Ovo još niste znali o meni

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14192 times
Been thanked: 9782 times
Status: Offline

Re: Ovo još niste znali o meni

Post by Julia-Klara » 31 Aug 2016, 16:06

nekada sam igrala kosarku ... i dan danas volim uzeti loptu u ruke, "pucat", ali nije to vise to
"nemam ja onih 18 godina" :valja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2190 times

Post by Hannibal » 31 Aug 2016, 16:09

Ja bi polumaraton mogo istrcat kad bi me neko s puskom ganjo samo
🐽

srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3924 times
Been thanked: 3943 times

Post by srculence7 » 31 Aug 2016, 16:15

Hani, da pitamo Meleka za stimulaciju :D.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 31 Aug 2016, 16:21

Hahahaha melek je brat on bi mi pomogo
🐽

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 31 Aug 2016, 22:33

Kad si gladan nisi svoj... :lupa
Prebrojao sam sve postove koje sam napisao za 11 godina forumarenja....sve skupa.
27.124 posta.Jadno.

Galieva
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Galieva » 07 Sep 2016, 11:26

Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu

Kada sam *ebeno prokleta :place :roll

Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu » 07 Sep 2016, 11:40

Galieva wrote:Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu

Tobejarabi :ne
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 07 Sep 2016, 11:57

:sok
Galieva je napisao/la:
Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu

--18-inja .......sta ce pisati za koju godinu :lupa
Image

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 07 Sep 2016, 12:39

Nisi ti ljubomorna, ti si zla.
Samo sabura

dobre.vibracije
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by dobre.vibracije » 07 Sep 2016, 12:54

Galieva wrote:Da sam bolesno ljubomorna kada je ljubav u pitanju npr. kada je neko sretan u ljubavi a ja nisam imam zelju da pokvarim njihovu srecu

dobar je znak sto to javno priznajes (doduse, virtualno i iza nicka, ali opet) i da (vjerojatno) shvacas malicioznost takvog razmisljanja. to bi ti trebala bit neka osnova za promjenu uz, naravno, zelju da to promijenis. nitko nije savrsen i svatko se bori s nekim svojim unutarnjim demonima. to je bitno imat na umu.
moja sugestija ti je da pokusas poradit malo na tom da bude bolje i tebi, a i drugima.
Danas sam tu, a sutra daleko..

Galieva
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Galieva » 07 Sep 2016, 14:37

greeneyes wrote:Nisi ti ljubomorna, ti si zla.
Nisam nimalo zla i iskvarena osoba naprotiv ,nego nekada mi jednostavno bude krivo pogotovo kada vidim da djevojka koja izgleda kao da je poplava izbacila je sa nekim ili kada vidim ko je sve danas u vezi ,a da ne govorim o ovim sto jure za bahatim idiotima/idiotkinjama i onda poslije cmizdre kada ih takav neko sutne i druge poslije ubijaju u pojam sa jednom osobom koja nije vrijedna toga.

Galieva
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Galieva » 07 Sep 2016, 14:42

dobre.vibracije wrote:

dobar je znak sto to javno priznajes (doduse, virtualno i iza nicka, ali opet) i da (vjerojatno) shvacas malicioznost takvog razmisljanja. to bi ti trebala bit neka osnova za promjenu uz, naravno, zelju da to promijenis. nitko nije savrsen i svatko se bori s nekim svojim unutarnjim demonima. to je bitno imat na umu.
moja sugestija ti je da pokusas poradit malo na tom da bude bolje i tebi, a i drugima.
Mozda to proizilazi iz toga sto sam vjeciti samac ,pa mi se nekada sve skupi kada to sve gledam ili to sto uvijek naletim na kretene koji znaju samo povrijediti osobu i nista drugo i uvijek se raocaram iznova.Nikada nikome srecom nisam pokvarila ono sto ima ali nekada pomislim to u sebi i nekako povucem jer nisam toliko odvratna da to radim cak i da mi se nesvidja neciji izbor moram to prihvatiti i to je tako.

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 07 Sep 2016, 15:44

Bome tebi treba dobar momcina.

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 07 Sep 2016, 20:51

Ođe odsjedam...godinama...Ruza Vjetrova...

Image

Iako sam vidjao neke poznate njuske tu...nisam znao da je tako popularno...neki dan gledajuci Pjenu na Budvi od Mora...stalno se spominje...pravo popularno mjesto :pusi

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 08 Sep 2016, 00:09

Galieva wrote:
Nisam nimalo zla i iskvarena osoba naprotiv ,nego nekada mi jednostavno bude krivo pogotovo kada vidim da djevojka koja izgleda kao da je poplava izbacila je sa nekim
Pa zar nema pravo? :roll
Question everything.

ken jo
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by ken jo » 11 Sep 2016, 19:30

I nema nekog smisla da pišem nešto o sebi. Slabo ostvarujem neku interakciju sa forumašima (čitaj forumašicama) ovdje. Nema veze, nije meni ovo prvi puta, ustvari, ja još ni ne znam šta je to "prvi puta" a to me ionako nije nikada sputavalo da ovako blentav budem dovoljan sam sebi pa ću ja sebi ovdje napisati nešto što još nisam znao o sebi.

Oduvijek sam imao želju u nekoj plesnoj školi naučiti plesati tango (tango argentino), a nisam nikada, i sad piši kući propalo je, al ono što do sada nisam znao o sebi jeste da bih ja tago volio plesati na jednu određenu pjesmu. Na tu pjesmu još niko nikada nije plesao tango, bar da ja znam. Pjesma je malo neprikladna za tango al ja znam da bih to mogao, više nego uvjeren sam da bih to mogao. Mogao bih ja to itekako. Plesao bih strašću, srcem, dušom svojom. I uspio bih. Samo kad bih znao plesati tango. Kad bih mogo plesat tango. Kad bih mogo plesat. Ma nema veze što ne mogu. Ionako nemam s kime. Da mogu ustat samo na tri minute, otplesao bih ja svoj tango kad bih imao s kime. Ustvari, nema veze što nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo jer ga ionako nebi imo s kim otplesat.
Ustvari, ... ma nije meni uopšte stalo do toga što ja nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo, nego to što nemam s kime. Aaa, kada bi nekim čudom čak i imao neku s kojom bi mogo otplesat tango ... do tanga mi više uopšte nebi stalo, ne bi više ni pomislio na tango.
Tango je nepojmljivo neizreciva strast prožeta nježnošću. - A to se ne mora plesati! To se može,treba i mora - živjeti!
Tango treba živjeti!

Ma htjedoh vam reć, pobježe mi misao pa se ja raspiso vovdova, ma šta sam ono htio reć ... eh, da, htio vam reć za pjesmu ne koju bi pleso tango da mogu, znam i ono najvažnije kad bi imo s kime: Malaguena Salerosa (al od Placida Dominga, onaj Chingon je više nego ok al njegova prerada mi nekako i nije za ples, pogotovo za tango, ... )

Eto.

Meni je sad malo lakše kad sam ovo izbacio iz seba

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal » 11 Sep 2016, 20:14

Imam hemoroide
🐽

Vjetar
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 24 times

Post by Vjetar » 11 Sep 2016, 20:30

Hanibaloid

ken jo
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by ken jo » 12 Sep 2016, 21:52

Upravo saznadoh da je na Malaguenu već otplesan tango, ni manje ni više već ga baš Banderas otpleso i to baš na Chingonovu verziju pjesme.
Ionako ne bi bio prvi. Sad mi je lakše.

navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika » 12 Sep 2016, 22:53

ken jo wrote:I nema nekog smisla da pišem nešto o sebi. Slabo ostvarujem neku interakciju sa forumašima (čitaj forumašicama) ovdje. Nema veze, nije meni ovo prvi puta, ustvari, ja još ni ne znam šta je to "prvi puta" a to me ionako nije nikada sputavalo da ovako blentav budem dovoljan sam sebi pa ću ja sebi ovdje napisati nešto što još nisam znao o sebi.

Oduvijek sam imao želju u nekoj plesnoj školi naučiti plesati tango (tango argentino), a nisam nikada, i sad piši kući propalo je, al ono što do sada nisam znao o sebi jeste da bih ja tago volio plesati na jednu određenu pjesmu. Na tu pjesmu još niko nikada nije plesao tango, bar da ja znam. Pjesma je malo neprikladna za tango al ja znam da bih to mogao, više nego uvjeren sam da bih to mogao. Mogao bih ja to itekako. Plesao bih strašću, srcem, dušom svojom. I uspio bih. Samo kad bih znao plesati tango. Kad bih mogo plesat tango. Kad bih mogo plesat. Ma nema veze što ne mogu. Ionako nemam s kime. Da mogu ustat samo na tri minute, otplesao bih ja svoj tango kad bih imao s kime. Ustvari, nema veze što nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo jer ga ionako nebi imo s kim otplesat.
Ustvari, ... ma nije meni uopšte stalo do toga što ja nebi znao otplesat tango čak ni kad bi mogo, nego to što nemam s kime. Aaa, kada bi nekim čudom čak i imao neku s kojom bi mogo otplesat tango ... do tanga mi više uopšte nebi stalo, ne bi više ni pomislio na tango.
Tango je nepojmljivo neizreciva strast prožeta nježnošću. - A to se ne mora plesati! To se može,treba i mora - živjeti!
Tango treba živjeti!

Ma htjedoh vam reć, pobježe mi misao pa se ja raspiso vovdova, ma šta sam ono htio reć ... eh, da, htio vam reć za pjesmu ne koju bi pleso tango da mogu, znam i ono najvažnije kad bi imo s kime: Malaguena Salerosa (al od Placida Dominga, onaj Chingon je više nego ok al njegova prerada mi nekako i nije za ples, pogotovo za tango, ... )

Eto.

Meni je sad malo lakše kad sam ovo izbacio iz seba
Ja na prvo otvaranje nisam htjela ovo citati, ucinilo mi se predugu. Ali posto danas nemam izbora do ostat u krevetu, odlucih i ovo procitati :)
I bash mi je drago sto jesam:)

I ja sam uvijk sanjala da se bavim plesom. Nije nuzno da bude tango, vec bilo koji ples. Dobro ne bash ni bilo koji, ne bi npr plesala uz sipku :ooo
Ali uvijk sam se volila zamisljati tako u nekim njeznih boja haljinama, dugim, s izrezima (da se laksa koraci prave :)) kako sva sretna plesem. :)
Ali Boze moj, za to je potreban partner. Muski. Moj cojek to ne bi prezivio. Il ne bi ja.

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”