E to je jedan od prvih uslova koji je Evropa zadala. Ili himna sa textom ili ste donji.statebriga wrote:Drzava BiH nema himnu sa tekstom,i kao takva planira uci u EU
BiH na putu u EU i NATO
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- Status: Offline
Re: BiH na putu u EU i NATO
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
:krevetstatebriga wrote:Drzava BiH nema himnu sa tekstom,i kao takva planira uci u EU
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Imamo mi svoju himnu ...statebriga wrote:Drzava BiH nema himnu sa tekstom,i kao takva planira uci u EU
Kad je pjevam
Ja sin sam tvoj
U plavo Božije prijestolje
kliču zvuci s bogomolja
to su pjesme zemlje moje
gdje huče gore i šume polja.
Mila sura i žestoka,
Bosna na zemlji krvavoj,
čuvam te kao i dva oka,
ja sin sam tvoj, zemljo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Krene li dušman ti na zide
u san starih mezarova,
udarit će na šehide,
što krv će liti za brda ova.
Mila sura i žestoka
Bosna na zemlji krvavoj
čuvam te kao i dva oka
ja sin sam tvoj, zemljo.
:ljiljani ....
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Chloe,to je vasa bosnjacka himna,a ne himna svih naroda u BiH 
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Oni ne priznaju ovo, pa ne priznaju ono, et' ni ja ne priznajem himnu bez muzike,statebriga wrote:Chloe,to je vasa bosnjacka himna,a ne himna svih naroda u BiH
ne prihvatam kad ustanem i stavim ruku na srce da nema teskta koji me preplavi emocijama prema mojoj državi.
Kad puste himnu, pjevam ovu,
jest' da muzika i tekst nisu usklađeni,
ali opet pjevam ...
- dr laganini
- Inventar foruma

Re: BiH - propali projekt?!
..kao da se nismo pomalkli dvi godine nego naprotiv..ipak sam ja bio u pravu kad sam sve nazvao projektom..ne ja nego gos.laganini iz neke druge sfere 
- dr laganini
- Inventar foruma

Izvikanu promidžbenu konstrukciju međunarodnih i bošnjačkih političkih krugova o planiranoj srpsko-hrvatskoj podjeli BiH zamijenila je stvarna realizirana Daytonska srpsko-bošnjačka podjela BiH....i dva loša ubiše miloša ...
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Re: Bih propali projekt....
Rockefeller wrote:Jeste, samo što za 300 eura u BiH možeš kupiti koliko i za 600 eura u EU. Usput rečeno, gledam neki dan kuće na market.ba, ebote zemlja, dobra kuća u Sarajevu i to na finim mjestima se može naći za 60-70 000 eura.
Ontopic. BiH nije propali projekat, jer je ona starija od mnogih država u Europi i ona nije nikakav projekat. Bosna je bila Bosna i kad su se susjedne države drugačije zvale ili čak nisu ni postojale.
Bosna ima jednu jedinstvenu prednost oko koje pleše a ne umije da je iskoristi. Bosna je najzapadnija većinski muslimanska država. I ako bude ikad jedinstva medju Bosancima, vrhom, mi možemo stvoriti velesilu naturalizirajući i asimilirajući napredne muslimane širom svijeta. One koji bi rado pobjegli iz svojih država gdje divlja ili rat ili neimaština ili su manjina.
Tacno,zato ne dirajte mi Bosnu inace...!
Kad je Bosna postojala i bila jedna od najjacih drzava na Balkanu okolne zemlje se nisu ni zvale ovako kako se sad kofol zovu ili nisu bile ni u jajima...
Bravo Rocky@
- dr laganini
- Inventar foruma

..što je bravo lupetaš po bosne kupuje uhr ..stani negdi na granici di je lidl kolona...ti ko da si još u devedesetim 
- STrendzer
- Inventar foruma

lagani...pitaj sve ove mladje hrvate koji dolaze u D i EU da rade sta misle o Hrvatskoj i tako to pa ce ti sve biti jasno...isto tako i srbi ili makedonci,i svi ostali...
A jedno treba da znas da ni jedna zemlja EX Juge nema i nije imala tako tesku,ubitacnu i ebenu hipoteku na ledjima kao Bosna koju je nosila i jos nosi....I opstaje i neda se i gura dalje....stas rec za Srbiju ili Makedoniju koje nisu imala nista od onih problema koje je imala Bosna a place i bijeda gore nego u Bosni...
ma daj..
A jedno treba da znas da ni jedna zemlja EX Juge nema i nije imala tako tesku,ubitacnu i ebenu hipoteku na ledjima kao Bosna koju je nosila i jos nosi....I opstaje i neda se i gura dalje....stas rec za Srbiju ili Makedoniju koje nisu imala nista od onih problema koje je imala Bosna a place i bijeda gore nego u Bosni...
ma daj..
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Drž' se Milošedr laganini wrote:Izvikanu promidžbenu konstrukciju međunarodnih i bošnjačkih političkih krugova o planiranoj srpsko-hrvatskoj podjeli BiH zamijenila je stvarna realizirana Daytonska srpsko-bošnjačka podjela BiH....i dva loša ubiše miloša ...
- dr laganini
- Inventar foruma

...EVO UPRAVO JE DANAS OBJAVLJENO BDP ZA DRUGO TROMJESEČJE JE U HR 2,8 % POSTO..IZNAD SVI OČEKIVANJA A PORAST JE BAZORAN NA IZVOZU OSOBNOJ POTROŠNJI I POVRATKU GRAĐEVINARSTVA..MLADI SU ODLAZILI I IZ POLJSKE I ČEŠKE ITD ..NORMALNA J ETO PROCES EU JE JEDNA DRŽAVA DE FACTO..A MNOGI SE I VRAĆAJU
.. I PARALELE IZMEDJU HR I BIH SE BESPREDMETNE..
- STrendzer
- Inventar foruma

porodica iz Zagreba ide na Jadran na more ljetovat sa 500 Euro i vrecom krompira..
- dr laganini
- Inventar foruma

..ja u životui nisam uplatio ljetovanje..i..a bosanac ide s dvista eura..veze to nema i mlatiš gluposti ..nose kumpire ako idu u svoju vikendicu..nosim i ja kad idem kod frenda i vina i kumpira.
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Odakle se vraćadr laganini wrote:...EVO UPRAVO JE DANAS OBJAVLJENO BDP ZA DRUGO TROMJESEČJE JE U HR 2,8 % POSTO..IZNAD SVI OČEKIVANJA A PORAST JE BAZORAN NA IZVOZU OSOBNOJ POTROŠNJI I POVRATKU GRAĐEVINARSTVA..MLADI SU ODLAZILI I IZ POLJSKE I ČEŠKE ITD ..NORMALNA J ETO PROCES EU JE JEDNA DRŽAVA DE FACTO..A MNOGI SE I VRAĆAJU.. I PARALELE IZMEDJU HR I BIH SE BESPREDMETNE..
- dr laganini
- Inventar foruma

..ja znam da ti prenošiš samo loše vijesti a svak je loša iz srpski novosti al službeno na dnevniku večeras je objavčljeno da je porast u odnosu na isto razdoblje prošle godine za 4,3 %..sad ako ti je do provokacije ok..
- STrendzer
- Inventar foruma

kako me podsjecas tvojim teorijama na sjevernokorejske komunjare na vlasti...narod jedva prezivljava a oni se Miluju i nadmecu sa atomskim bombama -kofol-- 
- dr laganini
- Inventar foruma

..porast u građevinarstvu ..jel ti triba crtat..a građevinarstvo je osnova recesesije il izlaska iz recesije..