Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by Konsultant »

navika wrote:Stigo mi racun za vodu - $600 :rol
Imali smo puknutu cijev vani, sad mi trebaju racuni od popravki da bi mi ovo skinuli, a ja ih nisam sacuvala.
Moram nesto skontati.
Firma koja je popravljala mora imati orginalne racuna. Zamo li ih. Za 600 zelembaca i ja cu ih zvati.
navika
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by navika »

Popravljo je moj cojek. Taman posla da jos i to platim firmi:)
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
Prilično je nebitno tko te banirao, jer uglavnom uvijek stojimo jedan iza drugog u vezi toga, jer teško upratimo svi sve teme... A nekad je ban i akumuliranog karaktera (upozoravanja i tako dalje).
No nisam te ja ovaj put.
Nije potrebno nikakvo izglasavanje, dok poštuješ kućni red tu si... Sva mudrost..
Dobrodošao nazad :ruke
Habibti, ya nour el - ain... :srce
SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA »

:)
Nole je napisao/la:
Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..

--Nole --nije potrebno ici dalje ---ucinio si vec .

:hihi -nisam ja ta -- :roll

--usput da priupitam --da li je sada u BOSNI rijec ----LAZES --- uvreda ili kompliment ?
Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
Nole wrote:Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..
Prilično je nebitno tko te banirao, jer uglavnom uvijek stojimo jedan iza drugog u vezi toga, jer teško upratimo svi sve teme... A nekad je ban i akumuliranog karaktera (upozoravanja i tako dalje).
No nisam te ja ovaj put.
Nije potrebno nikakvo izglasavanje, dok poštuješ kućni red tu si... Sva mudrost..
Dobrodošao nazad :ruke
Fala BRATAC...e sad ...ko ti kriv što navijaš za Dinamo...budi pametan ko ja i navijaj za Partizan...ispadnemo od nekog Grenlanda, Islanda...u pretkfalikacijama i ne nerviramo se dalje....a, Dinamo u ligi...jebiga po šest komada....Partizan bi dobio deset al ispadne ranije :ble
j.... ti i Dinamo i Partizan...pre dvadesetak dana u cafeu sa starijim gospoidinom koji navija za Vošu...ja mu objašnjavam: Ko nam JEBE MATER kad nemamo Mamića! To je čovek koji Dinamu donese 20.000.000 Evra a ukrade 5.000.000Evra. Naši donesu 2.000.000 Evra, a ukradu 3.000.000 Evra... e sad neka dva klinca iza mene koje nisam ni gledaoi skoče i zovu me USTAŠOM i traže da izađem napolje da me biju...nisam ni skontao kad iza njih moj automehaničar Rajko skoči i jednog za uho zgrabi i zavrne mu uho : Evo ja idem napolje majku vam j.... platite ovo piće i da vas ne vidim ovde!!! I tako bi...Inače Rajko.. Automehanićar struju dobija iz mog pogona...došla mi protivpožarna inspekcija i kad su videli kablove...TO NE SME...a Rajko...dva sa dva...faca!!! Gospodo: Nećete Rajka automehaničara? Dobićete Rajka uličara! Vama ću gospodine ukrasti auto sledećeg meseca, a vama gospođo ću prodavati drogu vašoj deci!!! Birajte šta želite!...jbt ja nisam smeo budalu da sluam al i oni zamnom pobegli :D.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

SPINERKA wrote::)
Nole je napisao/la:
Pozdrav drugari....Storm me je opravdano ovoliko banirao..ja sam gospodin NIKO da pričam o ratu jer nisam ni učestvovao u njemu i prihvatio sam ban kao ispravnu odluku moderatora...ako želite i vi mene da prihvatite na forumu kao vašeg druga i člana ovog foruma napišite ovde...u slučaju negativnih rezultata povući ću se odavde...izvinjavam se svima koje sam povredio to mi namera nije bila..

--Nole --nije potrebno ici dalje ---ucinio si vec .

:hihi -nisam ja ta -- :roll

--usput da priupitam --da li je sada u BOSNI rijec ----LAZES --- uvreda ili kompliment ?
Pitaj me krajem godine kad me posao odvede u Sarajevo....ono šta me do sada vodilo u Sarajevo...a nisam se pokazao :grana što jes jes...imate kafane u Bosni uuuuuu beš sex :lupa :valja
gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 844 times

Post by gospođa Brams »

Hvala vam na podrsci
Javim vam kad dobijem rezultate :ooo
somehow I manage
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

gospođa Brams wrote:Hvala vam na podrsci
Javim vam kad dobijem rezultate :ooo
još diplomski i kraj priče...po tebi se vidi da si završla faks...BRAVO!!!!
gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 844 times

Post by gospođa Brams »

Samo da jos ovo prođem pa se bacam lagano na diplomski :)
somehow I manage
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41533 times
Been thanked: 28312 times
Status: Online

Post by Rum »

Brams sretno :cvijece
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!! :pusi
U nedelju ujutru uvek sa ženom pijem kafu i ona se čuje sa našom ćerkom i tada svi komuniciramo...kad odgovor iz Pekinga: Oprostite sad radim ne mogu pričati....jbt šta je sad, nedeljom nikada ne radi...kada: Kinezi presrećni što su u sred Pekinga našli nekog ko će im prevoditi sa bosanskog na kineski...Elektroprivreda BIH doo Sarajevo pošalje u Peking neki dopis na bosanskom, čak ni ne na engleskom, u vezi otvaranja rudnika i termoelektrane u Bugojnu. Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik :plavi
Last edited by Nole on 14 Sep 2016, 17:08, edited 3 times in total.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25297 times
Been thanked: 6637 times

Post by Veca »

:888 :plavi ...djes' bolan? :zubi

...da su te bogdo i prije banirali,vidi kakav si se vratio,k'o cvecka! :haha :ljub
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Veca wrote:

:888 :plavi ...djes' bolan? :zubi

...da su te bogdo i prije banirali,vidi kakav si se vratio,k'o cvecka! :haha :ljub
ima i tvoje zasluge zbog toga što sam vako fini :obrve

:hihi :kiss
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

...kako moje zasluge,ne kontam? :hihi

...nego,obecaj da vise neces kakiti po pol. temama,pa cu ti i ja,skinuti svoj ban? :zubi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Veca wrote:...kako moje zasluge,ne kontam? :hihi

...nego,obecaj da vise neces kakiti po pol. temama,pa cu ti i ja,skinuti svoj ban? :zubi
U ratnim temama NEĆU NIKADA...e sad politika...pa stari Grci su apolitične ljude zvali idiot...al politika je sukob mišljenja....rat? E to je tuga....o tome ne bih...sory
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

Nole wrote:Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!! :pusi
U nedelju ujutru uvek sa ženom pijem kafu i ona se čuje sa našom ćerkom i tada svi komuniciramo...kad odgovor iz Pekinga: Oprostite sad radim ne mogu pričati....jbt šta je sad, nedeljom nikada ne radi...kada: Kinezi presrećni što su u sred Pekinga našli nekog ko će im prevoditi sa bosanskog na kineski...Elektroprivreda BIH doo Sarajevo pošalje u Peking neki dopis na bosanskom, čak ni ne na engleskom, u vezi otvaranja rudnika i termoelektrane u Bugojnu. Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik :plavi

Ne prisvajaj zasluge svoje kćerke. :rol
. . . . . . . . .
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9985 times
Been thanked: 11864 times

Post by Krokodil Behko »

Nole wrote:Ćerka im je rekla: Može moj sat košta 50 evra(nije na mene ja bi im uzeo bar 200) i prevela im sve za nekoliko sati...ionezi joj platili i presrećni. Dakle Bugojno...želim bar spomenik :plavi
Očito je, da nije na tebe, pošto ne vjerujem da je Banoviće prevela, kao Bugojno, jer tamo nema nikakvog ćumura.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Socrates wrote:
Nole wrote:Gospodo u Bugojnu me bar smatrajte POČASNIM GRAĐANINOM!!! :pusi

Ne prisvajaj zasluge svoje kćerke. :rol
Kad nemam svoje....nečije moram!!!

:hihi
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

... :ok ...o ratu u BiH nema diskusije! :pusa ...odoh skinut ban!
Post Reply

Return to “Pričaona”