Zamijeni li pumpu?Odraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.![]()
Da li volite lizanje guze i vagine ?
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Da li volite lizanje guze i vagine ?
2
2

Zvuči gore od lizanja masnog truleksaOdraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.![]()

0
win on sunday, sell on monday
Pa kad je oprana sta se tu ima lizat'?Taare wrote: ↑01 Apr 2021, 09:07Zvuči gore od lizanja masnog truleksaOdraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36
Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.![]()
![]()

2
1
1

- Calla
- Legenda foruma
- Reactions: 2232
- Status: Offline
Ne mora bas toliko dugo,Odraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.![]()
1
1

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Pa pumpa ga zadeverala a ona jadna sva u goloj vodi.Calla wrote: ↑01 Apr 2021, 11:51Ne mora bas toliko dugo,Odraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36
Jednom sam lizao ljubavnici jedno sat vremena, bas kako kazes - dugo, njezno i temeljito ... nesto se zamislio o zamjeni elektronske pumpe za ubrizgavanje goriva u motoru, i ponesu me misli, ni primijetio nisam kako vrijeme tece ... poslije toga je imala najciscu p... u cijelom Zagrebu i okolici, garantujem.![]()
![]()
1
1

Ma meni se to oteglo k'o sat ... i jos se oko te pumpe zadeverah ...Calla wrote: ↑01 Apr 2021, 11:51Ne mora bas toliko dugo,Odraz wrote: ↑01 Apr 2021, 03:36
![]()

0
- MorningStar
- Osvježenje foruma
- Reactions: 636
- Mood:
- Status: Online
- MorningStar
- Osvježenje foruma
- Reactions: 636
- Mood:
- Status: Online
To dje pise suck mislim po feedbacku zenske strane kruzno jezikom isto je 

0
Slazem se.MorningStar wrote: ↑07 Apr 2021, 17:18 To dje pise suck mislim po feedbacku zenske strane kruzno jezikom isto je![]()

0
Pretpostavljam da je riječ o cmakanju i lizanju guzova a ne čmara.
0
"Kad je oprana" odnosi se na p... - da sam rekao "kad je opran" sam bih sapun izjeo.

0

Stvarno mi nije jasno kako neko može...

...pa ja ne bi dao da mi ga ližu a pogotovo da ja ližem.

0