bolan,sam cojk joj Clinton...storm wrote:Čitam na mozgu nije dobro...ma što to značilo
..je prije par godina javno rekao,da ona nije za tu poziciju....
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
bolan,sam cojk joj Clinton...storm wrote:Čitam na mozgu nije dobro...ma što to značilo
Sanders mi je bio ok lik (koliko možemo o "ok" u kontekstu usa president pričati ) .....ovo dvoje je samo pitanje tko je veće ili manje zlo...Socrates wrote:Da se bar može povući da da Sandersu šansu da porazi Trumpa. Ali mislim da je kasno i za to u većini država.
Bukvalno će predati Trumpu.
Slažem se potpuno. Hillary je veliko zlo, a Trump tu negdje. Nije mi jasan ovaj zlocko koji navija za Trumpa. Desničari stvarno boluju od neke bolesti - niti vide niti čuju. Niti razmisljajustorm wrote:Sanders mi je bio ok lik (koliko možemo o "ok" u kontekstu usa president pričati ) .....ovo dvoje je samo pitanje tko je veće ili manje zlo...Socrates wrote:Da se bar može povući da da Sandersu šansu da porazi Trumpa. Ali mislim da je kasno i za to u većini država.
Socrates wrote:Slažem se potpuno. Hillary je veliko zlo, a Trump tu negdje. Nije mi jasan ovaj zlocko koji navija za Trumpa. Desničari stvarno boluju od neke bolesti - niti vide niti čuju. Niti razmisljajustorm wrote:Sanders mi je bio ok lik (koliko možemo o "ok" u kontekstu usa president pričati ) .....ovo dvoje je samo pitanje tko je veće ili manje zlo...Socrates wrote:Da se bar može povući da da Sandersu šansu da porazi Trumpa. Ali mislim da je kasno i za to u većini država.
Ja ne navijam...samo sam cinicnaSocrates wrote:Nemoj ti Lijepa da se ljutiš.
Jednostavno, Trump povlači za sobom redefinisanje interesnih zona između velikih sila, and that's not good news for the Balkans.
Neshvatljivo je da hrvatski desničar navija za Trumpa bas kao i Seselj. To je notorna glupost.
Ja bi to rekla ovakoSocrates wrote:Pa dobro, onda je čitava Hrvatska desničarska, sto je tragedija samo po sebi.
Bilo kako bilo, voljeli vi Amerikance ili ne, oni su završili naše ratove a ne kilava Evropa ili mi sami. Možete se vi zanositi Olujama i bajkama za malu djecu, ali dok Klinton nije dao zeleno svjetlo nije se nista ni desilo. U skladu sa tim, njegova žena mora da čuva tu "legacy", pa bez obzira kolika je stoka, uvijek je bolja od Trumpa.
Kad si mala zemlja u danasnjem svijetu, šuti i nadaj se onome sto je za tebe manje zlo kada su u pitanju velike sile. Neshvatljivo mi je, iz tog razloga, da Hrvat iz Bosne i Hrvatske može da podržava Trumpa u bilo kojem scenariju. A Bosnjak još i neshvatljivije.
Kao prvo ne mozes me zvati vilence pilence srculence i ostale sladunjave umanjenicezloćko_tokmak wrote:@socrates
što se mene tiče,ja nisam ni pridavao niti pridajem veliku pažnju izborima za predsjednika SAD-a,ali kad sam vidio da je velika većina na strani Hillary,onda sam reagirao kao što obično reagiram,a to je da stajem na stranu onih protiv koga su mainstream mediji...
slučajno sam naletio na sličnu temu na forum.hr i kad sam pročitao šta pišu ljudi koji znaju puno više o ovome od mene,shvatio sam da sam nesvjesno na pravoj strani...da sad ne reklamiram ,a ima jako puno sadržaja tamo...
vidim da si ti na fonu i ovdašnjih medija,koji ničim izazvani u vijestima,bez ograda,Donalda Trumpa nazivaju kontroverznim kandidatom republikanske stranke za predsjednika SAD-a...![]()
a ja se pitam po čemu je on to točno kontroverzan?
npr.,da tebe sad odjednom forumaši počnu nazivati kontroverznim @socratesom u negativnom smislu, bez ikakvog povoda,kako bi ti reagirao...![]()
kao što je rethna iznenada postao mislilac pa je to izazvalo velike kontroverze na forumu...
@vilence pilence,složit ćeš se sa mnom da pojam hrvatska ljevica zapravo ne postoji,
odnosno da ljevica u Hrvatskoj ( npr. SDP) nije državotvorna,tj. da ti pojedinci nisu politički Hrvati,čast izuzecima,nego da su politički Jugoslaveni...
vila wrote:A najveca mi je fora kad dodu forumasice from amerika i pametuju balkancima..vaki ste naki ste
E da vam hoce pobjedit trump...volila bi nego pare
Users browsing this forum: No registered users and 35 guests