čuj burgijaHannibal Lecter wrote:hocu da mi nik bude burgija. ako neces da mi promijenis ja cu napravit novi acc

i ja bi da karam Vesnu Zmijanac care,ali ne mogu...

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
čuj burgijaHannibal Lecter wrote:hocu da mi nik bude burgija. ako neces da mi promijenis ja cu napravit novi acc
Vidi, majke ti sto od mene pravi kuravu!Salahuddin wrote:
A za koju se ti ne raspitujes aga ?
Zvucis ko prodani advokatSalahuddin wrote:Dobro, dobro. Doci ce i mojih pet minuta. Umoran sam, pa ti predajem borbu veceras (iako, sto se umora tice, meni to nimalo ne utice na...spavanje). Naici ces ti meni na volej. No, ipak, evo ti makar kitica.Zagorka wrote:Nema sta da se vidi. Tu sam dovoljno dugo da svi znaju da ne zborim nista osim iste. Zalim ako te ona kompromituje na na bilo koji nacin,ne bjese namjera
Kakva vesna bolanzloćko_tokmak wrote:čuj burgijaHannibal Lecter wrote:hocu da mi nik bude burgija. ako neces da mi promijenis ja cu napravit novi acc![]()
i ja bi da karam Vesnu Zmijanac care,ali ne mogu...
Nije nego ja sam burgija vrtim gde vi necete, glavom idem gde vi ne smeteMaja wrote:Jao burgija. To nešto ko faker jel. Ne fejker nego faker.
Da je rijec o dokazivanju tvoje muskosti,nebi te bilo briga koja je tema. Golema stvar je u pitanju. Ovo golema je figurativnoMelek wrote:Vi vas dvoje: ovo je tema za zalbe em sugestije, nije za asikovanja
I ja sam ZA!navika wrote:Nije zalba ni sugestija, vec prijedlog : zasto nebiste drugu rankovicu skinuli ban?
Nekako mi ga bash zao. Cim je bio tu toliko dugu, nesto je tu i volio. Otac je, brine se o svojoj kcerki, voli svog psa, kontam ne moze biti toliko los covjek da mu se zabrani povirit ovdje medju nas koji vjerovatno i nismo ni po cemu bolji.
Znam eto pretjerivo je na politici, ali vecina nas negdje pretjeruje. Ovo vrijeme koje nosi sa sobom zlo i mrznju iznakazilo je karaktere ljudi i vecina ljudi (ako cemo realno) su zrtve i ranjenici tog istog vremena.
Bio je zabavan na drugim temama.
Likenavika wrote:Nije zalba ni sugestija, vec prijedlog : zasto nebiste drugu rankovicu skinuli ban?
Nekako mi ga bash zao. Cim je bio tu toliko dugu, nesto je tu i volio. Otac je, brine se o svojoj kcerki, voli svog psa, kontam ne moze biti toliko los covjek da mu se zabrani povirit ovdje medju nas koji vjerovatno i nismo ni po cemu bolji.
Znam eto pretjerivo je na politici, ali vecina nas negdje pretjeruje. Ovo vrijeme koje nosi sa sobom zlo i mrznju iznakazilo je karaktere ljudi i vecina ljudi (ako cemo realno) su zrtve i ranjenici tog istog vremena.
navika wrote:Nije zalba ni sugestija, vec prijedlog : zasto nebiste drugu rankovicu skinuli ban?
Ko te sta pita?Mohr wrote:Prvo, uzalud vam trud![]()
Drugo, ne bi se Rankec, koliko ga ja (po)znam, vratio ni da gatjeraš
Treće, sve i kad bi se nekim čudom vratio, bio bi, 100%, isti dan banovanPrema tome...
tebe nije niko nista pitaoHannibal Lecter wrote:ja trazim da se nolo odbanira
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests