Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
sjeverac wrote:Administracijo;
imate li namjeru uvoditi funkciju da se korisnik obavijesti na pp kada neko citira njegov post?
Mislim da nije moguće.
Možeš otići na opciju "moji postovi" pa tu začas provjetiti, da li je neko citirao tvoj post.
Iskreno nisam se nikada bavio administriranjem foruma niti sam dovoljno informatički pismen da bih bio siguran da ovo može. Ali znam neke druge forume na phpBb platformi koji imaju ovu mogućnost.
Eto ja sam predložio nešto što bi, siguran sam, dosta pomoglo a vi vidite šta je realno moguće.
sjeverac wrote:Administracijo;
imate li namjeru uvoditi funkciju da se korisnik obavijesti na pp kada neko citira njegov post?
Mislim da nije moguće.
Možeš otići na opciju "moji postovi" pa tu začas provjetiti, da li je neko citirao tvoj post.
Iskreno nisam se nikada bavio administriranjem foruma niti sam dovoljno informatički pismen da bih bio siguran da ovo može. Ali znam neke druge forume na phpBb platformi koji imaju ovu mogućnost.
Eto ja sam predložio nešto što bi, siguran sam, dosta pomoglo a vi vidite šta je realno moguće.
Pa ako i jeste realno moguće, mi se ne razumijemo oko toga, ni Maja ni ja
Štas' ti mislio, da smo mi neki ebeni hakeri?
Zapravo, ja to ionako ne mogu izvesti, nego samo (potencijalno) Maja, ali eto, da joj pravim društvo, da ne bude da sam rekao da je neznalica
Sumnjam da to može. Nisam naišla na takav forum pa ne znam na kojima si ti bio.
A i da može, kako kaže Behko, ako je komplikovana instalacija zaboravi.
Na kraju krajeva prati redovno forum, nemoj dolaziti svake prestupne i visiti na jednoj temi.
Ali eto, imaš tapatalk pa ulazi preko njega. On javlja kad te neko citira.
Tigris wrote:neka saceka da vrucine prodju.......Maja sada nema energije za te stvari
Salahuddin wrote:SMF forumi imaju nesto slicno, na vrhu ti budu odgovori na temi na kojoj si pisao i kada kliknes na temu, vodi te odmah do zadnjeg postanog i zatim svi odgovori na njega. Jednostavno bas. Volio sam da je i Maja uzela to jer ja i danas znam lutati po cijeli dan i ne vidim Zagorku nigdje, pa se raspitujem.
Pa ima to i ovdje. Otvoriš aktivne teme, ili otvoriš neki pdf i klikneš na oni strelicu ispred naziva teme. Odmah te baci na zadnji nepročitan post, na temi.
Salahuddin wrote:SMF forumi imaju nesto slicno, na vrhu ti budu odgovori na temi na kojoj si pisao i kada kliknes na temu, vodi te odmah do zadnjeg postanog i zatim svi odgovori na njega. Jednostavno bas. Volio sam da je i Maja uzela to jer ja i danas znam lutati po cijeli dan i ne vidim Zagorku nigdje, pa se raspitujem.
A za koju se ti ne raspitujes aga ?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
A za koju se ti ne raspitujes aga ?
Vidi, majke ti sto od mene pravi kuravu! Tebe ganjam i koga jos? Sad, sto si ti izgleda malo postala ljubomorna,meni samo imponira.
Jesam,tacno me dobro poznajes
Kako me ganjas kad nista opazila nisam
Vehto ti to nesto .....pomlako
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.