Nisam gledala ni "Pitanje casti"
"Ponovo rodjen", evo sad od tebe cujem ...
Povucena znatizeljom, a i da bih iznijela svoje misljenje, potrazih na YouTube, da bih vidjela ima li poznatih mi glumaca.
Naidjem na:
Kış Güneşi Dizisi - Kış Güneşi
18. Bölüm (Final) İzle
http://www.youtube.com/watch?v=1pb9c16jz3I
Na preskok "listajuci", samo jednog, manje poznatog glumca zapazih
Druga opaska bi se odnosila na bold ... znaci, serija ima samo 18 epizoda?! To je najcesci pokazatelj slabe gledljivosti. Dakle, ne mora znaciti, ali, ... sjeti se kako zavrsi onako velicanstveno najavljena serija "Kraljica noci". "Kraljica noci" je imala popularne glumce u glavnim, kao i u sporednim ulogama, bavila se veoma zanimljivom temom (ljubav i krimi primjese), imala je sve predispozicije za odlicnu, duzu seriju. Ipak, negdje je zaskripalo, losija gledanost, termin emitovanja nije bio udarni, pa se kasnije, za spas, islo na mijenjanje termina prikazivanja, pa nista, ... a konkurencija serijama na turskoj tv prejaka. Elem, jedna takva serija je, da bi bila spasena od propasti, zbrzana je i zavrsena vec sa 15. epizodom.
Licno, "Kraljica noci" mi je ipak ostala zabiljezena kao mocna, dobra serija; zao mi sto nije potrajala duze, a mogla je i trebala je.
Ipak, dobro je, zavrsena je. Turcima je nista odustati od snimanja novih epizoda, osjeti li se kriza u gledljivosti, kroz koju je prosla "Kraljica"
Kış Güneşi ... ne znam, teze bih se odlucila pratiti tu seriju.
Mozda kad bas ne bih imala ista drugo za pratiti, ili uz preporuku osobe koja istu prati, a za koju znam da ima izostren ukus kad je o turskim serijama rijec.