Mohr wrote:Ili još bolje: "Đes' rospijo"![]()
![]()

Moderator: Krokodil Behko
Mohr wrote:Ili još bolje: "Đes' rospijo"![]()
![]()
Imajte snošaj poslije svađe, prije kafe.Chloe wrote:Ja imam problem ....
Ako se posvađam ( kontrolišem se i izbjegavam svađe ), poslije sam s tom osobom na distanci narednih 100. godina. Razgovaram službeno i toliko da drugima oko nas ne bude nelagodno.
Ako još bude psovanja i vulgarnosti ....![]()
Kako sjesti, piti kafu i smijati se sa osobom koja te izvrjeđa i ispsuje ili ja nju ???? :jonas
Oblak wrote:Imajte snošaj poslije svađe, prije kafe.Chloe wrote:Ja imam problem ....
Ako se posvađam ( kontrolišem se i izbjegavam svađe ), poslije sam s tom osobom na distanci narednih 100. godina. Razgovaram službeno i toliko da drugima oko nas ne bude nelagodno.
Kako sjesti, piti kafu i smijati se sa osobom koja te izvrjeđa i ispsuje ili ja nju ???? :jonas
Mohr wrote:Vid' ove lajguzeTigris wrote:Mohr wrote:Ili još bolje: "Đes' rospijo"![]()
![]()
....kurvo stara ohrndana![]()
Hvala ti Oblače.Oblak wrote:Pa što se svađaš sa ostalima ako se ne možeš seksati sa njima poslije za pomirenje?
Kad psiholoskinja opsujesrculence7 wrote:pa da, poprilično je intimno nekom opsovati majku![]()
treba voditi konstruktivne rasprave, ok izleti ponekada i neka psovka, ali može se ta bliskost i bez prostote uspostaviti
rethna wrote:Kad psiholoskinja opsujesrculence7 wrote:pa da, poprilično je intimno nekom opsovati majku![]()
treba voditi konstruktivne rasprave, ok izleti ponekada i neka psovka, ali može se ta bliskost i bez prostote uspostaviti
Chloe wrote:Ja imam problem ....
Lanem i ja, nažalost, temperamentna sam i ljuta ali se kontrolišem i ne obraćam psovkom ili vulgarno nikad nikome lično ...
SPINERKA wrote:![]()
-meni se svidjaju psovke na hengleskom
(ima kod nas par uzasnih , koje su neoprostive , majka, dijete ) sve ostalo je ok --radije psovka nego saka u nos
Moja @Veca ....Veca wrote:...otprilike sam takva i jaChloe wrote:Ja imam problem ....
Ako se posvađam ( kontrolišem se i izbjegavam svađe ), poslije sam s tom osobom na distanci narednih 100. godina. Razgovaraöm službeno i toliko da drugima oko nas ne bude nelagodno.
Lanem i ja, nažalost, temperamentna sam i ljuta ali se kontrolišem i ne obraćam psovkom ili vulgarno nikad nikome lično ......ja psujem samo ovako,kad' nea nikog kraj mene
... eh,samo mi fali da se s nekim posvadjam,pa mu podjem,(ti si vaki,ti si naki,pa ovo sam ti,ono si mi) ...radje bih se ubila,fuj! ..........................................e,a kad mi netko pravo sjedne na zulj,ja se smrknem,pogledam ga kako ja znam
...ako je pametan,pobjeci ce,a ako se ne moze izbjeci,ned'o bogo,marisem! ...pa,kome opanci,kome obojci!
..................................................nea kod vece svadje