O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9857 times
- Been thanked: 16626 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Patit ćemo skupa, usput se tješeći cipsom, cokoladicama i gaziranim sokom 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- spacebound
- Urednik foruma
Ovo, ba, nama da utapamo tugu zbog kila. Zar bi nam to u skratila?Mala_Mu wrote:Sta njoj sve nudi a meni griz dva
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Ma ne bispacebound wrote:Ovo, ba, nama da utapamo tugu zbog kila. Zar bi nam to u skratila?Mala_Mu wrote:Sta njoj sve nudi a meni griz dva

Al moram se i ja udebljati, vratiti kilu ipo sto sam izgubila

Dobro bi mi doslo

- spacebound
- Urednik foruma
Trljaj mi so na ranuMala_Mu wrote:Ma ne bispacebound wrote:Ovo, ba, nama da utapamo tugu zbog kila. Zar bi nam to u skratila?Mala_Mu wrote:Sta njoj sve nudi a meni griz dva
Al moram se i ja udebljati, vratiti kilu ipo sto sam izgubila
Dobro bi mi doslo![]()

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
eto tako ispade, a ne radim to fakat
Sad rizikujem da ne dobijem ni onaj griz , jesi se predomislila?

Sad rizikujem da ne dobijem ni onaj griz , jesi se predomislila?

- spacebound
- Urednik foruma
Čokolada je trenutno u procesu varenjaMala_Mu wrote:eto tako ispade, a ne radim to fakat![]()
Sad rizikujem da ne dobijem ni onaj griz , jesi se predomislila?![]()

MoREm ti JaL poslat sliku, JaL kupit drugu

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
spacebound wrote:Čokolada je trenutno u procesu varenjaMala_Mu wrote:eto tako ispade, a ne radim to fakat![]()
Sad rizikujem da ne dobijem ni onaj griz , jesi se predomislila?![]()
Fu*k it. Jednom se zivi
.
MoREm ti JaL poslat sliku, JaL kupit drugu
Pristajem na sve samo kazii

Mogu ja cekati da ti kupis

Samo uzmi dvije ovaj put

- spacebound
- Urednik foruma
Valja

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Sva ti ta prica i savjeti padaju u vodu iz razloga sto kontra ne pusi.Tigris wrote:uvijek_kontra wrote:Kako ce mi bit sheban zivot jer se brinem
o svemu i svacemu i svakome, a sebe ne gledam.
gledaj ovako : npr. zasto brinuti o necemu na sta nemas uticaj, znaci neke stvari se dese ili ce se desiti a mi smo u startu zabrinuti i dumamo itd.......jedemo se. i kad sjedes fino uzmes kafu i cigaru i razmislis pa kazes : pa sta ja sad brinem o tome kad ionako ne mogu tu nista .
to je jedan primjer kada zaista nije do nas ....sto se kaze . znaci bespotrebno gubimo vrijeme i emocije, misli a nikakve koristi nikakvog rezultata .
kreni od onoga sto ne zavisi od tebe .
pa umjesto takvih misli i okupacija okreci se sebi ......sa malim sitnicama .....pocni piti npr jutarnju kafu misleci ili cak stavise mastajuci o necem lijepom . zamisljaj lijepe stvari nebitno kakve samo da su to pozitivne misli ......
ono na sta mozes uticati ok probas ono najbolje sto mozes i to je to .
mozda ne ide odmah ali ja sam se uvjerila.........kada pijem kafu jutarnju prije posla........nema negative......uzivam u tom espresu npr. ..jutarnjem suncu ....mislim o stvarima koje mi se mozda nikad nece desiti ali su lijepe......znaci nadjem nesto .....uhvatim se za tu misao i mastam o tome ...
eto . stajznam . zivot ce nam ioako vrlo brzo proletiti........kada npr. dozivimo neke starije godine.....shvaticemo da je smo prozivili toliko toga i sta - sekirali se.....jeli se.......dumali ...............ma. samo kazes sve ce proci umrijecemo svakako i za sta da se toliko oko svega brinemo ....itd.
Question everything.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
+1Hannibal Lecter wrote:Najbolje se sad ubit dok jos nisu pocele prave muke
Question everything.
Maloprije pusim vanka...nisam zabrinuta...i cujem muski glas kako urla..
Neko dobro puko...cccccc.....
Neko dobro puko...cccccc.....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

Ovo je tacno ako je sarkazam. Ako i nije, tacno je sve sto je ispred iz.rethna wrote:Sva ti ta prica i savjeti padaju u vodu iz razloga sto kontra ne pusi.Tigris wrote:uvijek_kontra wrote:Kako ce mi bit sheban zivot jer se brinem
o svemu i svacemu i svakome, a sebe ne gledam.
gledaj ovako : npr. zasto brinuti o necemu na sta nemas uticaj, znaci neke stvari se dese ili ce se desiti a mi smo u startu zabrinuti i dumamo itd.......jedemo se. i kad sjedes fino uzmes kafu i cigaru i razmislis pa kazes : pa sta ja sad brinem o tome kad ionako ne mogu tu nista .
to je jedan primjer kada zaista nije do nas ....sto se kaze . znaci bespotrebno gubimo vrijeme i emocije, misli a nikakve koristi nikakvog rezultata .
kreni od onoga sto ne zavisi od tebe .
pa umjesto takvih misli i okupacija okreci se sebi ......sa malim sitnicama .....pocni piti npr jutarnju kafu misleci ili cak stavise mastajuci o necem lijepom . zamisljaj lijepe stvari nebitno kakve samo da su to pozitivne misli ......
ono na sta mozes uticati ok probas ono najbolje sto mozes i to je to .
mozda ne ide odmah ali ja sam se uvjerila.........kada pijem kafu jutarnju prije posla........nema negative......uzivam u tom espresu npr. ..jutarnjem suncu ....mislim o stvarima koje mi se mozda nikad nece desiti ali su lijepe......znaci nadjem nesto .....uhvatim se za tu misao i mastam o tome ...
eto . stajznam . zivot ce nam ioako vrlo brzo proletiti........kada npr. dozivimo neke starije godine.....shvaticemo da je smo prozivili toliko toga i sta - sekirali se.....jeli se.......dumali ...............ma. samo kazes sve ce proci umrijecemo svakako i za sta da se toliko oko svega brinemo ....itd.
Stara narodna kaze "Sit gladnog ne razumije", tako i bezbrizna Tigris. Razlicite okolnosti kroje nam sudbinu. Covjek nije robot da bi u odredjenim, zivotno tezim situacijama, jednostavnim klikom iskljucio emocije i spasio sebe. To je nemoguce, posebno za osobe naseg podneblja, naseg odgoja i tradicije. Zenske osobe pogotovo.
Tigris, ti mozes biti sretna ako te nista ne pritiska. Uzivaj! Tad je tako lako dati savjet poput ovog, upucenog na Kontru. No, ne dao ti Bog, ne mozes zivjeti u ubjedjenju da ces ostati tako ploviti u mirnim vodama da kraja zivota. Srce ne dozvoljava komandu.
E sad necu ni kako ja hocu
- spacebound
- Urednik foruma
Kako to da Taylor Swift ima milijardu pregleda na jednoj pjesmi a Robbie Williams se sa svakom vrti oko par miliona
. Haman Karleuša ima više pregleda od njega 

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Razmisljam kak je moj kolega poceo objavljivati duple objave i zaebava me da meni tablet stoji naopako. Ne volim takve podjebancije pogotovo od smotanih osoba...a netko mu je od prijatelja napisao da on jede govna...tako mu i treba...a tema objave je vrlo osjetljiva
I razmisljam kak moram zapoceti plesti spenzle za prijatelja...takav karakter u virtuali jos nisam upoznala.
Iskren, kreativan...virtuoz u pjesmama ...i duhovit...takvo sto jos nisam vidjela...voljela bih da dođe u nasu skolu ali imao je obiteljsku tragediju i ne znam ima li snage
I razmisljam kak moram zapoceti plesti spenzle za prijatelja...takav karakter u virtuali jos nisam upoznala.
Iskren, kreativan...virtuoz u pjesmama ...i duhovit...takvo sto jos nisam vidjela...voljela bih da dođe u nasu skolu ali imao je obiteljsku tragediju i ne znam ima li snage

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- spacebound
- Urednik foruma
Pa dobro , u tvom univerzumu su neki drugi pjevačiHannibal Lecter wrote:Ja nisam ni cuo za tog vvilliamsa

- dr laganini
- Inventar foruma
..ma folira se vjerojatno..spacebound wrote:Pa dobro , u tvom univerzumu su neki drugi pjevačiHannibal Lecter wrote:Ja nisam ni cuo za tog vvilliamsa