uz to,još nisi ni dobra glumicavila wrote:Zar sam bila agresivna?
Nisam primijetila
No dobro... kao što rekoh tvoj izbor

moraš još trenirati

Moderators: spacebound, Duminjo
uz to,još nisi ni dobra glumicavila wrote:Zar sam bila agresivna?
Nisam primijetila
No dobro... kao što rekoh tvoj izbor
Nije moguce, na nuli samspacebound wrote:Noooo, samo ce ti bit gore.rethna wrote:A sve do sad sam mislio da sam dobar i da znam nesto
Idem si pustiti film
To je intimna stvar...ni ti nijadnom nemaš isti orgazam...piši frajeru o svom, ko si ti da pitaš naše cure o orgazmu?carobnjak N wrote:samo 7 žena glasalo...što smo stidljivi
Ma možda je bolje umesto časova glume da napišem priručnik za upotrebu koji može da se čita kao zabavna literatura u slobodno vremestorm wrote:Radije bi uzele satove glume, nego da nam date smjernice sta i kako![]()
Bar nama manje upucenima
Časovi glume ne važe kod svih...a , da, slepci smo i ne vidimo kad smo bili loši,a vi glumite zbog ljubavi...i muškima se to događa...ono uzdišeš i misliš u sebi : Ova pojma nema...al...volim je...i ?srculence7 wrote:Ma možda je bolje umesto časova glume da napišem priručnik za upotrebu koji može da se čita kao zabavna literatura u slobodno vremestorm wrote:Radije bi uzele satove glume, nego da nam date smjernice sta i kako![]()
Bar nama manje upucenima
...jesil je namiriso.....Nole wrote:Časovi glume ne važe kod svih...a , da, slepci smo i ne vidimo kad smo bili loši,a vi glumite zbog ljubavi...i muškima se to događa...ono uzdišeš i misliš u sebi : Ova pojma nema...al...volim je...i ?srculence7 wrote:Ma možda je bolje umesto časova glume da napišem priručnik za upotrebu koji može da se čita kao zabavna literatura u slobodno vremestorm wrote:Radije bi uzele satove glume, nego da nam date smjernice sta i kako![]()
Bar nama manje upucenima
..disi brate srbine..Nole wrote:To je intimna stvar...ni ti nijadnom nemaš isti orgazam...piši frajeru o svom, ko si ti da pitaš naše cure o orgazmu?carobnjak N wrote:samo 7 žena glasalo...što smo stidljivi
ti očigledno nisi imao dugo dobar orgazamNole wrote:To je intimna stvar...ni ti nijadnom nemaš isti orgazam...piši frajeru o svom, ko si ti da pitaš naše cure o orgazmu?carobnjak N wrote:samo 7 žena glasalo...što smo stidljivi
uz svaku ženu drugačije uputstvosrculence7 wrote:Ma možda je bolje umesto časova glume da napišem priručnik za upotrebu koji može da se čita kao zabavna literatura u slobodno vremestorm wrote:Radije bi uzele satove glume, nego da nam date smjernice sta i kako![]()
Bar nama manje upucenima
Jedna zena - jedna prica - jedno pravilocarobnjak N wrote:uz svaku ženu drugačije uputstvosrculence7 wrote:Ma možda je bolje umesto časova glume da napišem priručnik za upotrebu koji može da se čita kao zabavna literatura u slobodno vremestorm wrote:Radije bi uzele satove glume, nego da nam date smjernice sta i kako![]()
Bar nama manje upucenima
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests