BiH na putu u EU i NATO
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
- Status: Offline
Re: BiH - propali projekt?!
Bosanski katolik,bosanski srbin i bosanski bosnjak??Mirelam wrote:Da, bosanski katolik, bosanski srbin i bosanski bosnjak ti drzi predavanje o kucnom odgoju, koje kaze da kada dodjes negdje u goste postoje odredjeni modusi ponasanja koji su vise manje prihvaceni i pozeljni u civilizovanom svijetu.dr laganini wrote:..naravno bosanski katolik mi drzi predavanje..p....Mirelam wrote:Pa ako ti to ne mozes sam shvatiti, beskorisno je da ti ja pisem ovdje postove. Tvoje vidjenje samog sebe, nece promijeniti misljenje jednoga iz mase koji se povodi samo onim sta i kako pises.
Od takvih naci trolova nas sve ovdje glava boli ima vec preko 20 godina, koji se ubise od brige za svojim narodom.
Zanimljiva recenica...da ne upotrijebim neku grublju ric
- dr laganini
- Inventar foruma

..dobro miraleme....Mirelam wrote:Da, bosanski katolik, bosanski srbin i bosanski bosnjak ti drzi predavanje o kucnom odgoju, koje kaze da kada dodjes negdje u goste postoje odredjeni modusi ponasanja koji su vise manje prihvaceni i pozeljni u civilizovanom svijetu.dr laganini wrote:..naravno bosanski katolik mi drzi predavanje..p....Mirelam wrote:Pa ako ti to ne mozes sam shvatiti, beskorisno je da ti ja pisem ovdje postove. Tvoje vidjenje samog sebe, nece promijeniti misljenje jednoga iz mase koji se povodi samo onim sta i kako pises.
Od takvih naci trolova nas sve ovdje glava boli ima vec preko 20 godina, koji se ubise od brige za svojim narodom.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
ma bolan...Sheval wrote:BiH je kompleksna drzava sa kompleksnim pojedincima.U ovim trenucima jedan Islandjanin...ako vec ne radi...sigurno slusa neku opustajucu mjuzu na YT...planira putovanje....dok u isto vrijeme jedan prosjecan Bosanac i Hercegovac...kao i oni iz okruzenja otkopavaju sjekire...rafalaju po netu,bave se demografijom i borbama na Krbavskom Polju,Kosovu ili Sigetu.
Pogresno usmjeravanje energije ali hajde ti to objasni mazlumu.
..nestalo djavlu posla...dosadno mu...
...mozda ima vina...ili rakije...nekve brlje....
pa neprica sa zenom......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- dr laganini
- Inventar foruma

..a musliman tvrtko na celu bosne..STrendzer wrote:Godina je 1400-ta,cetrnaesti je Vijek...
gdje je Srbija i Hrvatska ?..
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
1400-ta godina je 15-ti vijek.STrendzer wrote:Godina je 1400-ta,cetrnaesti je Vijek...
gdje je Srbija i Hrvatska ?..
. . . . . . . . .
Tvrtko je uzeo pravoslavnu veru da bi mogao posle CARA DUŠANA preuzeti vlast nad svim Srbima...jbt znate li istorije bar malo....Vladimir Veliki ruski car mnogobožaca je tražio da budu Rusi jednobošci .... i ??? Ko zna od vas??? NIKO!!! Prvi su mu došli Bugari sa Volge muslimani...sve mu je pasalo i Alah i izaslanik Muhamed, sve realno za VI vek....ali...svinjsko meso i alkohol NE...e ...jbg...skoro sam sedeo sa starijim GOSPODINOM, muslimanom Albancem, mojim drugarom i pričao o baš tom problemu...koji qrac je zabranjeno svinjsko meso i alkohol, pitam ga...Islam je nastao na bliskom istoku u pustinji i od toga se tamo umire...Da su dozvolili svinjetinu i votku RUSIMA, DANAS BI BILI SVI OVDE MUSLIMANI...JBG...SJEBALI VAS VIZANTIJCI....JA SAM ATEISTA... Ja sam NIKO...al čitam istoriju....i ne želim da mi odavde koji pišemo istim pismom, ne bitno kom se Bogu molimo, se ne koljemo!!! Molim Vas ne dajte više nikome da nas na klanje odvede odvede....Ja nećo nikoga klati!!!
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
nije bio musliman ali nije bio ni 'rvat ili srbin....i na kraju je i nebitno sta je bio...cinjenica je da u komsiluku nije bilo tebe i tvojihdr laganini wrote:..a musliman tvrtko na celu bosne..STrendzer wrote:Godina je 1400-ta,cetrnaesti je Vijek...
gdje je Srbija i Hrvatska ?... .. Cesto muslimansko ime.
Jesam...al činjenice istorijske su činjenice...pa i Skenderbeg je preuzeo islamsku veru jer je morao...džaba mu što je posle kneza Larara bio najveća brana Osmanlijskom carstvu... Jača kera jebe...upamti..Tvrtko je preuzeo pravoslavnu veru da bi bio kralj posle Nemanjića na celom Balkanu....pa i ja bih na njegovom mestu! Ko tog vladara uopšte optužuje danas?Socrates wrote:Jesi to popio, Nole?
Pročitaj malo više o Tvrtku!STrendzer wrote:nije bio musliman ali nije bio ni 'rvat ili srbin....i na kraju je i nebitno sta je bio...cinjenica je da u komsiluku nije bilo tebe i tvojihdr laganini wrote:..a musliman tvrtko na celu bosne..STrendzer wrote:Godina je 1400-ta,cetrnaesti je Vijek...
gdje je Srbija i Hrvatska ?... .. Cesto muslimansko ime.
..
- Socrates
- Forum [Bot]
Jel' živi danas u toj Bosni iko, ili je Tvrtko jedini stanovnik, koji sjedi na po Bosne i misli se da li je HDZ-ovac ili SDS-ovac?Nole wrote:Jesam...al činjenice istorijske su činjenice...pa i Skenderbeg je preuzeo islamsku veru jer je morao...džaba mu što je posle kneza Larara bio najveća brana Osmanlijskom carstvu... Jača kera jebe...upamti..Tvrtko je preuzeo pravoslavnu veru da bi bio kralj posle Nemanjića na celom Balkanu....pa i ja bih na njegovom mestu! Ko tog vladara uopšte optužuje danas?Socrates wrote:Jesi to popio, Nole?
. . . . . . . . .
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9737 times
- Been thanked: 11479 times
- Status: Online
- dr laganini
- Inventar foruma

..tvrtkova bosna je dokaz da su hrvati etnicki stozerni narod..okolnosti su ucinile da se jedan dio tog etnikosa odlucio za muslimansku viru al dugo hrvatski korijena..i bilo je tako sve dok nije dosla juga i poltronski se dio prebacio na srpsku naciju...sad se furaju na bosnjastvo i to postivam..njihovo pravo..samo ima jos previse gube koja se fura na yugoslvenstvo...
- Socrates
- Forum [Bot]
Možda Tvrtko ima sliku Covica i Dodika u rezidenciji. Bakirovu drži u džepu do srca.
. . . . . . . . .
- dr laganini
- Inventar foruma