A da ce pobijediti...to je vise nego jasno.
Moderator: Krokodil Behko
dr laganini wrote:..kad su bombardirali srbiju točno su mi proletili iznad kuće bombarderi..skočio sam se iz kreveta i reka ženi počelo je..i pali tv..Krokodil Behko wrote:Ako bude šta oko ove intervencije, ja bih zamolio nadležne jenkije, da ne počinju prije 09.00h, dok se probudim, pa da postavim bar dvije vijesti o tome, na portalu, pošto imam osjećaj, da bi to bilo pobrzo gotovo
..to je skroz iracionalno nešto kao prizivanje yuge..zloćko_tokmak wrote:i sad ti kad citas taj Informer,samo spominju ustase,Stepinca...
tek se tada vidi pod cijim su utjecajem i kome pomazu Josipovic,Mesic,Milanovic i ta ekipa u Hrvatskoj,odnosno za cije interese rade jer to je taj isti vokabular
a sto je najgore ti i takvi ce biti relativni pobjednici na izborima 11.9.
ja samo cekam i sluzbene brojke da dobijem potvrdu onoga sto znam odavno a to je da su Hrvati politicki degenerativan narod...
Der Standard članak pod naslovom ‘Bosanski Srbi: Dodik koristi referendum za predizbornu kampanju’ započinje opisom pomalo bizarne policijske vježbe snaga Srbije i Republike Srpske, koja je čak uživo prenošena na televiziji u manjem bh. entitetu Bosne i Hercegovine.
"Da situacija nije tako napeta, to bi se moglo otpisati kao ljetni spektakl u predizbornoj kampanji", piše Der Standard i dodaje kako se vježba odigrala oko rijeke Drine, koja je granica između Srbije i RS-a te se time ‘poslala simbolična poruka o brisanju te granice.'
Austrijski list upozorava da izjave predsjednika RS-a Milorada Dodika i srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića o tome kako ‘nema problema koji zajedno ne možemo riješiti’ zvuče opasno i podsjećaju na rat devedesetih, tokom kojeg je Nikolić bio dio četničkih jedinica koje su se borile za uništenje BiH.
Dodatna je provokacija što se navodna antiteroristička vježba pod nazivom Drina 2016 održavala na području na kojem su srpske snage počinile masovne pokolje nad bošnjačkim stanovništvom, pa ne čudi da bošnjački političari govore o zveckanju sabljama.
storm wrote:Što je sa Fikretom Abdićem.....nešto se uvlači PC vrhuški
(izjave o podršci i tome slično sam ovih dana imao prilike pročitati)
Vlado nam pravi reportažu s terena.....sad će on... da zablista ovdjeKrokodil Behko wrote:storm wrote:Što je sa Fikretom Abdićem.....nešto se uvlači PC vrhuški
Ma kakav on, starkelja sa dvije moždane ćelije.
Neće za njega glasati ni najokorjeliji autonomaši. Već je i njegova stranka, napravila neku distancu od njega, kako mi se čini.
Ee, što nam ovo nema Vlade?
Jal čeka policajce, s one policijske vježbe u ZV, da ga oslobode, jal bere mandarine po Metkovićima?
Đubre je dobro uzburkalo situaciju kod nas.storm wrote:Što je sa Fikretom Abdićem.....nešto se uvlači PC vrhuški
Ne zanima te kol'ko je "herceg-bosanaca" u (Bosni i) HercegoviniSheval wrote:Uvijek me zanimalo...koliko je otprilike autonomasa u Krajini?U procentima.
...jel ba ziva ova drtina.....vila wrote:Kme kme kme
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests