SutraRum wrote:Otvorispacebound wrote:O temi koju želim otvoriti, evo se kanim par dana. Možda ću sutra.

Moderator: VIP
SutraRum wrote:Otvorispacebound wrote:O temi koju želim otvoriti, evo se kanim par dana. Možda ću sutra.
Ne bih tacno znala... ali pokusaj i ti prkositi,,nora wrote:Kako da se rijesim ina?
Ne razmisljam o svom nego o tudjem inatu
Ti baš znaš postaviti pravo pitanje.ina wrote:Eh ken jo (vidi mu nika) svi ponekad ken njamo ali ljudi najprije i najcesce osjete i upru prste
(ako ne i citavu ruku) u tudji karakterni nemiris.
Ma i nebitno sve to, nego kako se snalazis u forumskim poljima? Ako te ko
bude uznemirav'o slobodno se obrati haniju.
Hej nora, rijesi se inata na vrijeme.
Hannibal Lecter wrote:Imala mi stara udes isprevrtala se ko velka
Evo kaze da jesteChloe wrote:Hannibal Lecter wrote:Imala mi stara udes isprevrtala se ko velka... Kakav udes? Je li dobro? ....
Čim odmah javljas znači da je, hvala Bogu, dobroHannibal Lecter wrote:Imala mi stara udes isprevrtala se ko velka
Super šta joj nije ništa. Ona je sad u šoku i sada joj treba i gesta i riječ utjehe i podrške. Ne sumnjam u tebe samo nemoj ni u tješenju pretjerati da ju previše ne raznježiš pa zbog toga rasplačeš. Yebo auto, lima je bilo i uvijek će ga biti. majka je samo jedna.Hannibal Lecter wrote:Ma dobro je ja se prepo kad me nazvase kaze prevrnula se tri puta reko gotovo
Hannibal Lecter wrote:Ma dobro je ja se prepo kad me nazvase kaze prevrnula se tri puta reko gotovo
zar je to do para?spacebound wrote:Sta pare urade od čovjekaSjecam se Dzeke rosavog lica, sad k'o bebina guza
spacebound wrote:Sta pare urade od čovjekaSjecam se Dzeke rosavog lica, sad k'o bebina guza
a vibriranje, zvono?Mohr wrote:U padženora wrote:gdje ljudi drže mobitel kada satima ne pogledaju u njega?