Nema mi ništa gore.spacebound wrote:...te neko oznaci na slici, a ti k'o prikaza
A ja ko što sam inače prikaza u reali nikad na slici ne ispadam dobro, a još kad me označe.

Moderator: VIP
Nema mi ništa gore.spacebound wrote:...te neko oznaci na slici, a ti k'o prikaza
Podrinjac wrote:Blago se tebi pa si samo na slikama prikaza.
spacebound wrote:Podrinjac wrote:Blago se tebi pa si samo na slikama prikaza.![]()
Ma mislim da i ti malo lagis
Galieva wrote:Te iznova ponovo obuzme osjećaj tuge i kao da si sam na ovom svijetu
Kunem se u sultana Bakira i našu SDA!Tigris wrote:Podrinjac wrote:Pa i ne lažem.
Zaklinjem se u ovna.
lazes O, ti ovne..........srami se u svoj znak
![]()
![]()
zakuni se u Bakira i SDA![]()
Galieva wrote:Kada se rasplaces trudis se svim silama da sakrijes suze ali ne mozes jace je od tebe i steze te u grudima jako
Tigris wrote:Chloe wrote:... želiš zagrliti jastuk ...
zelim zagrliti frajera![]()
![]()
Zeno djaba ti sve pare ovog svijeta kada si sam,djaba sve kada se vraćam u prazan stan i kada si usamljen jedino porodica i najbliži su tu sve ostalo je ništa.Tigris wrote:Galieva wrote:Kada se rasplaces trudis se svim silama da sakrijes suze ali ne mozes jace je od tebe i steze te u grudima jako
ma ti mene zahebavas mala,![]()
kupujes cilibar ko mahnita![]()
dobijas u casinujeduci kavijar na kruzeru ......
![]()
jos mi onda dodjes i pizdis...da ti se place...da si sama na svijetu ............pa sta ima macko....sta bi ti .......![]()
![]()
trzni se pobogu si sestro
Galieva wrote:Zeno djaba ti sve pare ovog svijeta kada si sam,djaba sve kada se vraćam u prazan stan i kada si usamljen jedino porodica i najbliži su tu sve ostalo je ništa.Tigris wrote:Galieva wrote:Kada se rasplaces trudis se svim silama da sakrijes suze ali ne mozes jace je od tebe i steze te u grudima jako
![]()
jos mi onda dodjes i pizdis...da ti se place...da si sama na svijetu ............pa sta ima macko....sta bi ti .......![]()
![]()
Jesterethna wrote:Galieva wrote:Zeno djaba ti sve pare ovog svijeta kada si sam,djaba sve kada se vraćam u prazan stan i kada si usamljen jedino porodica i najbliži su tu sve ostalo je ništa.Tigris wrote:Galieva wrote:Kada se rasplaces trudis se svim silama da sakrijes suze ali ne mozes jace je od tebe i steze te u grudima jako
![]()
![]()
Neki nemaju ni to ili bar ne potpuno.
Zar je tzv "ljubav" zaista dosegla toliko veliki nivo precijenjenosti?
Nisam bas nesto u toku![]()
srculence7 wrote:kad imaš loš dan ali se na kraju tešiš da je moglo biti i mnogo gore
Ali kad vidiš mene dan ti se odmah popravi.srculence7 wrote:kad imaš loš dan ali se na kraju tešiš da je moglo biti i mnogo gore
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests