Ma što nisu u Hagu bre???Julia-Klara wrote:Pitaj SVOJU Vladu ne mene, i ljude koji su ubijali civile.
Tu su , oko tebe
Ko ih štiti? Ko ima tolika muda????
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ma što nisu u Hagu bre???Julia-Klara wrote:Pitaj SVOJU Vladu ne mene, i ljude koji su ubijali civile.
Tu su , oko tebe

Nema, svi znamo...al niMilošević ni svi posle njega nisu bili moćni toliko da ih zaštite od ratnog zločina...jedino ratni zločin nikada ne zastareva pa pitam ko ih štiti...ja ne umem dati odgovor...u Srebrenici i okolini od 92. do 95. je pobijeno previše ljudi...i Naser Orić je pušten iz Haga a postoje dokazi..i imaju snimci gde srpski vojnici streljaju ljude...ko ih štiti???Danci wrote:Ima li pravde na ovom svijetu...
Vi glupani koji glasate za njih i njihove pulene...Nole wrote:Ma što nisu u Hagu bre???Julia-Klara wrote:Pitaj SVOJU Vladu ne mene, i ljude koji su ubijali civile.
Tu su , oko tebe
Pogledaj dokumentarac koji sam ja ovde danas postavio na ovoj temi... Onda možemo nastaviti polemikom al bez pretnji..ono ja sam moderator...ako želiš polemiku realnu ja sam za...gadim se onih što sam gledao u studiju koji su streljali mlade momke...al ima još neko ko treba nekoga da se gadi...e da Bošnjak i Norvežanin snimili film dokumentarac o Srebrenici...storm wrote:Vi glupani koji glasate za njih i njihove pulene...Nole wrote:Ma što nisu u Hagu bre???Julia-Klara wrote:Pitaj SVOJU Vladu ne mene, i ljude koji su ubijali civile.
Tu su , oko tebe
kakva muda..sve na finjaka
(da znam da ti ne glasujes i imaš 17 dana na ratištu u slavoniji btw koji si kurec tražio tamo)
I tak to
onda se cudite ko pura dreku, tko ih čuva

Nole wrote: Pogledaj dokumentarac koji sam ja ovde danas postavio na ovoj temi... Onda možemo nastaviti polemikom al bez pretnji..ono ja sam moderator...ako želiš polemiku realnu ja sam za...gadim se onih što sam gledao u studiju koji su streljali mlade momke...al ima još neko ko treba nekoga da se gadi...e da Bošnjak i Norvežanin snimili film dokumentarac o Srebrenici...
Storme od kraja osamdesetih iste face u politici...sve go lopov...ne glasam ..i boli me baš šta ti misliš...

Ja sve mislim da se negdje krije istina ..samo di...Nole wrote:Nema, svi znamo...al niMilošević ni svi posle njega nisu bili moćni toliko da ih zaštite od ratnog zločina...jedino ratni zločin nikada ne zastareva pa pitam ko ih štiti...ja ne umem dati odgovor...u Srebrenici i okolini od 92. do 95. je pobijeno previše ljudi...i Naser Orić je pušten iz Haga a postoje dokazi..i imaju snimci gde srpski vojnici streljaju ljude...ko ih štiti???Danci wrote:Ima li pravde na ovom svijetu...
iznenadio me ovaj film što ima link na temi...učesnici dokumentarca su i ljudi van Balkana, koji su bili tamo svedoci...pogledaj , razmisli...meni više ništa nije jasno...ko je koga i koliko u Bosni....Krokodil Behko wrote:Nole wrote: Pogledaj dokumentarac koji sam ja ovde danas postavio na ovoj temi... Onda možemo nastaviti polemikom al bez pretnji..ono ja sam moderator...ako želiš polemiku realnu ja sam za...gadim se onih što sam gledao u studiju koji su streljali mlade momke...al ima još neko ko treba nekoga da se gadi...e da Bošnjak i Norvežanin snimili film dokumentarac o Srebrenici...
Storme od kraja osamdesetih iste face u politici...sve go lopov...ne glasam ..i boli me baš šta ti misliš...
Evo, ja spominjem moderaturu.
Sačekaj dok pristavim ručak i unormali se, nemam sad vremena.

Nemam šta gledati, poznato mi je od prije 5 godina.Nole wrote:iznenadio me ovaj film što ima link na temi...učesnici dokumentarca su i ljudi van Balkana, koji su bili tamo svedoci...pogledaj , razmisli...meni više ništa nije jasno...ko je koga i koliko u Bosni....Krokodil Behko wrote:Nole wrote: Pogledaj dokumentarac koji sam ja ovde danas postavio na ovoj temi... Onda možemo nastaviti polemikom al bez pretnji..ono ja sam moderator...ako želiš polemiku realnu ja sam za...gadim se onih što sam gledao u studiju koji su streljali mlade momke...al ima još neko ko treba nekoga da se gadi...e da Bošnjak i Norvežanin snimili film dokumentarac o Srebrenici...
Evo, ja spominjem moderaturu.
Sačekaj dok pristavim ručak i unormali se, nemam sad vremena.![]()
Moj zaključak...u Srebrenici je klao svako svakoga i pljačkao čim je bio jači....Jadni ljudi odande...drugi komentar nemam...
Ajmo od početka...02.i 03. 05. 1992. koliko je vojnika JNA pobijeno u Sarajevu??? Da li je na Skenderiji ubijeno i paljeno el tramvajskim žicama , mislim 12. momaka vojnika JNA koji su "krivi" jedino što su bili tamo na osluženju vojnog roka??? Da li je te momke rodila neka majka? Mnogi od njih još ni sex nisu imali!!! Njihova krivica je jedino ta što ih je neko iz kasarne poslao u dom JNA!!! I??? Jel neko odgovarao za taj zločin??? Nije burazeru!!! Dobrovoljačka: Da li je Alija tražio 1300 pušaka M48 od JNA i svo naoružanje iz jedne kasarne u SA(ne mgu se setiti sad imena, sutra ti i kažem koje) Da li je dobio i 1300 M48 ( puška je i dan danas nojbolji lovački karabin, 3000m domet sa optikom koja je postojala u Sarajevu na 1000m smrtonosna, a ne razbacuje municiju) i sve naoružanje iz te kasarne??? Jeste!!! Zašto je presečena kolona u kojoj je i Alija bio i pobijeno 6 momaka , a 207 zarobljeno i mučeno???dr laganini wrote:..poznto srlsko izjednacimo krivce...i ne samo srpsko nego i ovi yugonostalgicara..ne treba hag ne triba ovo ono zna se da je bio genocid u srebrenici i svako umanjivanje toga je jos jedan zloci...ko da ja ravdam jasenovac..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

KOMESAR wrote:Anonimnom dojavom jednog stanovnika Bajne Bašte u Srbiji otkrivena je najveća masovna grobnica Bošnjaka na Balkanu. Prema procjeni i riječima svjedoka u ovoj grobnici se nalaze tijela oko 2000 žrtava sa područja Podrinja koje su prevožene u Srbiju i tamo ubijane.
Mjesto osiguravaju srbijanske policijske snage, a otkop će vršiti Centar za nestale osobe BiH.
Prema riječima svjedoka iz Srbije (Milana .M) u strijeljanju Bošnjaka u Bajnoj Bašti učestvovali su i dobrovoljci iz Valjevskog i Užičkog korpus

Neistinite informacije ne pomažu mnogo, a Komesar ih počesto donese.Veca wrote:KOMESAR wrote:Anonimnom dojavom jednog stanovnika Bajne Bašte u Srbiji otkrivena je najveća masovna grobnica Bošnjaka na Balkanu. Prema procjeni i riječima svjedoka u ovoj grobnici se nalaze tijela oko 2000 žrtava sa područja Podrinja koje su prevožene u Srbiju i tamo ubijane.
Mjesto osiguravaju srbijanske policijske snage, a otkop će vršiti Centar za nestale osobe BiH.
Prema riječima svjedoka iz Srbije (Milana .M) u strijeljanju Bošnjaka u Bajnoj Bašti učestvovali su i dobrovoljci iz Valjevskog i Užičkog korpus
...ovo tek sad saznah!...hvala Milanu od srca sto je otkrio-svjedocio o ovome!
Portal bhmagazin neki dan je objavio, a jučer demantovao informaciju o postojanju masovne grobnice u Bajinoj Bašti, koju je, medju ostalima, prenio i naš portal.Prenosimo demant bh magazina u izvinjenje čitaocima zbog pogrešno objavljene informamcije.
“U razgovoru sa Lejlom Čengić-portparolom Instituta za nestale osobe BiH dobili smo informaciju da oni ne posjeduju nikakve podatke o postojanju masovne grobnice na području Bajne Bašte u Srbiji te da je ta informacija vjerovatno lažna.
Osoba koja je dostavila tu informaciju u našu redakciju je izbrisala svoj Facebook profil pa se time informacija može smatrati lažnom jer je dostavljena da bi se podigle nacionalne teznije...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

uvijek se oduševim tim i sličnim glupostimaDa li je dobio i 1300 M48 ( puška je i dan danas nojbolji lovački karabin