Referendum(i) u RS
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Nakon Srebrenice, referendum i u Brčko Distriktu?
..a za odnos prema manjinama govori da boanjaci maju centar sa Džamijom u Zagrebu, gradi se isto u Rijeci, a uskoro će to imati i u Osijeku.
Treba istaći da su istovremeno u Švicarskoj zabranili referendumom izgradnju džamije i da je Hrvatska prije godinu nekoliko godina proglašena od Muslimana najboljom europskom zemljom po pitanju suživota.
Treba istaći da su istovremeno u Švicarskoj zabranili referendumom izgradnju džamije i da je Hrvatska prije godinu nekoliko godina proglašena od Muslimana najboljom europskom zemljom po pitanju suživota.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
GROMOVSKI...sta je ovo...
...ti sunac ljubim......
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1170042
...ti sunac ljubim......
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php ... id=1170042
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Ivan Dmitrič Gromov
- Sitna buranija

Pasaga, ako je vjerovati tekstu na linku koji si podijelio, izgleda da Srbi emigriraju u Federaciju BiH.
Nastavite li vi u Federaciji sa tim trendom standarda i uređenosti, moraćete čovječe graditi zid ko Mađarska kad svi navalimo kod vas. 
-
Ivan Dmitrič Gromov
- Sitna buranija

Čuo sam juče jednu dobru: Željka Cvijanović je mitološko biće koje se u srpskoj mitologiji prikazuje kao pola dakle a pola faktički 
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Mozda da sve Sirijske izbjeglice i ostali, pored tolikog merhametluka i rahatluka nadju svoje utociste u Lijepoj.dr laganini wrote:..a za odnos prema manjinama govori da boanjaci maju centar sa Džamijom u Zagrebu, gradi se isto u Rijeci, a uskoro će to imati i u Osijeku.
Last edited by Mirelam on 27 Aug 2016, 15:00, edited 1 time in total.
- Pasaga
- Hadžija

...ona previse tukne na jarca.....Ivan Dmitrič Gromov wrote:Čuo sam juče jednu dobru: Željka Cvijanović je mitološko biće koje se u srpskoj mitologiji prikazuje kao pola dakle a pola faktički
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kakvi ba referendumi ??
Neće to dati naš sultan Bakir.
Neće to dati naš sultan Bakir.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9718 times
- Been thanked: 11457 times
Ne zaboravimo i to, da su Bošnjaci u odbrani HR, položili više života nego sve ostale manjine zajedno (osim ako računaš Srbe, na suprotnoj strani), pa tako da je zasluženodr laganini wrote:..a za odnos prema manjinama govori da boanjaci maju centar sa Džamijom u Zagrebu, gradi se isto u Rijeci, a uskoro će to imati i u Osijeku.
Podrinjac, dosadan si s tim neuspjelim pokušajima satire.
- dr laganini
- Inventar foruma

..ne zaboravlja se ...i srba je bilo u hr vojsci ali nihe to u pitanju...bonjaci zive avoj zivot ne iskacu di triba i netriba..ma uostalom hrvati s nikim nemJu problema osim s srbima..a legalni agresori na hr..i mi pricamo o logicnosti..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9718 times
- Been thanked: 11457 times
Taj se referendum treba desiti, upravo u periodu, kad EU razmatra da li da prihvati našu aplikaciju.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
mitološko biće - muško sa pičkomIvan Dmitrič Gromov wrote:Čuo sam juče jednu dobru: Željka Cvijanović je mitološko biće koje se u srpskoj mitologiji prikazuje kao pola dakle a pola faktički
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Pasaga
- Hadžija

The krkan se raduje.....prkosi...Krokodil Behko wrote:Taj se referendum treba desiti, upravo u periodu, kad EU razmatra da li da prihvati našu aplikaciju.
Neke sluzbe,obavljaju neke cudne poslove daleko od ociju javnosti.
Tu negdje,bi mu trebao biti i kraj.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
i ne zaboravi da je cijela juzna teritorija nekad bila....ma znas bolandr laganini wrote:..ne zaboravlja se ...i srba je bilo u hr vojsci ali nihe to u pitanju...bonjaci zive avoj zivot ne iskacu di triba i netriba..ma uostalom hrvati s nikim nemJu problema osim s srbima..a legalni agresori na hr..i mi pricamo o logicnosti..
- dr laganini
- Inventar foruma

..ma to su se hrvati iz posne pridruzili matici dalmaciji...il je bio neki sultan..STrendzer wrote:i ne zaboravi da je cijela juzna teritorija nekad bila....ma znas bolandr laganini wrote:..ne zaboravlja se ...i srba je bilo u hr vojsci ali nihe to u pitanju...bonjaci zive avoj zivot ne iskacu di triba i netriba..ma uostalom hrvati s nikim nemJu problema osim s srbima..a legalni agresori na hr..i mi pricamo o logicnosti....
Pa sam pogled na kartu nameće, da su BiH i HR prirodno jedna država
Ako moze biti naziv Bosna i Hercegovina, zašto ne bi prošao i naziv Bosna i Hrvatska
I neka se Hercegovci ne ljute... U imenu ne bi bilo ni Dalmacije ni Slavonije pa tako ni njih
Ok ovo ja malo neozbiljno...
Ako moze biti naziv Bosna i Hercegovina, zašto ne bi prošao i naziv Bosna i Hrvatska
I neka se Hercegovci ne ljute... U imenu ne bi bilo ni Dalmacije ni Slavonije pa tako ni njih
Habibti, ya nour el - ain... 
- STrendzer
- Inventar foruma

storm wrote:Pa sam pogled na kartu nameće, da su BiH i HR prirodno jedna država![]()
Ako moze biti naziv Bosna i Hercegovina, zašto ne bi prošao i naziv Bosna i Hrvatska![]()
ja sam ZA i to sofort
- dr laganini
- Inventar foruma

..vjecita ljubav bosanaca prema moru ima korjenje.. 
Puno bi se problema riješilo u jednom potezu...dr laganini wrote:..vjecita ljubav bosanaca prema moru ima korjenje..
Jedino bi trebalo na cca 90% stanovnika izvršiti striktnu lobotomiju
Habibti, ya nour el - ain... 
- STrendzer
- Inventar foruma

lagani citaj i uci...
Slavenski mit koji se protežira kad se govori o porijeklu Bošnjaka bio je i ostao pokretačka sila u pokušaju da se zatre Bošnjačke ime, da se posrbe i pohrvate Bošnjaci i da se prikažu kao pridošlice u svoju matičnu zemlju Bosnu i Hercegovinu te u Sandžak. Revolucionarna otkrića evropskih genetičara svrstavaju Bošnjake u red najstarijih i najautohtonijih stanovnika Evrope. Do tog otkrića došlo se otkrivanjem autohtone evropske Haplogrupe I koja je do skora smatrana da se nalazi i da joj je izvorište u Skandinaviji. Međutim detaljnim ispitivanjem naroda Balkana došlo se do revolucionarnog otkrića da se u Bosni i Hercegovini i dijelu Dalmacije koji gravitira BiH nalazi najveća koncentracija Haplogrupe I u rasponu od 55% do 70% čime su stanovnici bosne dobili primat genetski najčišćih i najautohtonijih Evropljana. Usporede radi do sada su se kao najautohtoniji Evropljani uzimali Skandinavci sa učešćem Haplogrupe I u stanovništvu oko 40% dok je učešće Haplogrupe I u Bosni i Hercegovini i među Bošnjacima i do 70% što je naučnu Evropu i historičare ostavilo bez riječi. Trougao Sarajevo-Maglaj-Tuzla nastanjeno je narodom koji tu živi zadnjih 11000 godina čime je definitivno otklonjena svaka sumnja u autohtonost i vezanost Bošnjaka za svoju jedinu pradomovini Bosnu i Hercegovinu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bit cu iskren i priznat da se pomalo tesko "sporazumijevam" sa vama novopridoslim,ima trzavica,svadja,pokoji sitni lokalni rat i tako to... al nea frke...bit ce to sve ok jednog dana
..i vidi ono o Dalmaciji...kaze da prirodno gravitira...ma znao sam ja da tu ima nesTa....
Slavenski mit koji se protežira kad se govori o porijeklu Bošnjaka bio je i ostao pokretačka sila u pokušaju da se zatre Bošnjačke ime, da se posrbe i pohrvate Bošnjaci i da se prikažu kao pridošlice u svoju matičnu zemlju Bosnu i Hercegovinu te u Sandžak. Revolucionarna otkrića evropskih genetičara svrstavaju Bošnjake u red najstarijih i najautohtonijih stanovnika Evrope. Do tog otkrića došlo se otkrivanjem autohtone evropske Haplogrupe I koja je do skora smatrana da se nalazi i da joj je izvorište u Skandinaviji. Međutim detaljnim ispitivanjem naroda Balkana došlo se do revolucionarnog otkrića da se u Bosni i Hercegovini i dijelu Dalmacije koji gravitira BiH nalazi najveća koncentracija Haplogrupe I u rasponu od 55% do 70% čime su stanovnici bosne dobili primat genetski najčišćih i najautohtonijih Evropljana. Usporede radi do sada su se kao najautohtoniji Evropljani uzimali Skandinavci sa učešćem Haplogrupe I u stanovništvu oko 40% dok je učešće Haplogrupe I u Bosni i Hercegovini i među Bošnjacima i do 70% što je naučnu Evropu i historičare ostavilo bez riječi. Trougao Sarajevo-Maglaj-Tuzla nastanjeno je narodom koji tu živi zadnjih 11000 godina čime je definitivno otklonjena svaka sumnja u autohtonost i vezanost Bošnjaka za svoju jedinu pradomovini Bosnu i Hercegovinu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bit cu iskren i priznat da se pomalo tesko "sporazumijevam" sa vama novopridoslim,ima trzavica,svadja,pokoji sitni lokalni rat i tako to... al nea frke...bit ce to sve ok jednog dana
..i vidi ono o Dalmaciji...kaze da prirodno gravitira...ma znao sam ja da tu ima nesTa....