Drugi,kako god,ali i ja znam sta je seksi zena tako da mogu glasat za nju. Ali kako god....svejedno...mozda bi bilo manje guzve...moze se probati

Moderator: Krokodil Behko
dr laganini wrote:...imam dva prijedloga...prvi je da ja biram forumasa miseca...il da imam jednu zamjenu..drugi kad se bira najzgodnij sexipilniji il nesto slicno da muski glasuju za zene i obratno...eto ako zelite dobro forumu prihvatite ..
rethna wrote:Teta ne odustaje dok ne pobijedi na nekoj anketi
Znam da za shevala ne bih glasao...nisam lud da jedem samo kineske gumene lopticeKrokodil Behko wrote:Dobro, onda će definitivno sljedeće anketno pitanje glasiti:
Da ste kućni ljubimac koje bi forumaše poželjeli za gazde?
storm wrote:Znam da za shevala ne bih glasao...nisam lud da jedem samo kineske gumene lopticeKrokodil Behko wrote:Dobro, onda će definitivno sljedeće anketno pitanje glasiti:
Femea wrote:Mogu li odmah izabrati gazdu
Ne osuđuj mene...on hrani kera lopticamaKrokodil Behko wrote:storm wrote:Znam da za shevala ne bih glasao...nisam lud da jedem samo kineske gumene lopticeKrokodil Behko wrote:Dobro, onda će definitivno sljedeće anketno pitanje glasiti:
Kod Ruma se dobro krka, a Kontra je dokazano ljubazna i prema cukama i prema macama, plus pite
E jedino ako se ti ne zamišljaš kao cuko, nego kao nosorog?
A nisam ni sumnjala,samo hoću li biti među gazdama ili životinjicamaKrokodil Behko wrote:Femea wrote:Mogu li odmah izabrati gazdu
Ček samo malo, dok se slegne ovo oko outfita.
Ne brini, sigurno te ne zaboravljam
Femea wrote:A nisam ni sumnjala,samo hoću li biti među gazdama ili životinjicamaKrokodil Behko wrote:Femea wrote:Mogu li odmah izabrati gazdu
Ček samo malo, dok se slegne ovo oko outfita.
Ne brini, sigurno te ne zaboravljam
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests