"nemam ja onih 18 godina"

Moderator: Krokodil Behko
Galieva wrote:Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu
Kada sam *ebeno prokleta![]()
--18-inja .......sta ce pisati za koju godinuGalieva je napisao/la:
Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu
dobar je znak sto to javno priznajes (doduse, virtualno i iza nicka, ali opet) i da (vjerojatno) shvacas malicioznost takvog razmisljanja. to bi ti trebala bit neka osnova za promjenu uz, naravno, zelju da to promijenis. nitko nije savrsen i svatko se bori s nekim svojim unutarnjim demonima. to je bitno imat na umu.Galieva wrote:Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu
Nisam nimalo zla i iskvarena osoba naprotiv ,nego nekada mi jednostavno bude krivo pogotovo kada vidim da djevojka koja izgleda kao da je poplava izbacila je sa nekim ili kada vidim ko je sve danas u vezi ,a da ne govorim o ovim sto jure za bahatim idiotima/idiotkinjama i onda poslije cmizdre kada ih takav neko sutne i druge poslije ubijaju u pojam sa jednom osobom koja nije vrijedna toga.greeneyes wrote:Nisi ti ljubomorna, ti si zla.
Mozda to proizilazi iz toga sto sam vjeciti samac ,pa mi se nekada sve skupi kada to sve gledam ili to sto uvijek naletim na kretene koji znaju samo povrijediti osobu i nista drugo i uvijek se raocaram iznova.Nikada nikome srecom nisam pokvarila ono sto ima ali nekada pomislim to u sebi i nekako povucem jer nisam toliko odvratna da to radim cak i da mi se nesvidja neciji izbor moram to prihvatiti i to je tako.dobre.vibracije wrote:dobar je znak sto to javno priznajes (doduse, virtualno i iza nicka, ali opet) i da (vjerojatno) shvacas malicioznost takvog razmisljanja. to bi ti trebala bit neka osnova za promjenu uz, naravno, zelju da to promijenis. nitko nije savrsen i svatko se bori s nekim svojim unutarnjim demonima. to je bitno imat na umu.Galieva wrote:Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu
moja sugestija ti je da pokusas poradit malo na tom da bude bolje i tebi, a i drugima.
Pa zar nema pravo?Galieva wrote:
Nisam nimalo zla i iskvarena osoba naprotiv ,nego nekada mi jednostavno bude krivo pogotovo kada vidim da djevojka koja izgleda kao da je poplava izbacila je sa nekim
Ja na prvo otvaranje nisam htjela ovo citati, ucinilo mi se predugu. Ali posto danas nemam izbora do ostat u krevetu, odlucih i ovo procitatiken jo wrote:I nema nekog smisla da pišem nešto o sebi. Slabo ostvarujem neku interakciju sa forumašima (čitaj forumašicama) ovdje. Nema veze, nije meni ovo prvi puta, ustvari, ja još ni ne znam šta je to "prvi puta" a to me ionako nije nikada sputavalo da ovako blentav budem dovoljan sam sebi pa ću ja sebi ovdje napisati nešto što još nisam znao o sebi.
Oduvijek sam imao želju u nekoj plesnoj školi naučiti plesati tango (tango argentino), a nisam nikada, i sad piši kući propalo je, al ono što do sada nisam znao o sebi jeste da bih ja tago volio plesati na jednu određenu pjesmu. Na tu pjesmu još niko nikada nije plesao tango, bar da ja znam. Pjesma je malo neprikladna za tango al ja znam da bih to mogao, više nego uvjeren sam da bih to mogao. Mogao bih ja to itekako. Plesao bih strašću, srcem, dušom svojom. I uspio bih. Samo kad bih znao plesati tango. Kad bih mogo plesat tango. Kad bih mogo plesat. Ma nema veze što ne mogu. Ionako nemam s kime. Da mogu ustat samo na tri minute, otplesao bih ja svoj tango kad bih imao s kime. Ustvari, nema veze što nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo jer ga ionako nebi imo s kim otplesat.
Ustvari, ... ma nije meni uopšte stalo do toga što ja nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo, nego to što nemam s kime. Aaa, kada bi nekim čudom čak i imao neku s kojom bi mogo otplesat tango ... do tanga mi više uopšte nebi stalo, ne bi više ni pomislio na tango.
Tango je nepojmljivo neizreciva strast prožeta nježnošću. - A to se ne mora plesati! To se može,treba i mora - živjeti!
Tango treba živjeti!
Ma htjedoh vam reć, pobježe mi misao pa se ja raspiso vovdova, ma šta sam ono htio reć ... eh, da, htio vam reć za pjesmu ne koju bi pleso tango da mogu, znam i ono najvažnije kad bi imo s kime: Malaguena Salerosa (al od Placida Dominga, onaj Chingon je više nego ok al njegova prerada mi nekako i nije za ples, pogotovo za tango, ... )
Eto.
Meni je sad malo lakše kad sam ovo izbacio iz seba
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests