.

jah, kao da sve ovisi od guze

zato ljudi imaju priliku uvijek razbijati limiteSocrates wrote: 04 Oct 2018, 00:07 Zato sto ono sto "jeste" neizbjezno ima svoje limite.
A ono sto "bi moglo da bude" nema. Ljudska masta je bezgranicna, ljudska stvarnost nije.

pa nacin prilazenja razlicitim osboma je kod svakoga razlicit , zasto sebe limitirati u jednu kategorijuHeidi wrote: 04 Oct 2018, 00:23 Ma naravno da ne ovisi, salim se.
Pusticemo muske neka nesto o tome kazu.
Neki vole zene koje im prilaze, pokazuju odmah sta imaju, neki opet vole tek da im zagolicas mastu.
Zene opet, neke vole biti osvojene, druge vole same osvajati i to je OK.
Tako svako nadje svoj poklopac.

pa sto sam pogrsno napisalaSocrates wrote: 04 Oct 2018, 00:26 Zasto se ja ponadam da je sa Brigom nekad moguce razgovarati u nekim normalnim okvirima?![]()
Necu joj nista reci o Argentini, dzaba je pitala.![]()

a kakve korsiti imam od mastanja nerealnog o osobi koja nas privlaci , ozbiljno pitamSocrates wrote: 04 Oct 2018, 00:40 Pa napisala si da se mogu siriti limiti ljudske realnosti, kao neka srednjoskolka.
Hajd' I to nekako da prihvatim, Ali limit uvijek postoji. Da li cemo nauciti da ne mozemo da letimo tako sto cemo se baciti sa 800-tog sprata nije ni vazno. Na kraju krajeva, smrt je limit koji ne mozemo izbjeci.
U masti mozemo sve neograniceno. Ti mozda imas problem sa nedostatkom maste.

ma niko ne upravlja situacijom " kako ce neko prici" , to ovisi od vise elemenata u raznim situacijamaHeidi wrote: 04 Oct 2018, 00:43 Evo ja cu reci za sebe i o svom ponasanju.
Nikad ne bih prisla prva muskarcu, nisam nikad ni morala, doduse. Volim biti osvojena, to meni daje osjecaj zene, a njemu kao osvajacu osjecaj muskarca. Takvu energiju zelim oko sebe.
Ne prezentiram se na tacni, s tim i ne privlacim tipove koji zele ONS, na primjer.
Ja, licno upravljam ko ce mi prici tako kako se ponasam.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest