Firma koja je popravljala mora imati orginalne racuna. Zamo li ih. Za 600 zelembaca i ja cu ih zvati.navika wrote:Stigo mi racun za vodu - $600![]()
Imali smo puknutu cijev vani, sad mi trebaju racuni od popravki da bi mi ovo skinuli, a ja ih nisam sacuvala.
Moram nesto skontati.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Prilično je nebitno tko te banirao, jer uglavnom uvijek stojimo jedan iza drugog u vezi toga, jer teško upratimo svi sve teme... A nekad je ban i akumuliranog karaktera (upozoravanja i tako dalje).Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
No nisam te ja ovaj put.
Nije potrebno nikakvo izglasavanje, dok poštuješ kućni red tu si... Sva mudrost..
Dobrodošao nazad
Habibti, ya nour el - ain... 
Nole je napisao/la:
Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
--Nole --nije potrebno ici dalje ---ucinio si vec .
--usput da priupitam --da li je sada u BOSNI rijec ----LAZES --- uvreda ili kompliment ?
Fala BRATAC...e sad ...ko ti kriv što navijaš za Dinamo...budi pametan ko ja i navijaj za Partizan...ispadnemo od nekog Grenlanda, Islanda...u pretkfalikacijama i ne nerviramo se dalje....a, Dinamo u ligi...jebiga po šest komada....Partizan bi dobio deset al ispadne ranijestorm wrote:Prilično je nebitno tko te banirao, jer uglavnom uvijek stojimo jedan iza drugog u vezi toga, jer teško upratimo svi sve teme... A nekad je ban i akumuliranog karaktera (upozoravanja i tako dalje).Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
No nisam te ja ovaj put.
Nije potrebno nikakvo izglasavanje, dok poštuješ kućni red tu si... Sva mudrost..
Dobrodošao nazad
j.... ti i Dinamo i Partizan...pre dvadesetak dana u cafeu sa starijim gospoidinom koji navija za Vošu...ja mu objašnjavam: Ko nam JEBE MATER kad nemamo Mamića! To je čovek koji Dinamu donese 20.000.000 Evra a ukrade 5.000.000Evra. Naši donesu 2.000.000 Evra, a ukradu 3.000.000 Evra... e sad neka dva klinca iza mene koje nisam ni gledaoi skoče i zovu me USTAŠOM i traže da izađem napolje da me biju...nisam ni skontao kad iza njih moj automehaničar Rajko skoči i jednog za uho zgrabi i zavrne mu uho : Evo ja idem napolje majku vam j.... platite ovo piće i da vas ne vidim ovde!!! I tako bi...Inače Rajko.. Automehanićar struju dobija iz mog pogona...došla mi protivpožarna inspekcija i kad su videli kablove...TO NE SME...a Rajko...dva sa dva...faca!!! Gospodo: Nećete Rajka automehaničara? Dobićete Rajka uličara! Vama ću gospodine ukrasti auto sledećeg meseca, a vama gospođo ću prodavati drogu vašoj deci!!! Birajte šta želite!...jbt ja nisam smeo budalu da sluam al i oni zamnom pobegli
Pitaj me krajem godine kad me posao odvede u Sarajevo....ono šta me do sada vodilo u Sarajevo...a nisam se pokazaoSPINERKA wrote:
Nole je napisao/la:
Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
--Nole --nije potrebno ici dalje ---ucinio si vec .
-nisam ja ta --
![]()
--usput da priupitam --da li je sada u BOSNI rijec ----LAZES --- uvreda ili kompliment ?
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
još diplomski i kraj priče...po tebi se vidi da si završla faks...BRAVO!!!!gospođa Brams wrote:Hvala vam na podrsci
Javim vam kad dobijem rezultate
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41533 times
- Been thanked: 28312 times
- Status: Online
Brams sretno 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!!
U nedelju ujutru uvek sa ženom pijem kafu i ona se čuje sa našom ćerkom i tada svi komuniciramo...kad odgovor iz Pekinga: Oprostite sad radim ne mogu pričati....jbt šta je sad, nedeljom nikada ne radi...kada: Kinezi presrećni što su u sred Pekinga našli nekog ko će im prevoditi sa bosanskog na kineski...Elektroprivreda BIH doo Sarajevo pošalje u Peking neki dopis na bosanskom, čak ni ne na engleskom, u vezi otvaranja rudnika i termoelektrane u Bugojnu. Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik
U nedelju ujutru uvek sa ženom pijem kafu i ona se čuje sa našom ćerkom i tada svi komuniciramo...kad odgovor iz Pekinga: Oprostite sad radim ne mogu pričati....jbt šta je sad, nedeljom nikada ne radi...kada: Kinezi presrećni što su u sred Pekinga našli nekog ko će im prevoditi sa bosanskog na kineski...Elektroprivreda BIH doo Sarajevo pošalje u Peking neki dopis na bosanskom, čak ni ne na engleskom, u vezi otvaranja rudnika i termoelektrane u Bugojnu. Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik
Last edited by Nole on 14 Sep 2016, 17:08, edited 3 times in total.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25297 times
- Been thanked: 6637 times
Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
...da su te bogdo i prije banirali,vidi kakav si se vratio,k'o cvecka!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
ima i tvoje zasluge zbog toga što sam vako finiVeca wrote:Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
![]()
...djes' bolan?
![]()
...da su te bogdo i prije banirali,vidi kakav si se vratio,k'o cvecka!![]()
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...kako moje zasluge,ne kontam?
...nego,obecaj da vise neces kakiti po pol. temama,pa cu ti i ja,skinuti svoj ban?
...nego,obecaj da vise neces kakiti po pol. temama,pa cu ti i ja,skinuti svoj ban?
U ratnim temama NEĆU NIKADA...e sad politika...pa stari Grci su apolitične ljude zvali idiot...al politika je sukob mišljenja....rat? E to je tuga....o tome ne bih...soryVeca wrote:...kako moje zasluge,ne kontam?![]()
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Nole wrote:Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!!![]()
Ne prisvajaj zasluge svoje kćerke.
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9985 times
- Been thanked: 11864 times
Očito je, da nije na tebe, pošto ne vjerujem da je Banoviće prevela, kao Bugojno, jer tamo nema nikakvog ćumura.Nole wrote:Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik
Kad nemam svoje....nečije moram!!!Socrates wrote:Nole wrote:Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!!![]()
Ne prisvajaj zasluge svoje kćerke.
- Veca
- Uvijek slobodna!

...
...o ratu u BiH nema diskusije!
...odoh skinut ban!