statebriga wrote:jedna od najruznijih zastava u svijetuJulia-Klara wrote:![]()
![]()
![]()
(ubice me vila)

Zastava BiH izabrana za jednu od najljepših na planeti

http://www.avaz.ba/clanak/250511/zastav ... na-planeti
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
statebriga wrote:jedna od najruznijih zastava u svijetuJulia-Klara wrote:![]()
![]()
![]()
(ubice me vila)
Rockefeller wrote:I još nešto: ne daj bože da jednog dana, pod ovakvim okolnostima u svijetu, BiH postane dominantno Bošnjačka odnosno muslimanska država. Toj BiH prvi ja to ne želim jer mislim da bi to po nju bilo pogubno.
Ono što bi se desilo je da bismo odbili nacionalizam Zapada (Europe) ali bismo ga zamjenili teokratijom Istoka. Možda ne prva generacija ali deseta ili dvadeseta bi. I uvukli bismo sami sebe u spiralu u kojoj nam ne bi bilo spasa, a po drugoj strani prokockali bismo sve prednosti koje BiH ima.
Zato je za BiH važno da bude gradjanska država a za Bošnjaka da nikad ne dozvoli da bude apsolutna većina u svojoj državi. Ili da se poslužim još jednim citatom: "Ne napravi zločin za koji te optužuju."
storm wrote: Dogovor o izlovu ribe u savi i drini
nećeš ni kafu dobit od mene kad se vidimo...tebi ću mlake vode poručiti od konobara stoko bez repaHannibal Lecter wrote:Ovaj gori od noleta sestre mi
Hrvati planirali delove BIH u Hrvatskoj, a Sloba planirao BIH u krnjoj Jugoslaviji ( BIH, Crna Gora, Makedonija i Srbija) još nudio Aliji da bude PRVI PREDSEDNIK ...storm wrote:Ovaj se zeza
koga je naoružavala jna već krajem osamdesetih po hrvatskoj i bih?
Ne pljugamo ti mi ovdje te spike - ko nas bre zavadi...
Zašto su onda srbija i hrvatska potpisnice tj supotpisnici daytonskog sporazuma...
Dogovor o izlovu ribe u savi i drini
HahahahqhNole wrote:nećeš ni kafu dobit od mene kad se vidimo...tebi ću mlake vode poručiti od konobara stoko bez repaHannibal Lecter wrote:Ovaj gori od noleta sestre mi
Pardon: konobarice!!! Šta će mo nas dvojica tamo di su konobari![]()
Ti si pokazni primjerak teze Dobrice (koja ironija od imena) ĆosićaNole wrote:Hrvati planirali delove BIH u Hrvatskoj, a Sloba planirao BIH u krnjoj Jugoslaviji ( BIH, Crna Gora, Makedonija i Srbija) još nudio Aliji da bude PRVI PREDSEDNIK ...storm wrote:Ovaj se zeza
koga je naoružavala jna već krajem osamdesetih po hrvatskoj i bih?
Ne pljugamo ti mi ovdje te spike - ko nas bre zavadi...
Zašto su onda srbija i hrvatska potpisnice tj supotpisnici daytonskog sporazuma...
Dogovor o izlovu ribe u savi i drini
Lažem li nešto?
Ivan Dmitrič Gromov wrote:Bogme, drug Mohr, rat u BiH nije bio agresija naprosto jer BiH niko nije napao, već su tu ratovali građani BiH različitih nacija i religija. To ti je činjenica, sve drugo su politikantske bajke koje imaju za cilj istaći kako BiH pripada jednima a ne pripada drugima ili trećima, i kako je samo jedna strana "u pravu", a nije. "Agresija na BiH" je obični politikantski pojam i nema veze sa činjenicama. Srbi ne mogu biti agresori na sopstvenu zemlju, osim u glavama onih koji Srbima osporavaju pravo da je ovo i njihova zemlja. Prosto ko pasulj. Suočavanje sa činjenicama treba krenuti od te jednostavne istine.
Ivan Dmitrič Gromov wrote:E raja, vidim fino se vi zabavljate. Neka, treba se malo i nasmijati.![]()
Saudijska Arabija je takođe naoružavala jednu od strana u sukobu, ljudstvom i lovom. USA takođe, lovom i oružjem i angažovanjem svojih f-16 aviona. Hrvatska takođe, i ljudstvom, i lovom, resursima, i oružjem, i konkretnim akcijama svoje regularne vojske. Srbija takođe, samo bez konkretnih akcija svoje regularne vojske. I još po neka zemlja i interesna grupa.
Naravno, od svega vi ćete reći "Srbi su izvršili agresiju", i za vas je tu priča završena. Srbi, vidim, nisu građani BiH po vašim standardima, ni tad bili niti sad jesu, za vas su Srbi agresori. Može, nema problema, svako ima pravo na svoj stav. Sreća pa postoji Republika Srpska, pa ne moram te nebuloze slušati bar na pola teritorije ove zemlje. Pardon, na 49% teritorije. Uzdravlje!
e VanjaIvan Dmitrič Gromov wrote:Bogme, drug Mohr, rat u BiH nije bio agresija naprosto jer BiH niko nije napao, već su tu ratovali građani BiH različitih nacija i religija. To ti je činjenica, sve drugo su politikantske bajke koje imaju za cilj istaći kako BiH pripada jednima a ne pripada drugima ili trećima, i kako je samo jedna strana "u pravu", a nije. "Agresija na BiH" je obični politikantski pojam i nema veze sa činjenicama. Srbi ne mogu biti agresori na sopstvenu zemlju, osim u glavama onih koji Srbima osporavaju pravo da je ovo i njihova zemlja. Prosto ko pasulj. Suočavanje sa činjenicama treba krenuti od te jednostavne istine.
Cuj gradjani.nora wrote:e VanjaIvan Dmitrič Gromov wrote:Bogme, drug Mohr, rat u BiH nije bio agresija naprosto jer BiH niko nije napao, već su tu ratovali građani BiH različitih nacija i religija. To ti je činjenica, sve drugo su politikantske bajke koje imaju za cilj istaći kako BiH pripada jednima a ne pripada drugima ili trećima, i kako je samo jedna strana "u pravu", a nije. "Agresija na BiH" je obični politikantski pojam i nema veze sa činjenicama. Srbi ne mogu biti agresori na sopstvenu zemlju, osim u glavama onih koji Srbima osporavaju pravo da je ovo i njihova zemlja. Prosto ko pasulj. Suočavanje sa činjenicama treba krenuti od te jednostavne istine.
Odakle li samo ispadaju ovakvi biserinora wrote:e VanjaIvan Dmitrič Gromov wrote:Bogme, drug Mohr, rat u BiH nije bio agresija naprosto jer BiH niko nije napao, već su tu ratovali građani BiH različitih nacija i religija. To ti je činjenica, sve drugo su politikantske bajke koje imaju za cilj istaći kako BiH pripada jednima a ne pripada drugima ili trećima, i kako je samo jedna strana "u pravu", a nije. "Agresija na BiH" je obični politikantski pojam i nema veze sa činjenicama. Srbi ne mogu biti agresori na sopstvenu zemlju, osim u glavama onih koji Srbima osporavaju pravo da je ovo i njihova zemlja. Prosto ko pasulj. Suočavanje sa činjenicama treba krenuti od te jednostavne istine.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests