Stoji da si slike ti postavio ali je upitno ko je na slikamaPodrinjac wrote:Ma nemoj ...spacebound wrote:Ja Inu i spinerku nikad nisam vidjela. I podrinjac je upitan
A među prvima si letjela da me prokomentarišeš.

Moderator: Krokodil Behko
Stoji da si slike ti postavio ali je upitno ko je na slikamaPodrinjac wrote:Ma nemoj ...spacebound wrote:Ja Inu i spinerku nikad nisam vidjela. I podrinjac je upitan
spacebound wrote:Stoji da si slike ti postavio ali je upitno ko je na slikamaPodrinjac wrote:Ma nemoj ...spacebound wrote:Ja Inu i spinerku nikad nisam vidjela. I podrinjac je upitan
ne pričaj svašta kada sve imam arhiviranoPodrinjac wrote:Kad neće niko moram ja.![]()
Evo je jedna s moje bašte...
Sunce+zelenilo=dobitna kombinacija
spacebound wrote:PodrinjacUgodno iznenadjenje
Dobro, de, sjecam sePodrinjac wrote:spacebound wrote:Stoji da si slike ti postavio ali je upitno ko je na slikamaPodrinjac wrote:Ma nemoj ...spacebound wrote:Ja Inu i spinerku nikad nisam vidjela. I podrinjac je upitan
A među prvima si letjela da me prokomentarišeš.ne pričaj svašta kada sve imam arhiviranoPodrinjac wrote:Kad neće niko moram ja.![]()
Evo je jedna s moje bašte...
Sunce+zelenilo=dobitna kombinacija
spacebound wrote:PodrinjacUgodno iznenadjenje
Biba, Biba dusica draga...velkacko slovanavika wrote:U pravu si bibo
I to je ispravljeno, drugarice uciteljice.Biba wrote:Biba, Biba dusica draga...velkacko slovanavika wrote:U pravu si biboi
LazesBiba wrote:Ja necu glasati jer stvarno brkam Danci Lanci
Meni svejedno, al mislim da bi bilo najispravnije.. makar s ovom anketomKrokodil Behko wrote: Imali smo sličan sistem "Slike mjeseca" i trajalo je godinama. Bilo je isto tako, u vezi načina postanja i anonimnosti, s tim da smo na kraju odustali, jer se izgubio interes. Plašim se da nam se to ne desi i sa outfitima. Uostalom, tu ste svi pa se izjasnite
Prepoznala bih opet svakogtoxic wrote:Predlazem da se napravi takmicenje
Svi koji hoce da ucestvuju moraju poslati fresh outfit i onda da se postave slike, bez imena ucesnika..
Glasa se na osnovu brojeva, ucesnici moraju biti anonimni
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests