A?Hannibal Lecter wrote:Ja se ne mogu napit. Prejak sam za alkohol, ne moze mi nista
Kakvo si ti to čudovište ?cc..
Moderator: VIP
A?Hannibal Lecter wrote:Ja se ne mogu napit. Prejak sam za alkohol, ne moze mi nista
Nisi vidjela jaceg covekaDanci wrote:A?Hannibal Lecter wrote:Ja se ne mogu napit. Prejak sam za alkohol, ne moze mi nista
Kakvo si ti to čudovište ?cc..
..nemoj da ti zao...jbg...ti..STrendzer wrote:ma fin osjecaj ako nije previse-a nije,tek drugo pivce...ali ovo,Duckstein original..
zao mi je da ne mogu docarat..
Pasaga wrote:..nemoj da ti zao...jbg...ti..STrendzer wrote:ma fin osjecaj ako nije previse-a nije,tek drugo pivce...ali ovo,Duckstein original..
zao mi je da ne mogu docarat..
docaraj.....
Sheval wrote:Ja kad popijem...a to je rijetko...pase mi svaki pravac osom onog koji vodi do mojih ulaznih vrata.Svaki pravac pase osim tog
Chloe wrote:Ne znam ... jednom sam se u životu napila. Kako sam se napila skoro pa ne znam, ali buđenje je bilo fuuuuuj, fuj. Tobe.
Bilo je te predavno, čak sam bila maloljetna ... oko 17. godina.
Zadnju kap sam popila na svojoj maturi, bambus sam pila cijelo veče samo da se riješim "pametnjakovića" oko sebe.
Ko me vidi na zabavama i feštama, ne vjeruje da nisam "potegnula" ali nije me briga, znamo mi, ON i ja, da nisam.
..pogotovu....loza...vino.....Sheval wrote:Vi bosanci ne mozete ni i blizu sa hercegovcima sto se tice konzumiranja alkohola.Padate...
Ti casu pive ja casu rakije do zore takoSheval wrote:Vi bosanci ne mozete ni i blizu sa hercegovcima sto se tice konzumiranja alkohola.Padate...
...piju ba na cug....na iskap...Sheval wrote:Eto vidis...padaju...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests