spacebound wrote:Ko zna kako si ti to shvatioSram te bilo
![]()

spacebound wrote:Ko zna kako si ti to shvatioSram te bilo
![]()
Julia-Klara wrote:sarena bluza, farmerice, plave starke
Ja sam vise pomislila zbog nakitaDivlja_u_srcu wrote:I wishvila wrote:Divlja je li tvoja fotka na avataru?
Svida mi se![]()
Da su mi ove none
Chloe wrote:Do podne sam bila u crnim lepršavim hlačama i bijeloj bluzi (providnoj), sive sandale na štiklu i siva torba ....
Sad sam u pletenim "gaćama", bijeloj slim majici, sivom kardiganu do ispod koljena i sivim dubokim patikama.
Ne izmisljajVeca wrote:...ne znam se uslikati,pa mi noge izgledaju ovik debele i kratke!...a nisu! :aaaa
Ma daaj @Space okači fotkuspacebound wrote:@veca-dobre farmerke![]()
I ja neću da stavim outfit od jučer bas zbog prozivki vezanih za onu temu.
vila wrote:Ne izmisljajVeca wrote:...ne znam se uslikati,pa mi noge izgledaju ovik debele i kratke!...a nisu! :aaaa
Dobra je fotka a i noge su dobre
Istina,ima tih trikova kod fotkanja ali meni je draze kad vidim da se netko uslikao na prvu
Ja sam tako fasovala da mi @bla kaze da sam musko
Al nema veze...nismo mi top modeli
dje su ti debele noge?Veca wrote:...ne znam se uslikati,pa mi noge izgledaju ovik debele i kratke!...a nisu! :aaaa
Sve pamtimMutevelija wrote:vila wrote:Ne izmisljajVeca wrote:...ne znam se uslikati,pa mi noge izgledaju ovik debele i kratke!...a nisu! :aaaa
Dobra je fotka a i noge su dobre
Istina,ima tih trikova kod fotkanja ali meni je draze kad vidim da se netko uslikao na prvu
Ja sam tako fasovala da mi @bla kaze da sam musko
Al nema veze...nismo mi top modeli
Opa vilo ti imas dobro pamcenje ako se toga sjecas.
ja to nikad u zivotu nisam nosila, ni ko bebaVeca wrote:...e jbg.,dioptrija je ok...38 broj,Njemacki,a nas 37
Veca wrote:...e jbg.,dioptrija je ok...38 broj,Njemacki,a nas 37
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests