... kakvim curama/ženama se autor članka druži?
Muško je? Valjda je.? Ma hudnjak je 100 % ...
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mutevelija wrote:Sta bi mu uradila??
Pa nije to odvratno.Tigris wrote: zaboravio je kreten navesti da se samozadovoljavamo
Oblak wrote:Pa nije to odvratno.Tigris wrote: zaboravio je kreten navesti da se samozadovoljavamo
Pa nije opet odvratnoTigris wrote:Oblak wrote:Pa nije to odvratno.Tigris wrote: zaboravio je kreten navesti da se samozadovoljavamo
ma nemoj,a oni slucajevi kada vidis na vijestima : zaglavila u hitnoj
gurala dezodorans,ima tu svega samo se ne zna dok se ne dodje u hitnu .
![]()
ja, to jest mi ove normalne to je ok. ali ima bolesnica
Oblak wrote:Nisam gledao, ali evo zamišljam i nije ništa sad gadno... Možda je sick, ali da je odvratno - i nije. A ljigavo bi bilo recimo da nađe predimenzioniranog puža gočaća sa svježim rigor mortisom i sa njim se pojavi u hitnoj.
i zato sto je ruzan, debeo , bez kose, malog k , i nema sanse ni kod jednemailed wrote:Ovo se neko sveti sto je dobio nogu
cak ni kod ovih sto je naveoTigris wrote:i zato sto je ruzan, debeo , bez kose, malog k , i nema sanse ni kod jednemailed wrote:Ovo se neko sveti sto je dobio nogu
Ponovo odjenula znojni sportski grudnjak kojeg nije oprala nakon prošlog treninga.
dozivotna kaznaTigris wrote:![]()
exaktli .........samo nek laje.......sam u nekoj fotelji poderanoj ..u prljavoj sobi ..takav debeo ruzan i sve to ...jeduci fast food ......imajuci sex samo preko telefona ....i to mora da plati .

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest