Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
...ja sam ti onaj sto samo misli na sex,radodajka,imadajka,kakocemolahkocemo,putovanja,brzacstoseticepartneraprevariti,promijeniti,karakternulaitditd........................tako da,ne vrijedjaj me!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Heidi wrote:Budi dobra prema zeni koja ti voli sina.
...hocu,cim vidim da je iteke insan i da me postuje! ...inace
Ne skontah ti ono sa olujom, ali ne zaboravi da je mati sulejmana velicanstvenog bila najpostovanija zena svijeta, pa je izgubila sina samo jer nije pruzila ruku snahi
Nisu one tu da nas aman postuju, nas da usrece ,vec njih.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Heidi wrote:Budi dobra prema zeni koja ti voli sina.
...hocu,cim vidim da je iteke insan i da me postuje! ...inace
Ne skontah ti ono sa olujom, ali ne zaboravi da je mati sulejmana velicanstvenog bila najpostovanija zena svijeta, pa je izgubila sina samo jer nije pruzila ruku snahi
Nisu one tu da nas aman postuju, nas da usrece ,vec njih.
Da si ikako mogu izabrat još jednu mater to bi sigurno bila ti!
Oš mi bit pomajka?
Veca wrote:...Kenjo,kome ti to,sad? ...ja nikom necu da budem pomajka
Ma to ja pito "ženu majku forumašicu" a sa tobom ja imam sasvim druge želje i maštanja, ja bi tebe rađe za "ženu, ljubavnicu, hurmašicu" al to su samo moje puste želje i perverzna maštanja.
Pito bi ja tebe da mi bidneš poljubavnica a ne nedobog pomajka al ti ne praštaš ni sebi pa onda ništa te neću pitat kolko te se bojim
Veca wrote:...Kenjo,kome ti to,sad? ...ja nikom necu da budem pomajka
Ma to ja pito "ženu majku forumašicu" a sa tobom ja imam sasvim druge želje i maštanja, ja bi tebe rađe za "ženu, ljubavnicu, hurmašicu" al to su samo moje puste želje i perverzna maštanja.
Pito bi ja tebe da mi bidneš poljubavnica a ne nedobog pomajka al ti ne praštaš ni sebi pa onda ništa te neću pitat kolko te se bojim
...Gospon,pazi sta si zelis,moze ti se ostvarit'!
...sace oni nas sparit',Tite mi!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.